Comentariile membrilor:

 =  Curcubeul din gradina
Gavroche
[23.Apr.03 00:58]
Mihai, tu zici de Horia ca e sincer? Editorialul tau e chiar brutal de sincer. Tare ma bucur ca l-ai scris. Avem un alt unghi de vedere, o alte culoare asupra a ceea ce s-a intamplat sambata. Si daca ma gandesc mai bine, am putea asocia celor 7 prezenti atunci cate una din culorile curcubeului.
Asa s-ar explica lumina aceea sublima recompusa din sufletele noastre.

 =  mae
mae
[23.Apr.03 02:10]
stii, port si eu aceast soi de teama in suflet , de a nu risipi vraja, dar acum m-ai convins...
intalniri cat mai...calduroase!

 =  IngererescoArhangeleascaRespirare
GAP
[23.Apr.03 12:36]
ROGVAIV? Se poate si asta dar noi - am mai zis: eu si ingerul - nu ne-am curcubeia inainte de a zice: iata cum ne dumnezeim. Ma bucura iata cifra sapte(7) - da, scriu invers decat se scrie la scoala si asta deoarece eu, intotdeauna, am dat intietate literelor si nu cifrelor si pentru ca rostul cifrelor este sa explice si nu al literelor - implinita in "Cina cea de Taina" la Cluj, cina la care nu s-a inmuiat in vin, nu s-a tradat dar in care s-a plecat cu capul pe pieptul Lui...Caci "legatura oomului cu Dumnezeu se realizeaza pe doua cai: prin Revelatie si prin Inspiratie"...Nu a fost Gradina Getimani ci Gradina Botanica...Desi peste toate cadea un frig ca de inceput de sfarsit de lume...Sa fiti frumoasi si sa ne aduceti si noua o respirare calda din inimile vostre framantate de ingeri...

 =  totHoria
HORIA
[23.Apr.03 14:55]
Mihai,

Te felicit pentru editorialul-editorial.
Al meu a fost mai mult un jurnal, recunosc :)
Nu pot decat sa ma bucur ca "nu ti-a placut" al meu ... si pentru "calificative" :)
Cu atat este mai minunat, mai multe "nuante" coloristice intr-un singur curcubeu care prinde viata, trensformandu-se intr-un colibri ce-si cauta nectarul vietii in poeziile-flori (daca tot am suflet de copil :)).

~ Mihai - Numai bine! ~

TotHoria

 =  tot parere pe lung
totmihai
[23.Apr.03 18:03]
nu pot sa spun decat: multumesc pentru curcubeu si pentru ingeri.

 =  si eu(cu intarziere) :)
vegado
[24.Apr.03 01:59]
Nu pot afirma ca mi-a tremurat vocea de frig. :) Daca frica mea imensa n-a putut infrunta (pt. a doua oara) dorinta de a fi alaturi de cei care indragesc frumosul,atunci cu siguranta ca cei mai putin tematori (dar dornici de a simti parfulmul GRADINII si al POEZIEI)indata ce vor participa vor fi cuceriti.:)

+ TotClujul!
Hazel
[24.Apr.03 02:41]
Nu stiu de ce, dar eu ajung la intaliri intotdeauna in intarziere, si intotdeauna cu taxiul. Asa s-a intamplat si sambata, asa se intampla si acum (lipseste insa taxiul).
M-a bucurat enorm sinceritatea ta "muscatoare", Mihai. Frumusetea sufleteasca imbraca multe feluri. Nu voi spune mai mult.
Voi spune, in schimb, ca ma incearca o mare emotie citind despre bucuria trezita de intalnirile noastre poeziste in sufletele participantilor. Si, vorba ta, ceilalti clujeni unde erau? ce faceau? Sa vina totClujul sa simta poezie impreuna cu noi!

 =  re:
totmihai
[24.Apr.03 16:50]
nu pot decat sa va multumesc pentru comentarii si pentru steluta, mai ales ca e prima.sunt atat de mandru de ea incat o voi decupa si o voi lipi la piept, doar asa, sa vada lumea ca am infaptuit acte de curaj pe un anume site verde.

 =  Mihai
Trandafiras
[24.Apr.03 17:09]
Poate data viitoare voi servi și eu o porție de poezie la Cluj. Ca tare m-ați făcut să poftesc! :))
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !