Comentariile membrilor:

 =  trag timpul de bretele
Hera
[15.Jan.03 02:31]
ah, superba, superba, superba!!!
"Nu se asorteaza cu dessousurile
Colerice, extrovertite, intuitive "
"Eu ma mai intind pe o felie lunga
De zi , la soare
Si trag timpul de bretele,
Poate macar de data asta
Cactusii tai nu o sa-si faca
Manichiura cu sangele meu "

 =  frumos!
inmost
[15.Jan.03 10:14]
degeaba il ascunzi
in mineci gri de lana
e asul tau de pica
eu l-am vazut!

 =  ma inclin
Vamesu
[15.Jan.03 12:51]
nu pot decit sa ma inclin

 =  gri perle/gri neutru
adrian_nairda
[15.Jan.03 13:36]
Pe bună dreptate paiele au fost trecute în clasa produselor indecente. De la o vreme îmi trag automat pe față un iașmac, dacă văd, sau dacă numai presimt că voi fi confruntat cu un pai - e vorba de paiele se supt, căci de alea de dedesupt, alea de nunață "gri perle" mă înspăimânt de-a binelea. Mă cotropesc niște intuiții ... imediat exploatabile de orice femeie. Cum să spun ... devin vulnerabil.
La fel stau lucrurile cu tragerile astea de bretele, numai că sunt directe, sunt ceva mai sportive, nepervertite. Iar dacă porți pulover pe deasupra nici nu se văd, bătând în "gri neutru".

+ trag timpul de bretele
Anton
[15.Jan.03 14:05]
Prea mult "degeaba". Vreo aluzie la colegul nostru Alex Bacu?

 =  Hera,Inmost,Vamesu, Adrian,Anton
motzoaca
[15.Jan.03 17:43]
Hera, apreciez entuziasmul tau si iti multumesc.
Inmost, nu vreau sa mi-o iau in cap si sa cred ca te inspir, eu cand sunt inspirata de cineva scriu comentarii in versuri.
Vamesu, de asemenea multumiri.
Adrian:parca intuitia era a noastra, ca si vulnerabilitatea.In ceea ce priveste griurile:perle si neutru tu stii mult mai bine ca mine cum sta treaba( vezi Prezumtii).
Anton: exces de "degeaba", corect, nici o aluzie la Alex, nu m-a onorat cu vizite, nici"intepaturi", fie ele de viespe, care fac bine, ori de scorpion.

 =  de sus până jos, cu model
adrian_nairda
[15.Jan.03 17:58]
Tot nu m-am lămurit: despre ce fel de prezumții e vorba? De nevinovăție? Știi, ochiul meu, numai ingenuu nu este! Iar când vine vorba de dessous-uri feminine, devin insistent pâna la a mă convinge cât de sus, cât de departe, cât de ... și dacă sunt cu dantelă, dacă dantela are forme de "s" și ce se ascunfe ca forme după "s"-uri, dacă se mai disting modelele prin unele locuri, sau nu mai are importanță, ori dacă mai știu de unde am început și unde am ajuns.
Nu mi-a trecut prin cap să încerc să fac o fabrică. Nu știu dacă e garantat succesul afacerii.

 =  soare negru
magister
[15.Jan.03 18:01]
^Colerice, extrovertite, intuitive^, doua crosee si o directa de dreapta. Cititorul trebuie sa se intinda, apoi, cu infinita grija, pa o felie lunga de zi, la soarele negru al melancoliei noastre.

 =  Adrian
motzoaca
[15.Jan.03 18:19]
Stai ca te lamuresc :eu insami sunt o prezumtie, dar cand," intr-un moment de luciditate privesc zapada,fara a fi in stare sa mi-o inchipuiesc alba, adica vazand-o asa cum este, caci ea e vesnic gri, de ce sa ne condamnam?"Spectrul rezervat noua intre inchipiuri este o succesiune de griuri,spui tu.Nuanta mea de gri este doar una dintre ele.Albul si negru creeaza scurtcircuite, iar mie imi plac scurtcircuitele.
Pana atunci insa, ce sa fac si eu , imi trag ciorapii cat pot de departe.
Cat despre fabrica, eu zic sa te gandesti serios la ea .
Dar de unde plecasem?
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !