Comentariile membrilor:

 =  La mulți ani!
Constantin Rusu
[24.Dec.04 13:16]
Pe acest fond de euharistie intru iluminare către sosirea anului nou, doresc să-ți transmit Sărbători fericite și multe bucurii în vremurile ce vin. Citesc poeziile tale și le admir din unghiul in care am stat ascuns toată viața mea și am căutat să înțeleg sufletul omenesc.

 =  Lumina, iubirea, bucuria si inspiratia fie cu tine!
simionescu adriana-marilena
[07.Jan.05 15:20]
Cu cat sunt mai departe de tara cu atat mai mult cuvintele capata noi sensuri si profunzimi delicat emotionale, vibratii subtile pe care altfel poate niciodata nu le-as fi cunoscut in acest fel isi fac loc in inima mea lasandu-ma sa inteleg din ce in ce mai mult ca viata mea nu este mai buna sau mai rea decat a altcuiva, ca ea are suisuri si coborasuri, lucruri bune si lucruri rele, ras si lacrimi, zapezi si flori, potop de fluturi iarna vorbele tale vin catre mine lumina lina cu aripi la inceput de an sa-mi aminteasca bland ca sunt iubita si pretuita exact asa cum sunt.
Multumesc pentru darul tau de suflet, Constantin!

Amadriada

 =  Ecou
aina serban
[28.Mar.05 11:03]
Am poposit poate cu intirziere in iarna ta. Mi-a placut jocul tau alb si doream sa-ti trimit ginduri fluturi de aici dintr-un cer nu atit de indepartat.

 =  potopul vorbelor de mătase, primavara!
simionescu adriana-marilena
[07.Apr.05 12:16]
Precum spunea Napoleon, "timpul e arta cea mai mare a omului" așa că niciodată și pentru nimic nu e prea târziu mai ales atunci când cuvintele-fluturi vin dintr-un cer atât de apropiat, doar nu ne despart decât 3 ore de zbor, aripi de flori albe întinse una către cealaltă unim gânduri indiferent de anotimp.

cu drag,
Ama
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !