Comentariile membrilor:

 =  carbunele diamant
Ioana Barac Grigore
[18.Sep.04 04:14]
aceleasi cuvinte, alte intamplari ale poeziei, imprumuturi din mina hazardului, aceleasi caramizi cu care fiecare alt Manole isi zideste manastirea si fiecare loc al fiecarui credincios in parte...
am imprumutat cuvantul, l-am oranduit in propozitii si fraze, dar niciodata nu vom fi creatori...

simplu si esential
felicitari

 =  interesant
Daniel
[18.Sep.04 10:50]
salut, savurez romantismul din poeziile tale.

 =  Cuvintele...
Anda Andries
[18.Sep.04 13:12]
"echilibrul atinge perfecțiunea
cuvintele devin încet diamante
dispar în adîncurile
din care s-au născut"

Atunci când ți-e teama sã le rostești sau ți-e teamã cã nu le va fi absorbitã strãlucirea!

 =  arcuind
Alina Manole
[18.Sep.04 17:44]

Excelent vers: "arcuindu-și vertebrele fonemelor".
Altfel, un poem "de percepție", bine realizat. Felicitări!

 =  jocuri argotice
DoDu
[19.Sep.04 21:43]
Draga Titarenco,
eu m-am nascut cu vocatia corului.
Daca doi oameni vin sa-ti spuna felicitari, eu de ce nu, trebuie si un bas, ca de soprane si alto poate te-ai saturat. Problema e ca nu pot pronunta “septentrionale”, ca-mi trebuie prea multe tremuraturi din gatlej si omuletul mi se opune vehement, desi il alaptez cu moare de orz si hamei regulat.
Cu rhema si logos m-am descurcat eu cumva, daca e versiunea penticostala, daca e alta versiune nici pomeneala, ori daca e doar un vers de umplutura sau rezonanta polifonica, atunci m-ai incuiat definitv. Adica, daca exista poezii de umplutura pe pagina, de ce n-ar fi si versurele, ce atata discriminare]
Refren:
Felicitari!

 =  PS
DoDu
[19.Sep.04 21:53]

N-o mai ruga pe domnisoara editoare sa-mi anuleze comentariile, ca nu e frumos, nu stiai ca eu mi le salvez inainte de a le trimite?
Ca doar vorbeam de poema, domnule, care mi-a placut cand ti-am facut prima oara comentariul, ca nu eram treaz, acum parca se vede deformat, ori poate e o proprietate noua a poeziei?

 =  editorul de serviciu
Alina Manole
[20.Sep.04 00:10]

Mihai Leoveanu are un poem superb, se numește "Vagabond în Septentrion". Remarcam într-un comentariu la Virgil anumite influențe optzeciste. La fel a observat, acum câteva zile, și Șerban Axinte, cercetător la Institutul de Filologie "A. Philippide" și doctorand în literatură la Universitatea din Iași.

Dacă tu nu poți pronunța 'septentrional', eu ca medic te sfătuiesc să consulți un ENT-ist. Iar ca editor îți dau alt sfat: nu mai fă presupuneri greșite. Editorii (au fost mai mulți) au considerat comentariul tău incompatibil cu site-ul poezie.ro. Există alte site-uri unde poți comenta cum dorești tu. Ca de exemplu www.clubliterar.com. Succes.

Fiecare ar trebui să se simtă deosebit și insignifiant (dăruind celorlalți armonie) succesiv și fără să aștepte ceva în schimb. Cât despre cuvinte, e mai bine să ramâna praguri... numai bine tuturor și la buna veghere!

 =  septentrional
Serban Axinte
[20.Sep.04 01:08]
Intervin si eu (daca tot am fost implicat in discutie). In general am apreciat comentariile Alinei Manole, la obiect și fară digresiuni inutile. Cu toate acestea nu pot fi solidar cu ea pana la capat. Dintr-un motiv foarte simplu. Nici eu nu pot pronunta prea cursiv "septentrional". O fi asta o deficienta majora, nu stiu. De aceea îi propun domnului Dodu (îi cazul în care dă curs invitatiei domnișoarei medic – editor de serviciu) sa mă ia si pe mine la ENT-iști. Eu promit sa consult agenda medicală.

 =  perceptii VI -VI
Andrei Neagu
[20.Sep.04 11:54]
cu poezia asta ai dat un 6-6 de toata mandretea. chiar daca e zar de fuga eu zic sa continui seria acestor perceptii.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !