Comentariile membrilor:

+ Sa-ti traiasca
Anton
[07.Sep.02 14:07]
Nexusule, ce mare bucurie! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si plina de noroc.
Uite ce intimplare, dupa ce ca intru tot mai rar (nu din vina mea) pe site, am surpriza sa fiu primul cititor si primul comentator.
Nasu’ de la tara

 =  stelutza
Aleksandar
[07.Sep.02 14:57]
Draga Nexus,

Eu iti doresc sa-ti traiasca,sa fie sanatoasa si sa aibe tot ce-si doreste in viata.Poezia e minunata si de la mine ai o steluta*.Nu e galbena si mare,in schimb ti-o dau cu tot respectul si cu toata sinceritatea.

 =  Umplerea de ore
lapislazuli
[07.Sep.02 15:21]
Ignorand in totalitate evenimentul (pentru care, ca dovada, nici nu te mai felicit si aici), poezia mai merita o stea. Inceputul si sfarsitul sunt grozave. Ca si in viata, de altfel...

:)

+ SÃ CURGÃ ȘAMPANIILE!!!
kopilotu
[07.Sep.02 15:50]
Felicitări Nexusule! Să fie într-un ceas bun! Este un moment într-adevăr deosebit!
Și a mai fost unul aseară când ne-ai anunțat în direct!!!
TRÃIASCÃ MATEIA MARIA!!!

 =  unui tatic fericit
Lebragia
[07.Sep.02 16:52]
Da-mi voie sa ma alatur de ceilalti "ai tai" cu felicitari, cu ginduri bune, cu sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa va fiti unul altuia zimbet si soare in orice dimineata. Felicitari proaspetei mamici si la cit de multa putere.

+ strașnic
Oriana
[07.Sep.02 17:13]
Steaua e pentru poezie. Căldura ce-o simt e pentru miracolul ce tocmai vi s-a întâmplat. Doi demiurgi ai iubirii au plăsmuit un suflețel! Să aveți grijă bună de Mateia Maria. Să fie iubită.

 =  bravos
degeaba
[07.Sep.02 17:28]
acum putem sa iti spunem pe drept cuvant ca esti "tata nostru". ia zi nexutule, mateia maria s-a nascut in state? asta inseamna ca este cetatean american... la naiba romania a mai pierdut un vlastar plantat pe meleaguri transilvane si imbobocit pe plaiuri capitaliste...
sa va traiasca!

 =  Naștere de Zeiță
adrian_nairda
[07.Sep.02 18:04]
MA TEA
... cea iubită de ei este născătoare de Zei.
Nexus, om te-ai făcut!
Am pus ar-gint la sufletul nou nascut.

 =  fericitule!
Michelangelo
[07.Sep.02 23:09]
mii de stelute sa va umple viata alaturi de minunea aparuta in viata voastra...

 =  tata
DoDu
[07.Sep.02 22:10]
Domnule Nexusule,
eu stiu prin ce treci matale acum ca eu mai tin minte de cand m-am nascut si a venit tata obosit de palinca de pe drum si s-a uitat la mine cu multa luare aminte. Eu inca nu stiam cine e omul acela nebarbierit si cu dintii ingalbeniti de nicotina mirosind a fructe fermentate. Dar nici tata nu m-a lasat mult sa ma nedumiresc, mi-a spus in fata, fara sa astepte pe mama sa faca prezentarile:
- Eu sunt taica-tu! Baga de seama, sa nu care cumva sa ma superi, am auzit ca sugarii astia ca tine plang toata ziua. Din partea mea poti sa plangi ziua de la 6 la 3, cand sunt plecat la serviciu, dar pe urma nu iar noaptea sub nici un motiv.
Eu am pus imediat bot si m-am smiorcait ca aveam urechile cam fragile si tata cam tuna cuvintele, lucru cu care m-am obisnuit mai tarziu.
- N-as putea sa capat un alt tatic, l-am intrebat dar el s-a facut ca nu intelege si a iesit din incapere.
Asa ca am ramas cu el si el cu mine si pe urma am mai avut niste frati care si ei s-au speriat de tata, ca tot nebarbierit umbla si mai incepuse sa si cheleasca.
Ce vreau eu sa spuin domnule Nexusule, e ca tata e foarte important mai ales in momentul in care se prezinta copilului.

 =  Ma inclin
Nexus
[07.Sep.02 23:38]
Va multumesc . La noapte cind ma intorc de la spital am sa pun pe masa cite un paharel pentru fiecare si am sa ciocnesc cu voi.
Iar cu dopul de la sampanie am sa sperii pina si ingerii cei binevoitori care m-au adus intre voi dragii mei .

 =  Cercul si liniile frante
Ynightmare
[08.Sep.02 01:47]
Mare raspundere Nexusule, sa te asezi in bacuta si sa asculti bataile unei inimioare curate care abea a deschis ochii intr-o lume plina de impuritati.

"romburile, patratele sau triunghiurile " sunt ale noastre si sunt inscrise in cercul pur si nou desenat de copil.

:-)))

La mai mare bucurie sufleteasca!

 =  Mateia&Nexus
RAO
[08.Sep.02 02:39]
Felicitari Nexus! Sa iti traiasca, si ai numai bucurii din partea ei, si sa ii dezvalui treptat succesele devenirii unui mare om...

 =  Cercul si liniile frante
Ynightmare
[08.Sep.02 03:48]
Mare raspundere Nexusule, sa te asezi in bacuta si sa asculti bataile unei inimioare curate care abea a deschis ochii intr-o lume plina de impuritati.

"romburile, patratele sau triunghiurile " sunt ale noastre si sunt inscrise in cercul pur si nou desenat de copil.

:-)))

La mai mare bucurie sufleteasca!

+ Multi anisori inainte:)
Atman
[08.Sep.02 04:00]
Felicitari Nexusule!Sa va traiasca frumoasa si sanatoasa si sa aveti parte numai de bucurii...:))

 =  Nexusului si Gabrielei
virtuala
[08.Sep.02 16:43]
Draga Nexus, stiu ca nu e tirziu nici acum sa te felicit pentru cea mai mare realizare a ta. Sa-ti traiasca fetita si sotia, sa fie fericite si sa ai grija de ele. Uneori cuvintele nu pot exprima prea mult si chiar daca nu am trait inca bucuria ta, cred ca pot sa o inteleg - stii ce ? Tu esti prietenul, care ti-ai impartasit bucuria cu noi, nu noi, care am trait prin tine fragmente din aceasta bucurie. Te las acum, pentru ca Maria asteapta sa ii spui povesti.

 =  >>Mateia Maria
Alma
[08.Sep.02 20:30]
Scumpa mea, sa fii cel mai fericit copil langa parintii tai minunati!
Cu dragoste,
Alma

+ lectia de geometrie
Licorna
[08.Sep.02 21:59]
Taticule, nici nu banuiesti cat de variabile geometrii te va invata ea, iubita ta Mateia Maria. Tu sa fii atent si silitor, sa pricepi repede, asa cum se intampla cand iubest tare, tare. Un copil e cea mai fascinanta carte!
Sa-i arati copilei tale mai ales intersectiile si spirala si liniile curajoase de zbor.
Cat despre paralele, oricat ar fi de in firea lucrurilor si de drepte, vine o zi,-esti fericit, pentru tine e inca departe-cand ea te va deprinde cu ele.
Nu e tristete in ce-ti spun, e doar ce se descopera in cartea de geometrie predata de copii parintilor mult mai tarziu, mult mai departe. E bine asa, e egal cu a iubi mereu dar mereu altfel, si a modifica propria-ti geometrie in acord cu cea a copilului, care este o alta carte.

 =  Radule, fericitule
FerSim
[10.Sep.02 21:47]
Nici nu pot sa-mi imaginez ce sentiment ai cand iti tii copilasul in brate pentru prima data. Sa va traiasca si sa aiba parte de sanatate si liniste sufleteasca. Ma bucur sincer pentru tine, Radule, Nexusule, fericitule!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !