poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 11395 .



Google+ e noul Facebook
comunităţi [ poezie.ro ]
iar agonia.ro se va integra adânc

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [raduh ]

2011-07-09  |     | 



Portalul agonia.ro, cu siteurile subsidiare, va folosi destul de agresiv opțiunile oferite de serviciile gratuite și libere ale Google.

Printre ultimele servicii oferite se află și Google+ , un sistem de socializare online oferit de Google ca alternativă serioasă la Facebook și celelalte rețele de socializare.

Agonia.ro a început deja integrarea pe mai multe planuri cu noile servicii, inclusiv cu Google+, care este abia în faza de testare cu un număr limitat de utilizatori.

Printre primele facilități, pe care poate câțiva dintre voi le-au intuit deja, sunt anumite facilități de authoring, adică de recunoaștere a textelor și paginilor unui autor de conținut.
Spuneam că o parte dintre voi ar putea să fi descoperit deja noua opțiune disponibilă la editarea profilului de utilizator de aici de pe site, opțiune care permite oricărui membru al site-ului să completeze numele profilului deținut la Google Profiles.

Dacă sunteți interesat de acest subiect în particular, vă recomand să accesați google profiles si sa va activati contul, dupa care sa folositi id-ul obtinut astfel pentru a va completa profilul de pe agonia.ro. Noi vom publica ulterior informații suplimentare despre cum să vă asociați contul cu textele publicate pe agonia.ro în câțiva pași foarte rapizi și foarte simpli.

O altă informație interesantă în acest moment este posibilitatea de a participa la testarea restrânsă pe care o oferă Google pe noua rețea socială Google+
Pentru mai multe informații vizitați aici o metodă rapidă de a obține acces la Google+

Dacă aveți nelămuriri sau doriți mai multe informații nu ezitați să ne spuneți, în comentarii!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!