Comentariile membrilor:

 =  La multi ani, Ioana!
Laurentiu Aioanei
[15.Dec.04 16:48]
Salut gestul Profetului, la lumina zilei. Mieux vaut tard que jamais... Memorabile versuri, memorabila dedicatie, retin in mod special:

sîntem atît de simpli în visele noastre
aceeași copilărie

Cordial,
Laurentiu

 =  virgil,
Laura Aprodu
[15.Dec.04 13:03]
penultima strofa mi se pare cea mai reusita, ai grija insa la versul "în care ne odihim fruntea atîtor întrebări", 'odihnim' contine a typo. ultimele doua versuri mi se par redundante insa. nu stiu daca mai era nevoie de ele.

 =  parere
dediudanut
[02.Oct.05 19:06]
poezia citita cap coada imi place,dar mai apoi la o disectie
amanuntita strofa a doua mi se pare stilistic un pic cam
grabita...

 =  Va multumesc pentru tot
Ioana Barac Grigore
[15.Dec.04 21:04]
Virgil, adulmec alaturi de tine mirosul stepei, imi scutur coama, in fuga, si ajung odata cu varful ei, la tinta. drumul a fost totul. drumul e totul. atat de simplu este mereu atat de complicat... Iti multumesc, dragul meu prieten.

Laurentiu, multumesc din suflet pentru urarea ta calda. as vrea sa stii ca sunt o cititoare si o admiratoare a scrierilor tale. dealtfel, voi trage o fuga si in pagina ta sa vad ce ai mai scris...

Cu drag

 =  Felicitări
Ion Diviza
[16.Dec.04 09:25]
Ioana, la mulți ani și toți frumoși, precum sufletul tău!

Virgil, nu credeam că ești atât de simplu...:))

 =  .
Mihaela Maxim
[17.Dec.04 11:13]
ne pierdem si ne regasim sprijinind aceeasi cruce in ruga ecou de noi insine. ne trezim cu palmele rasfirate a bucurie, le-mpreunam impletind indoiala de a nu trai istoria, alergand mereu dupa ceva mai mult. Nu este decat timpul, care ne masoara asteptarile, bucuriile, regretele, viata. Atat de simplu renastem, an de an, privindu-ne departarile. Fie ca visele sa va fie calde si luminoase, iar viitorul mereu aproape!
La multi ani, Ioana.
cu drag,
miha

 =  Ion, Miha si iar Virgil
Ioana Barac Grigore
[18.Dec.04 22:46]
Ion, Mihava multumesc de urari si va astept cu mare drag la un fursec si un degetar de bacardi (la mai mult, ni se opresc versurile in gat). inca un multumesc pentru tine, Virgil, si felicitari critice pentru dedicatie :)
Ioana
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !