Comentariile membrilor:

 =  de lacrimă
Andreea Drăguleasa
[13.Nov.03 21:15]
Lacrima se detașează de celelate scurte poeme, prin profunzimea specifică unui haiku. Poate aș avea de obiectat cuvântul "hoinar", dar raza de soare strivită în clepsidra pleoapelor e o imagine plină de sensibilitate, adevăr și inedit.
Celelalte sunt încercări, ai dreptate :)

Andreea

 =  dec
Camelia Petre
[14.Nov.03 13:32]
Mie mi-a placut foarte mult si preludiul. Sunt sensibile si profunde...si ii dau un sfat lui decembrie: sa nu le lase la stadiul de "incercare" pentru ca e pacat de mesajul bine intuit pe care ni-l transmite.

 =  Gânduri scoase de sub talpa dorului!
Maria Prochipiuc
[19.Nov.03 10:38]

Andreea,

Iți mulțumesc de aplecarea ta asupra textelor mele, e adevărat că Lacrima se detașează de celelalte și probabil o voi decupa de aici. Referitor la cuvantul ,, hoinar’’ l-am asociat lacrimei.

Camelia,

Iți voi urma sfatul , nu voi rămâne la stadiul de ,,încercări’’. Iți mulțumesc !

 =  dupa mine e mai mult decat o incercare
Rodica Vasilescu
[09.Oct.12 17:25]
Inceputul seamana dupa parerea mea cu un haiku :) Chiar asta mi-a placut cel mai mult, inceputul si finalul.Poezia este buna, debuteaza cu acea parte vizuala ce iata parca isi scutura din "clepsidra pleoapelor" , "stanca" si "mangaierea apelor involburate".
"Mangaierea" tese usa "inimii ferecate" iar tu, "stanca" ce a prins aripi, "ingerul", "bate" in "usa" noptii "cersind iubirea ta in soapta".
Ai accentuat finalul prin antiteza antonimelor "alb" si "negru" pe "talpa dorului".
Felicitari pentru o poezie reusita.Desi nu am scris haiku pana acum dar am citit cate ceva si am si eu niste incercari eu spun ca textul tau e mai mult decat o incercare :)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !