Comentariile membrilor:

 =  Bravo
Radu Micu Ciomag
[24.Oct.03 15:01]
Imi pare rau ca nu am avut rabdare sa citesc tot articolul. Mi-a placut si salut ideea. Acum sunt convins ca incet-incet domeniul creatiei literare pe net se va limpezi si la un moment dat vom scapa si de fascinatia pe care o reprezinta mijlocul in sine.

 =  SufletoPanzaDinJurulLumii
GheorgheAurelPacurar
[24.Oct.03 18:17]
Ma uit la inger si el se uita spre poza de pe prima pagina...Frumoasa prima pagina...Vad ca a devenit o ingerire de lumini de la o vreme..si e bine...ne iertati frumoasa doamna sau domnisoara - imi este martor ingerul si cei ce zambesc usor ca le cam; mama ei de viata-piata; confund - bucuria de a va citi de la cap la coada...asa o fi...cum zic oamenii astia destepti...oare ce zic de implicatiile sociale ale internetului? dar de suflete?...cam putin nu? Hai sa ne scrieti o poezie...vreti?

+ excelent
ion amariutei
[24.Oct.03 19:31]
bine scris, documentat, informativ, clar

internetul suntem noi, viitorul este acum, copy, paste, code!

+ www
Anca Veronica Anghel
[24.Oct.03 19:52]
Si mie mi-a placut mult SILVA.
Am savurat acest text si ziua parca mi-a inceput altfel.

Congrat !

Anca Veronica Anghel

 =  superb
laurel
[25.Oct.03 05:00]
Îți mulțumesc din suflet pentru efortul depus. Mi-a plăcut mult și te mai aștept cu alte documentarii.

 =  Lucrurile se vor schimba
Adrian Cadar
[25.Oct.03 19:29]
Bun articolul, Adriana, bravo. Dar de fapt nu trebuie sa te felicit eu pe tine , nu ai nevoie de asa ceva:)
Sa revin la articol.
"generația aparținătoare “speciei” literaților" va apune in curand. Era digitala a inceput. www.poezie.ro nu e nici pe departe singurul site care se lupta cu inertia:)). Sunt o multime de ateliere de creatie online pe net, si o multime de concursuri literare virtuale, cu mare priza la public. Mai devreme sau mai tarziu, hartia se va prabusi. Scriitorii vor incepe sa scrie din ce in ce mai mult pe internet. Mai mult, publicand pe internet in toate site-urile pe unde se poate publica, multi ajung sa se vada publicati si pe hartie (si eu am patit asta, cu proza, nu cu poezia:)). Dar viitorul e Digitalul. Acolo trebuie publicat. Pacat, draga Adriana, ca nu ai intrat in listele de discutii ale "meduzei" bufniliene (Ovidiu Bufnila), acolo s-a inceput un adevarat razboi digital...:)
Traiasca literatura digitala!

 =  Scrisul in direct, cu irisii...
Nicolae Mihai Popa
[25.Oct.03 20:09]
Cunosc o multime de scriitori, unii deja captati de Istoria literaturii, car n-au deprins nici macar dactilografierea. Unii dintre ei continua sa se mentina in topul celor mai buni. Cunosc de asemenea scriitori care daca nu aud syb nas tacanitul masinii de scris, nu se simt in largul lor. Mai cunosc si scriitori care n-au scris de la debut si pana acum decat la calculator... Am un prieten care atunci cand pleaca la tara, unde nu are calculator, nu poate scrie un rand... Disputele astea despre cine, unde si cum scrie si cum face sa-i ajunga ideile la cititor mi se par inca de pe acum plictisitoare... Mane s-ar putea sa fin si noi niste demodati, daca se va descoperi secretul scrierii cu irisii ochilor tai in irisii ochilor cititorului cutare (care mi-ar placea sa fiu eu)...

 =  precizare necesară
Adriana Popp
[26.Oct.03 00:17]
M-au bucurat reacțiile voastre. Sincer. Însă... cred că n-ați înțeles exact intenția mea!
Așa cum îmi repugnă inerțialitatea "lor", tot atât de mult îmi displace și ideea negării metodelor literare tradiționale.
Eu scriu și cu pixul pe hârtie, și la mașina de scris, și direct online (ca acum!),și încerc și alte forme de expriare literară. Nu reneg nici una dintre ele și nici nu o consider pe una superioară alteia.
Esențiale sunt rezultatele și calitatea lor...
Vă mulțumesc tuturor și vă doresc cât mai multă putință de înțelegere și dechidere(asta sună a reclamă la Flanco, nu?! :))) )

 =  Idem
Radu Micu Ciomag
[26.Oct.03 01:05]
Eu cred ca nu ai inteles nici matale. Ca eu tot asta zis-am. :))

 =  puor le dauphin...:)
Adriana Popp
[26.Oct.03 14:50]
Radule, dragule, da' ce, te crezi și tu buricul pământului? Credeam că numai eu am meteahna asta!!! :)))
De unde ți-a venit ideea că precizarea mea ți s-ar fi adresat exclusiv?!
M-am gândit numai la faptul că extremiști, mai mult sau mai pușin "consistenți", găsești în toate taberele... Îndrăznește să spui acum că nu-i așa, și te mănânc!!!
S-auzim de (din ce în ce mai) bine! :)))))

 =  ok
radu
[27.Oct.03 23:56]
Imi place d`ra din imaginea alaturata. Si textul alaturat e bun.

"Sincer sa fiu" urasc cuvantul "sincer" mai ales cand apare de la un om sincer, care nu are nevoie de aceasta justificare suplimentara.

Adriana, nu te supara pe mine, te sustin si poate chiar de aceea cred ca merita sa`ti zic "sincer" ce nu`mi place mie.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !