Comentariile membrilor:

 =  roua
sorin teodoriu
[05.Mar.04 12:40]
Roua diminetii - textul tau ma duce cu gandul la anotimpuri mai calde. O sa mai vina primavara?
Ce mai zici tu, draga prietena?
sorin

 =  Cu gândul la roua dimineții
Maria Prochipiuc
[05.Mar.04 12:52]
Dragă Sorin, primăvara e în noi, așa că...așteptăm să dea mugurii, poate cine știe...

 =  primavara oare ?
Mircea Iosub
[05.Mar.04 14:23]
Textul tau penduleaza intre da si nu , intre aici si altunde , intre tine si eu precum afara intre a fi sau a nu fi primavara .

 =  O raza pentru tine Mircea
Maria Prochipiuc
[05.Mar.04 14:44]
Da Mircea,
știu că sufletele noastre sunt gemene, altfel nu am simți aceleași lucruri... și da ... e o pendulare intre... vine sau nu... si a venit!
Si da, e primăvară!

 =  cuvinte
Felicia Baltag
[09.Mar.04 11:21]
"Oare pentru ce merită să trăim sau să murim în această lume?" si eu m-am gândit de foarte multe ori la acest lucru și asemeni tie "cred că cel mai bun răspuns nu este altul decât – iubirea." Poate sunt prea romantica, dar e atat de minunat cand esti iubit si iubesti. In momentul in care oferi dragoste te simti nemaipomenit, implinit. Aceasta e doar o opinie de-a mea. Desigur, nu toti sunt si simt ca mine.
"Ești tu, oare, cel căutat prin vise și speranțe deșarte sau poate doar gândul meu tainic prins într-o îmbrățișare?" niciodata nu poti afla un raspuns daca nu ai curajul sa pasesti pe urmele ce te ispitesc. Nu e suficient sa-ti doresti ceva, mai trebuie si sa lupti pentru acel ceva. Mai degraba risti decat sa ai regrete mai tarziu. Stii vorba: "Incercarea moarte nu are".
Textul tau e o asteptare continua, o asteptare imbracata in emotie si mii de intrebari. Asa se inmpla de obicei la prima intalnire cu cel drag. Si cred ca fiecare dintre noi a trecut prin aceasta.
Am retinut: "Ne-am dat întâlnire într-un răsărit de lună și-un apus de soare...", "Lumina lunii îmi mângâie gândurile. Tu rătăcești aiurea și s-ar putea să nu mai găsești drumul înapoi. Nici nu pot gândi că nu vei veni. Curajul cu care am înfruntat teama, emoțiile necunoscutului nu a fost unul firesc, ci unul clădit în mine de puterea unui Ceva dincolo de ființa mea. Am învățat mereu să lupt pentru ce îmi doresc.", "noaptea așternuse covoare de frunze multicolore spre a-mi dezmierda tălpile în săruturi."
Toate cele bune.

 =  Pentru Floris
Maria Prochipiuc
[09.Mar.04 11:34]
Cuvintele tale mi-au mângâiat întotdeauna sufletul, ai venit la mine în momentele când mă credeam uitată, atunci când căutam răspunsuri la neliniștea mea, ți-am simțit îmbățișarea tainică a cuvintelor și-ți răspund: ești o părticică din inima mea!

Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !