Comentariile membrilor:

 =  >Bea
Dania
[02.Oct.02 23:39]
Da, un om implinit straluceste... Dar nu cred ca in celalalt caz atragi dispretul si excluderea. Daca e vorba de ceilalti... Asa crezi, ca esti dispretuit si exclus, dar asta crezi tu si, de multe ori, nu si ceilalti...

 =  algoritm de rezolvare (Dania)
Bea3x
[02.Oct.02 23:43]
Eu am luat un caz concret. Intr-adevar, poate ar fi trebuit sa fac acest "experiment" pe mai multi subiecti, insa imi dau si eu seama ca daca vad un tip bosumflat, care se lamenteaza si nu zambeste, nu imi prea atrage atentia. Pe cand unul fericit...Si, de cele mai multe ori, cei mai fericiti oameni sunt cei care iubesc. Iar cei care iubesc nu sunt disponibili. De aceea e bine sa nu te indragostesti de o persoana careia ii merge bine:)

 =  Intrebari!
1780
[03.Oct.02 00:04]
Iti plac afirmatiile cu aer de sentinta si pretentii de maxima? In ce context ti s-au revelat acestea? Mai scrii si aforisme uneori? Sunt sfintii atragatori, nebunii si cei fara mari pretentii si posibilitati de auto-desavarsire? Daca cineva imi spune ca este fericit il intampin cu un oftat si o parere de rau. Ori este un ignorant prost deghizat, ori e sincer.Oamenii suparati sunt o masura a realitatii. Cred ca tie iti plac poeziile altele decat cele vesele, cu soare si "cantic". De ce vrem sa placem altora? Ca sa traim si noi pe langa ei...sa castigam si noi o bucata de paine... . Este aceasta o infratire perpetua cu dracu' cand trecem puntea suspinelor care din greseala o putem intitula mirandu-ne...viata? "Dracu'"- sa fie societatea din zicala lui Sartre ca "Infernul sunt ceilalti !"?
P.S. : Cat de negru sa fie dracu' ?

 =  prefer nemultumitii
Anton
[03.Oct.02 00:16]
Eu cred ca a fi impacat cu tine insuti seamana a automultumire, un pas mic spre neant. Prefer nemultumitii.

 =  1780, anton
Beatrice
[03.Oct.02 00:24]
A nu se confunda automultumirea cu autosuficienta. Eu nu prefer nemultumitii. Ii prefer pe cei cu idealuri, cu ambitii si ambitie, insa nu nemultumitii. Si eu sunt nemultumita de mine de multe ori, si starea asta se rasfrange asupra celorlalti. Gandurile sunt puternice, se resimt in exterior, atrag faptele. Imi place sa iubesc, imi place sa ma simt implinita, insa asta nu inseamna ca nu mai am nici o ambitie, nici un ideal, nici o expectanta de la viata, de la mine ca individ si/sau ca fiinta sociala.
Nu vroiam neaparat sa semene a maxima, e un gand, o idee proprie, un sentiment. E personal, si nu e nevoie sa imi impartasiti gandurile.

 =  Definitie
Nexus
[03.Oct.02 00:24]
Eu cind voiam sa disper pe careva ceream definitii. Pe tine nu voi a te despera dar te intreb ce e un om implinit sufleteste ? Cum arata ?

Si la maxime am alergie de la Perjeu..no offence.

Plus inca o intrebare : implinirea sufleteasca e o zi din care esti implinit sau e o suma de clpie in care esti implinit. Iote io beau sub un copac -sunt implinit.
Plinge fata -is implinit ca o am dar neimplinit ca ma scoate de sub copac...lol
E un ex mik, idiot dar ..departe de obiect. Vorba lui bunicu D zeu sa-i ierte : Decit mult si bun....

 =  ...mai bine deloc
Beatrice
[03.Oct.02 00:28]
Aici e ca si cum ai intreba: cum descrii un orgasm? Cum descrii iubirea? Cum il descrii pe Dumnezeu? Nu poti da definitii. Sunt lucruri abstracte, si chiar si lucrurilor concrete nu cred ca le poti da o definitie clara. Fiecare om are o perceptie proprie asupra lucrurilor si - cu atat mai mult - asupra lucrurilor abstracte. Asta ar trebui sa stii mai bine ca oricine. Deci nu ma voi prinde in jocul tau.

 =  garanție
adrian_nairda
[05.Oct.02 05:09]
Na că ne-a căzut o lacrimă pe cap.
Cam cum o definim, cam ce urmare a vreunui orgasm o fi, sau cine mai știe ce pală de înger.

Beatrice, taie - după ce gândești biiiine - începînd de la: "ci disprețul ..."
Dacă minimalizezi unde trebuie, obții o "maximă". Orgasm garantat!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !