Comentariile membrilor:

+ radu vs. adrian
Cosmin Dodoc
[30.Apr.04 14:05]
copios, copios, copios. nu ma pot abitine sa nu rad. radule, ti-ai gasit marele nas in domnul firica.hehehehe

adrian, ai tu ceva al tau. deosebit.

 =  negativ clar
Cristina Trușcă
[30.Apr.04 14:59]
curat murdar, monser, RH negativ tot iese la analize ;)

+ "Termină cu Prostiile!"
Silvia CALOIANU
[30.Apr.04 15:05]
Ce mi-a placuuuuuuuuuuuuuuuuut! O prezentare mai concisa si mai elocventa nici ca se putea! Parca il vad, parca il aud si eu: "Termină cu Prostiile!". Si, nu stiu cum face ca...nu te poti supara pe el, cel putin nu definitiv! M-a emotionat sa aflu cum arata primul pas in poezie.ro...
"- Te interesează?. Eu l-am făcut." Da, acesta e Radu...Si, mai sunt tentata sa cred, ca e un om cu care nu poate sa-ti fie frica sa pornesti la drum! Mai cu seama, daca nu esti prea sentimental si...stii sa te lasi de "prostii"! :)
Adrian, am savurat si...portretul acesta! Ce mai ai? :)

+ Rubrica pt Adrian!!!
Bogdan Geana
[30.Apr.04 15:25]
Solicit pentru Adrian rubrica de profil! Suntem o comunitate, si eu unul il consider pe Adrian un caricaturist de renume mondial! Ar merita dincolo de forfecare sa avemsi un portret psihologizant din partea lui Adrian, nu credeti?

Cat despre Radu, tot ce spune Adrian este corect. A omis sa spuna ca eu ma am bine cu golanii din cartier, ai caror pit-buli se joaca cu Norah si ca oricand ii chem, "fratii" imi sar in ajutor si Radu are o ranga in masina. Sau ma rog, avea o ranga in masina.

Nu te poti supara pe Radu si Radu nu se supara niciodata pe tine. El stie totul despre tine, de la bun inceput, uneori insa se plictiseste atat de tare incat se gandeste sa se amuze putin pe seama ta si iti da o sansa. Cu Radu ma cert de cel putin 3 ori pe saptamana! Si ii multumesc ca e asa, fiindca altfel nu as merge mai departe. Este junghiul care nu te lasa sa zaci cu burta in sus la soare. Si perfect face. Poate ca si noi suntem tusea, mai stiti?

 =  (c)o(n)cluzie=buna!
Stamate Palnie
[30.Apr.04 15:41]
Buna dimineata, domn` Adrian. Ce parere aveti despre Solv Invest?
M-as inscrie in Partidul `Neavoastra. Mai aveti locuri?
Vorbesc. Serios.

 =  Stamate, ce dracu să faci cu o siflă cu clave?
Adrian Firica
[30.Apr.04 16:48]
Stamate,
Stimate,
Sima mea te pândește.

Stai mata nițel pă linie, fă o gară, ajung și la tine.

Dacă-i gara "drăguță" cu mine, ți-o calc, dacă nu, o ocolesc și spun altora că-i boarfă. Tu nu mai vinzi bilete, dai faliment, vinzi pâlnia și rămâi cu sifla cu clave în mână.

Ce dracu' să faci cu o siflă cu clave?

 =  Nume de Cod: Cod
Stamate Palnie
[30.Apr.04 22:02]
Ce sa fac, domn Seneca, il impusc pe Lascarica, imi iau corabia de serpi veninosi si plec dracului spre tarile calde. Am inchiriat un aeroplan de la cehi, am mancat doi polonezi covrigi, o salata malteza si o cravata hungureasca, anume pe vals-tango. Integrare integrare/Liberareee Liberaree. Joc biliard cu cine vrea sa ma bage in seama. In ultima vreme, n-am gasit pe nimeni acasa. Ma tem ca au intrat cu totii in tabloul de 75 milioane de dolari al lui del piero, pardon alo sunt eu picassoo. Azi am 38 de ani si mi-e frica de delfini. Maine merg la pascut cu amicii.

 =  poezie?
Vitelariu Marian
[02.Oct.05 19:06]
nu e cam ciudat?

+ astept vești !
Radu Herinean
[02.May.04 01:15]
l-am trecut eu la articol, si fiindca nu exista topica de (in)cultură, l-am bagat la polemica, ca am eu chef sa o fac (sa fac polemica adica) :D

mi-a zis bogdan pe forum sa ii facem rubrica da nu stiam la ce se refera, abia acum am descoperit textul, luand la rand "textele fierbinti". si acum am inteles la ce se referea bogdan. scuze de intarziere, asa-s eu.

am cateva mentiuni la text:
1 si cu 2 se contrazic.
3 e fals, am spus mereu ca nu sunt "un om citit" si nu mi-e jena sa o declar din nou.
4 nu exista. opera ? terminati cu prostiile !
5 sandale o sa port cand nu mai e praf pe strazi iar adidasi am o gramada dar nu prea ii aduceam la serviciu ca am auzit ca se furau. am dreptate ?
6 e opusul meu. niciodata nu stiu ce urmeaza sa fac. de fapt acum sunt chiar in perioada "varza".
7 e singurul adevarat si il confirm.

oi fi eu doar un individ incolor care nu pare omul sa faca un cenaclu de poezie si care nu l-a citit (si nu urmeaza sa il citeasca) pe Appollinaire (doi de l si doi de p, am sa retin asta), insa imi dau seama cand cineva are o pprobllema cu persoana mea, indiferent cum o fi ea (atat problema cat si persoana).

cred ca probabil am sarit calul de cateva ori in relatia mea (mult prea familiara) cu domnul Firica insa preferam sa mi se spuna in fata, nu asa, cu ocolisuri pe la Ogrezeni, prin cranguri, pe langa Arges si pe la vama veche sau Mamaia.

De aceea, ca sa incerc sa remediez aceasta situatie, voi incepe de acum incolo sa ma manifest cu tot respectul fata de dumnealui, si promit sa incerc sa o fac fara nici un fel de ironie, fiindca nu e cazul.
Totodata, daca ne va onora cu prezenta, il propun pe domnul Firica pentru maratonul de moderatori de maine (uh, de azi), fiindca sunt convins ca o va face cu succes.

Insa intre timp, domnule Firica, va rog sincer, terminați cu prostiile!

+ domnule Firica

Uite ca se poate vorbi si frumos. E drept ca despre om, nu despre text. Cu toate ca am banuiala ca se poate vorbi frumos despre amandoua.

 =  de la doubleday citire :D
Paiu Constantin
[03.May.04 00:45]
heh, raducu il place pe asimov :)
am aflat treaba asta acum doua zile, sau trei, din binecunoscutul interviu tredus din spaniola :P
asa ca "terminati cu prostiile, asimovilor, spuse r.h. doubleday" :P

 =  Radu: 1 și cu 2 fac 3. De aia emiți "pole"-mici!
Adrian Firica
[03.May.04 13:38]
Radu,
tu îmi propui, mai curând o "pole-mică". Să-ți explic:
- 1 și cu 2 face 3 (trei);
- Unu se "cotrazice" du doi - nu știm cine sunt ăia!;
- 3 nu e fals, dacă adunarea este făcută corect, conform regulilor aritmetice;
- legat de ce-ai spus la p.4, voiam să spun că toată viața ta e o OPERÃ, în sensul că este o operă originală, o "operă de artă", ce mai tura-vura!
- ai dreptate, se furau adidașii, dar nu eu furam adidașii lui Bucurie și pe ai celorlalți, pentru că n-aveam de ce, fiindu-mi prea mari și fiind sătul de mirosul adidașilor mei; tre' să fi fost tălâmb să mai iau și mirosurile altora ...;
- la 6 te-ai grăbit: păi când ești grăbit de nu mai poți și cauți cu ochii săriți din cap un W.C. crezi că nu știi ce ai să faci?; dă-mi voie să te contrazic și să-ți spun din tot sufletul: "termină cu prostiile!" că riști să ...;
- sigur că am nimerit-o; la fel și în fraza precedentă; așa le nimeresc eu, dar m-am străduit, trebuie să recunoști.


 =  Lol
Gherasim Daniel
[15.Jan.06 11:16]
Terminati mai cu prostiile!!




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !