Comentariile membrilor:

 =  nu știu de ce
Ela Victoria Luca
[14.May.07 16:01]
însă percep poezia aceasta ca începând de la strofa a doua, prima pare ruptă cumva, chiar încărcată, am încercat să o citesc și ca prolog, însă tot rămâne ca ceva în plus. bine construite sunt strofele 2 și 3, finalul se diluează un pic. poate așa percep eu acum, cu simțurile toate deschise.

Ela

 =  Ela,
Ligia Pârvulescu
[14.May.07 16:08]
dacă așa ai simțit tu, cu toate simțurile deschise, atunci ai dreptate. Fiecare are dreptate când simte, și respect asta. Și eu am scris cum am simțit, mă bucur că am rezonat la strofele 2 și 3 și în primul rând mă bucură trecerea ta pe la mine. Mulțumesc.

 =  Ligia,
Odãgescu Bogdan
[15.May.07 12:02]
Intotdeauna femeile au simtit maternitatea, descendenta si toate cele legate de asta intr-un mod special, de cele mai multe ori oferind un potential poetic extraordinar. La fel si aici...

Rezonezi cu firea umana, reducand-o la un eu polimorf, simtind prin ea. Nu e asa usor sa vorbesti in numele fiintei umane si a ta in acelasi timp si sa si sincronizezi. De aceea apreciez poezia aceasta!

 =  Iubirea- amestec de lichide fiintiale
razvan rachieriu
[15.May.07 15:02]
Iubirea este văzută ca un amestec de lichide vâscoase ființiale, un fel de “miere îngroșată” întinsă pe pereții sufletului.
“Avalanșe de euri” cad în legăturile de sânge create de iubirea pasională ce-și caută nașterea “în genealogii complicate”, prin care cromozomii circulă ca spoturi sexuale.

 =  O
Gelu Bogdan Marin
[15.May.07 15:16]
viziune maternă interesantă, mai ales, prin expresiile folosite și prin imagistica ce se naște de aici. Că o parte e mai valoroasă decît celelalte, acest lucru se poate repara printr-o citire și recitire.
Cu bine.

 =  Bogdan,
Ligia Pârvulescu
[15.May.07 16:15]
mulțumesc pentru vorbe și apreciere. Poate mi-ar fi fost mai ușor să scriu textul ăsta dacă aș fi fost (deja) mamă. Te aștept și altă dată cu plăcere.

 =  Răzvan,
Ligia Pârvulescu
[15.May.07 16:17]
îți mulțumesc pentru trecere și efortul de interpretare, a fost o vizită plăcută pentru mine.

 =  Gelu,
Ligia Pârvulescu
[15.May.07 16:19]
mă bucură realmente trecerea ta pe la mine, obiectivă ca de obicei. Textul va trece prin refacere, dar nu acum. Mulțumesc de vorbe, sunt întotdeauna binevenite.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !