Comentariile membrilor:

 =  Excelent textul
Cosmin Soameș
[11.May.04 22:53]
Excelent textul tău. Putea fi postat la fel de bine și ca proză (schiță). Suculent, bine scris, plin de umor. Am râs în hohote. Are nerv, păcat că nu e citit de mai multă lume. Au sute de citiri poezii de toate jena iar astfel de materiale adevărate trec neobservate. Dar să nu-ți pese, eu unul te mai aștept și cu alte texte la fel de bune.

 =  Plecaciune boierului Soames
George Brasoveanu
[12.May.04 10:57]
Multumesc mult Cosmine pentru aprecieri. Un articol nu e bun doar prin ceea ce contine, e pus in lumina si de pozitionare. Dar asta e o alta poveste.

Inca o data multumiri.

+ demnă de a fi citită
Tudor Negoescu
[12.May.04 11:34]
Proză bună, are în ea ceva și de reportaj,de jurnal de călătorie, de semnalare a unui eveniment cultural, dar îmi place și ca proză în sine. Cred că era demnă de a fi semnalată de către editori...

 =  merita
Elia David
[12.May.04 11:59]
Un text care mi-a placut extrem de mult - coerent, savuros. Felicitari.

+ este
Cosmin Dodoc
[12.May.04 12:19]
faina faina. suculenta. te scoate din letargie. eu am uitat si de cafea.


 =  Nu ma mai incap izmenele de bucurie!
George Brasoveanu
[12.May.04 13:14]
Deosebit de incantat de toate aceste aprecieri.

Cu multumiri,

 =  Vive la liberte artistique!
Ghinea Nouras Cristian
[13.May.04 15:10]
Vive la liberte! Excelent textul, am avut și eu o experiență similară undeva în "midt-vest"-ul Danemarcei, într-un orășel numit Viborg, care are vreo 25 de trupe de tearu, majoritatea amatori, la 40.000 de locuitori. M-am săturat de texte solemne, care ne țin spășiți, cu capul în jos... "domnilor, la ei se fac chestii de mare nivel, noi suntem sub nivelul mării" etc. Am văzut niște faze la simpaticii amatori danezi, demne de "Cântarea României", pardon... a Jutlandei. Dar știi că mi-ai dat o idee bună, ce-ar fi scriu și eu despre acea halucinantă experiență culturală, halucinantă că era și bere din belșug?!

 =  Incurajare pentru Ghinea si multumiri pentru poza
George Brasoveanu
[13.May.04 16:49]
Din nou, ma simt flatat de aprecieri.As fi deosebit de interesat sa citesc o relatare despre activitatea culturala daneza. Din cate mi se pare mie poza asta aduce un pic a Poppelsdorfer Schloss din Bonn, insa nu sunt foarte sigur. Oricum multumiri si celui care a adaugat poza.

 =  despre Goethe si alti demoni
Andrei Velea
[02.Oct.05 19:06]
Imi place textul de fata, e bine scris si interesant ca subiect. Cred ca reusesti sa creezi atmosfera, sa surprinzi anumite detalii si sa le redai fara sa obosesti cititorul. Te opresti acolo unde trebuie si treci mai departe cu usurinta. E un text nu numai foarte "citibil", ci si foarte interesant. Felicitari!

 =  vive la poesie!!!
pop marius
[02.Oct.05 19:06]
foarte interesant ...
m ai facut atat de curios incat as fi vrut si eu sa fi fost acolo,
desi imaginile create sunt aproape suficiente pt a te plasa in acel loc...
oricum trecand peste felicitari si alte cele, te as ruga foarte tare sa mi trimiti si mie poza, pe care ai pus o in locul unde ar fi trebuit sa te vedem pe tine, la adresa [email protected]
ti as fi recunoscator ...
mu;tumesc anticipat si daca o sa mai ai vreo escapada din aceasta prin vest sau est poate ne anunti si pe noi si bucurosi o sa ne avantam toti pentru a ne sacrifica pe plaiurile poesiilor...

+ Mor de "curiozități"
Adrian Firica
[17.May.04 13:00]
Mor de curiozitate. N-am HIV, n-am fost la "fete" niciodată, deși de văzut le-a văzut pe alea de la Paris - am uitat cum se chema strada -, Geneva, Strasbourg și alte câteva orășele și țin morțiș să merg la astea, sau cu astea, din Bonn.
Nu mă încurc cu ele, nu le citesc poezii, trec direct la subiect și voi fi foarte ... avântat!
Doamna aceea, aia vizualistă, avea coc? Mor și de "curiozitatea" asta.

 =  Cucoana nu avea coc iar prostituatele sunt infioratoare
George Brasoveanu
[18.May.04 11:54]
"Junkie prostitutes" sunt niste aratari de cosmar: nu au dinti in gura (sau daca au sunt foarte putini), sunt zbarcite, cocosate, schioape, chiare, imbracate in zdrente, put ... si cam atat am putut observa eu intr-o trecere rapida.

Cucoana vizualista (fara coc, tunsa paj, cu parul putin peste baza maxilarului, bruneta) avea o infatisare de gospodina cuminte care a deascoperit brusc poezia. Nimic de condamnat la urma urmei, iar in Germania sunt incurajate activitatile paralele de tot soiul, ca sa nu te tampesti dupa opt ore de munca. Si germanii mai au o inclinare teribila catre cugetare (chiar daca multi nu au lecturi de mare amploare) si le place sa discute despre tot felul de chestii, insa doar in anumite momente si fac chestia asta cu o seriozitate absoluta (ei chiar cred in ceea ce spun). Asa si cucoana asta, descopera niste chestii si se bucura de ele in timpul ei liber. Cred ca am dat mult mai multe amanunte decat mi s-au cerut asa ca ma opresc aici.

Cu multumiri pentru trecere si comentarii tuturor,

 =  si eu unde eram
Anni- Lorei Mainka
[13.Sep.04 19:45]
pai sa mergi tu cu polonezi si sa lasi o poeta ca mine sa se piarda prin ploi sa nu recite si ea acolo ceva....poate salvam seara.....eh, te iert, dar e ultima oara. - am glumit, sper sa nu ma critice nimeni - ACESTA ESTE UN SITE SI EU SUNT O ANONIMA - textul m-a lasat cu gura cascata, da, acum trebe sa beau ceva apa si sa incerc sa-l copiez....daca vrea aparatul acesta din sec.19, si apoi trebe sa te laud si sa te mai stressez cu doua dorinti: 1. in 2 ani vreau sa vad volum in cutia postala cu proza ta 2. cind te voi vedea intr-o zi sa bem o cafea si sa imi povestesti despre tara sau tari sau sa zici ceva, ca eu , daca bine stii, traiesc intr-o tara de mono-logi....precum ai scris tu atit de limpede intr-o romana care mi-as pune-o sub perna ....de m-ar inspira tiextele astea....

 =  Frau Mainka
Cristian Oravitan
[13.Sep.04 19:56]
Omul asta minte, acest Bonn n´a existat niciodata!

 =  lui Oravitan de la Oravita
Anni- Lorei Mainka
[14.Sep.04 01:10]
s-o crezi tu ca bonn-ul nu e asa...l-am vazut si eu, dar lenea m-a doborit eh, si berea, la nu stiu ce noapte de jazz...poate chiar si mai ....un dezastru ce mai...si poate tu stii mai bine...chiar daca nu a existat...exact...adevarul in spatele adevarului este ....in suflet si brasoveanu scrie din suflet si asta stiu...asa ca nu-ti permit sa spui "omul asta minte"....oricum a fost acolo si schitat stiam , dar de scris scrie iextra!!!!!!!!!! Ia vezi si tu cum e bonn-ul, astept text...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !