poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 5195 .



Cultura salvează România! Salvați Cultura!
articol [ Evenimente ]
"Gala Teatrului Tânăr" Premiază Cea Mai Bună Trupă de Teatru

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [barac ]

2010-03-05  |     | 



Cultura salvează România! Salvați Cultura! este sloganul Galei Teatrului Tânăr, din 6 mai 2010. Premiul oferit de Fundația Dan Voiculescu Pentru Salvarea României, organizatoarea festivalului, este de 100 000 $ și va fi al celei mai bune trupe de teatru prezente în concurs! Nu rămâne decât să vă înscrieți, să participați și să câștigați! Baftă și inspirație!

gala teatrului tanar,GTT,actori,artisti,regizori,teatru


În 2010 Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României va desfășura, sub sloganul „Cultura salvează România! Salvați Cultura!”, cea de-a treia ediție a premiilor Dan Voiculescu.

Anul acesta premiul va răsplăti ținerii actori. Vor fi premiate trupe de tineri actori din teatre, trupe particulare, studenți talentați ai Academiei Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică.

Marele premiu, în valoare de 100.000 de dolari, va fi acordat unei trupe de teatru formată din maximum 7 actori, cu vârstă cuprinsă între 18-35 de ani. Acesta va fi decernat în cadrul unei gale ce va avea loc în data de 6 mai 2010, la teatrul Odeon din București și va consta într-un turneu la cele mai importante Festivaluri de Teatru din Europa (Paris, Londra, Berlin), pentru o perioadă de 3 luni (90 de zile). Spectacolul câștigător va putea avea reprezentații în cadrul celor trei Festivaluri de Teatru.

Participanții, trupe sau tineri actori, se pot înscrie în perioada 5 - 28 Martie trimițând la adresa de e-mail [email protected], următoarele documente:

- Curriculum Vitae (fiecare membru al trupei)

- Portofoliu

- Detalii despre spectacolul cu care se face înscriere în concurs (distribuție, regie)

- Înregistrare video: fie a unei interpretări anterioare, fie cu înregistrarea unei repetiții generale a piesei cu care va intra în concurs trupa participantă



Spectacolul înscris pentru concurs trebuie sa corespunda urmatoarelor genuri : teatru-dans, Comedia Del Arte, teatru-pantomima, coregrafie-cuvant. Participantii pot intra in festival si cu piese si texte personale.

Durata spectacolului nu trebuie să depășească 60 minute si se va juca in limba romana.
Preselectia trupelor care vor intra in selectia finala se va face in perioada 29 Martie – 2 Aprilie, de catre o comisie formata din specialisti cu experienta in domeniul artistic.
Juriul va fi format din mari personalități ale teatrului românesc.

Regulamentul concursului pe http://www.fudv.ro/wp-content/uploads/2010/02/Regulament_Premiil2.pdf

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!