poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 4546 .



Salonul de carte pentru Copii - Prima ediție
articol [ Evenimente ]
26-28 septembrie 2008, Parcul Tineretului, București

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [elavictorialuca ]

2008-09-27  |     | 



Asociația Editorilor din România organizează în premieră anul acesta Bookfest Junior, Salonul de Carte pentru Copii.


Bookfest Junior va avea loc în perioada 26-28 septembrie în Parcul Tineretului (intrarea dinspre Liceul Gheorghe Sincai, Calea Șerban Vodă, nr. 167).

Aflat la prima ediție, Bookfest Junior este singurul Târg de carte din România, în aer liber, dedicat copiilor. Peste 25 de edituri vor fi prezente in cadrul Târgului cu titluri atractive din care cei mici isi pot alege cartea preferată. Salonul de carte se va desfășura pe o suprafață de aproximativ 2000 de metri pătrați.

Organizatorii au pregătit o mulțime de surprize micilor vizitatori ai Salonului de Carte. Pentru a-i atrage să citească, personaje de poveste, spiriduși și zâne, le vor fi parteneri de joacă celor mici în spațiul amenajat special pentru ei. Intrarea la Bookfest Junior este liberă.

Bookfest Junior are o puternică componentă educativă, transmițând părinților un îndemn la reîntoarcerea către adevăratele valori.
"Vino cu cei mici la Bookfest Junior și cumpară-le o carte! Prezintă-le adevărații eroi".

Organizatorii speră, cu acestă ocazie, să îi determine pe micii vizitatori dar și pe părinții acestora să descopere în minunata lume a cărților eroii adevărați care le pot servi drept model micilor cititori.

Bookfest Junior este un proiect inițiat de membrii A.E.R. (Asociația Editorilor din România), adresat atât editorilor, cât și publicului îndrăgostit de cărți. Asociația Editorilor din România a fost fondată în 1991 și este principala asociație profesională a editorilor de carte din România, care reuneste editori din toate domeniile de interes cultural.

Cristian Juncu, Director Executiv AER:

"Dacă ne aducem bine aminte, cu toții am crescut cu povești și ne-am identificat cu eroii lor. Feți-Frumoși cu puteri supranaturale sau, dimpotrivă, isteți și cu nimic prin buzunare, ne-au stârnit imaginația cu aventurile lor. Între timp, am ajuns și noi părinți și constatăm cu dezamăgire că valorile s-au amestecat. Bombardați mediatic pe toate canalele cu idoli de ocazie n-avem cum să impiedicam accesul copiilor noștri la aceste surogate. Luați pe sus de evenimente, nici n-am observat cum acestea au ajuns să fie modele pentru copiii de astăzi. Dacă nu vrem să trăim cu asta, ar fi bine să mai cumpărăm câte o carte pentru cei mici și să readucem la viață adevărații eroi.

Mesajul nostru pentru părinți este:
"Vino cu cei mici la Bookfest Junior și cumpără-le o carte! Prezintă-le adevărații eroi."


Sursa: www.comunicatemedia.ro

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!