Comentariile membrilor:

 =  “ailaviu“
...Norule, când scrii asa. Adică mereu. Am savurat fiecare frază.

 =  "Îhî"
Ghinea Nouras Cristian
[13.Jul.04 13:30]
"îhî", zic și eu ca sărmanul personaj necopt, care n-a reușit să plângă la "Love Story" și care, încă o dată, nu a reușit să se încadreze tiparelor vremii. Acuma, tiparelor le zice "pattern", iar magazinul universal a devenit supermarket... Ceva mai copt, măcar în aparență, Noru nu a evoluat, din păcate, prea mult: nici azi nu e în stare să plângă de fericire, asistând, ca într-o sală de cinematograf, la "succesul" spectacolului cu sclipici numit, deocamdată, economie de piață... nefuncțională.

 =  “decât sărac și bolnav, mai bine bogat și sănătos”…,
Ioana Barac Grigore
[13.Jul.04 20:06]
unul dintre finalurile cu greu acceptate de americani. ca si la Titanic. nu m-ar mira, ca in ziua de azi, sa nu mai faca vanzari un film cu astfel de final. superb. minunat.


felicitari
ioana

 =  Je m'appelle Gherase et je suis aussi francophone!
Ghinea Nouras Cristian
[15.Jul.04 10:57]
Ioana, îți mulțumesc pentru mesajul transatlantic, postat cu atâta gentilețe. Ai văzut bine (și cred că observi zi de zi și acolo unde ești) diferențele dintre noi și americani. Suntem încă sub influența lui 14 Iulie, așa că vom da, cu pieptul bombat, explicața: "Je m'appelle Gherase et je suis aussi francophone!". Originalitatea noastră constă în faptul că, atunci când turcii erau la putere, eram pro-turci, apoi am fost pro-ruși, pro-germani, iarăși pro-ruși (în genunchi mă-ntorc la tine...), iar la ora actuală suntem pro-americani și pro-europeni, cu diferențele de rigoare... Singurul care a făcut opinie separată, pe timpul romanilor, a fost un anume domn Decebal, dar, pentru că s-a otrăvit, nu se pune la socoteală!
PS Sunt un măgar! Tu mă citești frecvent, te mai și obosești să-mi scrii câteva vorba de bun simț, iar eu am făcut cunoștință cu tine atât de târziu, dar ce tare a fost "Am aflat că scriu prost"! La atâtea comentarii favorabile, mi-ar fi plăcut să fie adăugate și altfel de aprecieri. Mă uit în sus și întreb: "is it anybody out there?!"




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !