Comentariile membrilor:

 =  formula magică
H2O-H2O-H2O! Trăznite idei mai ai, uneori chiar îmi vine să cred că ai linie directă cu “Big Boss“. Dacă-i asa, pune o pilă si pentru mine, mi-a cam dispărut inspiratia în ultima vreme. Si dacă mai e loc si de-o vilă, nu m-as supăra. Că Ialomită am si eu, nu stiu cum arată la Poenari, dar la Slobozia e îmbâcsită si obosită, uneori te-apucă mila.
Mi-a plăcut textul tău, e tare drăgut. Înteleg că i-a fost dedicat Petei, mă înduiosează strădania ta de-ai atrage atentia cu orice chip. Ti-as da un sfat, ca de la femeie la bărbat, dar mă abtin, nu-i treaba mea. Si mi-e că nu mă mai pui bine cu cine trebuie.

 =  zbarci :)
sorin teodoriu
[18.Mar.04 10:38]
Buna Lore, chiar nu te mai gaseam pe site - dar de uitat, nici o sansa sa te uit. Am citit si mesajele pe care le-ai primit matale de la alte personalitati. Daca erai din Urziceni, iti ziceam numele unei foste colege de facultate, ca-i fata buna si ea.
Dar in mesajul tau ai dat zbarci - nu, textul nu este dedicat lui Peta, sic! Poate lui Ochila, ca el e secretarul celui de sus :) Eu doar ziceam ca am devenit invizibil pentru Peta, atat. Apropo, am uitat, ce e aia H2O?

 =  domnule dr.
Măi, doctor în chimie, H2O e aia căreia-i spunem Ialomita, de curge între maluri, nu cred c-ai uitat, vrei doar să mă provoci. Îmi cer scuze c-am dat...cum zici tu, uneori am pretentia că citesc printre rânduri mai mult decât se vrea a fi citit si, da, mi se-ntâmplă să mai dau si zbârci. Dar tu mă ierti, că m-ai ghicit că nu sunt rea si chiar atunci când gresesc o fac mai mult din prostie, sau aiureală sau alte alea...Cu bine! Lore

 =  Ochila ajuns intermediar
Andrei Dobos
[18.Mar.04 11:24]
padurea: ffff fvvv fvfvvv
socrate: putina liniste ca vreau sa ma ating cu mintea
daimonul: he-he, eu n-as spune... .
augustus: pana-i codrul ramuros...
amadeus irineus: mai, voi ati auzit de unul caruia ii spune Sache si care scrie povesti?
Hesperus: da, hi, hi, hi
Belzebuth: taci bai subalterne, nu rade, ca e o partida buna
Azazel: ce fac eu sa faca toti!
Flamanzila: fratilor, care-i treaba pe aici? auzi-i ca-i vorba de ceva mancare spirituala(aia-i!)
diogene: sa mi se crape butoiul daca nu-i asa!
Adolf: nebunilor, am aici o chelie precoce pe care vreau sa o exploatez
Nibelungu' : kleine katzen, ui ui ui
golasu' din cotul serii: carevasazica nu-i de mine pe aici
golasu' din cotul umbrei: hmmm, mai stii? poate ne infingem si noi la o portie cuvantatoare
Corul: si Sache isi traia clipele ca vulturii, iar ochiul lui era stancos
Plutarh bengosul: sinpatriot Sache, atata esti de simpatic, o sa te iau cu mine la Patrida...
acelasi bengos: promit!

 =  Ochila si Lore
sorin teodoriu
[18.Mar.04 11:32]
Lore, cum sa ma supar eu pe matale? Eu nu ma supar pe nimeni. Cand e ceva mai naspa doar ma intristez si ma inchid in carapacea personala, atat. Iar matale esti o scumpa, ssst sa nu mai zici asta, ok?
Ochila: Ma bucur ca ai gustat gluma si ca o sa ajung la Patrida. Sa vezi cati or sa se dea pe langa tine acum cand au aflat ce lucrezi :)
Numai bine

 =  Maria zis Decembrie!
Maria Prochipiuc
[18.Mar.04 11:51]
Am citit,dar pentru un comentariu mai amanuntit voi reveni mai tarziu.

 =  sorine, sorine:)
Camelia Petre
[18.Mar.04 16:55]
Textul este tare bun si ma bucur ca nu te-a parasit umorul, macar, ca altfel si mie imi pare dedicat petei...chiar daca il pomenesti pe ochila cel haios, mesajul este mai mult pentru peta, pentru simplul fapt ca toata invizibilitatea dorita iti reuseste si fara formula apei doar in preajma ei.
numai bine si la recitire!

 =  cami - cami
sorin teodoriu
[19.Mar.04 09:27]
Camelutza. Mai, Camelutza, mai. Imi vine sa-ti mananc toate sarmalele facute de tine din anul 1998 pana azi. Sau sa te pandesc de dupa sifonier si cand te apropii sa sar in fata ta, sa te sperii. De la Bella am invatat sa marai si sa latru. Stii, ce-mi vine mie acum? Sa marai la tine, asta imi vine. Adica oricum eram invizibil, nu? - Hm! O sa-l caut pe Ochila si o sa fac o plangere stii tu cui. Hm.

 =  Adevarul il stii si tu?
Maria Prochipiuc
[19.Mar.04 09:50]
Proza ta îmi aduce mereu zâmbetul pe buze, vii cu realități ale vieții așternute pe hârtie într-un mod obișnuit, mulți vor spune că nu aduci nimic nou, eu însă pot argumenta că îmbinarea povestirii cu dialogul te duce spre o lectură plăcută. Inventivitatea te individualizează. Curios cum te cunosc din scrierile tale, nici nu mă gandeam că nu mă voi trezi cu-n telefon în noapte și să aud vocea lui Sache : dragă am făcut rost de semințe de pătrunjel , nu vrei să mergem să ascultă cum bate inima pământului? Te aștept cu ceva beton să-ți pot lumina noptile !

 =  ceata
sorin teodoriu
[19.Mar.04 10:17]
Mda. Stau si citesc a zecea oara comentariul tau. Abia scapasem de ticul asta, cu rosul unghiilor, am inceput iar. Un lucru bun tot e, nu au mai aparut puncte de suspensie. In general, tu pui trei puncte de suspensie si Dana pune doua. Si mor atunci, ca variante am eu destule, dar ce-o fi gandit autorul, nu stiu sigur si asta ma omoara. In concluzie am scapat de puncte de suspensie. Mariaaa, de ce ai ingrosat cele doua cuvinte: 'obisnuit' si 'beton'? Asta cu telefonul, da, ai nimerit-o - chiar asa sunt: curios si nerabdator. Si pe asta cu plantatul semintelor de patrunjel, marar, dovlecei si flori la Poenari ai nimerit-o. In rest, ceata. Mai ceva ca in Londra.
Multumesc de vizita si iti urez numai bine.

 =  sorin
dana popa
[21.Mar.04 04:19]
Cate se intampla aici iar eu nici macar nu stiam..
:) Sunt curioasa cum ar suna sfatul Florentinei.

Si totusi Peta mai vede. Din cand in cand macar..


 =  datoare c-o explicatie
Nu vreau să te las nelămurită, Peta, stiu că noi, femeile, suntem curioase din fire si ne plac lucrurile clare. Sfatul meu se referea la cum să te faci vizibil prin invizibilitate
Te-am lămurit bustean. Dar e urâcioasa zi de luni, încă-mi mai este somn si, mai mult, mi-am amintit la timp de-o zisă înteleaptă de-a lui Noica - “Nu da sfat celui ce nu ti-l cere!“ Am zis.

 =  proaspăt de parcă
Mihaela Maxim
[29.Jun.04 17:24]
s-a făcut din nou, dimineață. Parcă ungi rândurile cu miere,
apoi treci pe lângă noi, invizibil... Atât le trebuie nasurilor noastre adulmecânde...

 =  mihaela
sorin teodoriu
[29.Jun.04 17:40]
Mihaela, esti atat de activa pe site ..., ma coplesesti :)
Iti multumesc.
st

 =  sorin
Elena Malec
[29.Jun.04 18:28]
mă surprinzi într-un mod deosebit cu textul ăsta. Ce să cred? Iți schimbi un pic perspectiva sau era deja latent și aștepta un semn?
Vezi că mergând pe panta asta ajungi la acea fațetă dură și sumbră la care te invitam mai demult.
Un mic sfat: nu intra acolo decât dacă ești pregătit sufletește.E mult întuneric.

Umorul tău de mai sus poate fi folosit și in format de scenariu. Ai încercat ?
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !