poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 6203 .



Postmodernism vs Clasicisim
articol [ Internet ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Editor ]

2003-02-18  |     | 




100% reducere pentru poezie



O provocare pentru toate genurile de poeti - Masa Rotundă: poezia postmodernista versus poezia clasica!

Vineri, 21 februarie 2003, ora 18, Club A din Bucuresti găzduiește următoarea ediție a sesiunilor de exprimare artistică organizate de www.poezie.ro.

Seara se va desfasura sub semnul discutiilor pe marginea poeziilor care reprezinta cele doua curente, cu Bogdan Geana pe post de moderator si indrumator de discutie. Totusi, avand in vedere ca Bogdan este un adept convins al postmodernismului, asteptam sa aflam ca exista si un avocat al clasicismului, in asa fel incat moderarea sa revina in sarcina mea.

Ca de obicei, sunteti invitati sa participati la lectura si la discutiile pe marginea lecturii, incadrandu-va cat mai bine in tema propusa pentru aceasta seara.

Sunteți invitați să aduceți cu voi poezii relevante pentru subiectul propus, ale voastre sau ale oricarui autor de pe site.

Pentru aceasta editie, ne-am propus sa inregistram niste "meeting notes", serviciu pentru care avem nevoie de un voluntar. Acesta va avea rolul de a nota desfasurarea in linii mari a intalnirii, punctand momentele importante ale serii si notand titlurile si autorii textelor lecturate si chiar reactiile in linii mari la aceste lecturi.

Toti cei care doresc sa participe la aceasta seara cu un moment muzical, teatral, sau de orice alta natura sunt rugati sa isi manifeste aceasta intentie prin comentarii sau la inceputul intalnirii. De asemenea, puteti invita orice artist care doreste sa sustina un moment artistic la aceasta intalnire a comunitatii poezie.ro, indiferent de arta pe care o reprezinta.

Pentru interpretari muzicale personale sau jam, va sta la dispozitie acelasi inginer de sunet, pe sistemul de mixaj si sonorizare pus la dispoziția noastră de Club A.

Am invitat la aceasta intalnire cativa colegi care impartasesc interesul pentru arte si pasiunea pentru promovarea acestui gen de proiecte si de evenimente, oameni cu care sper sa reusim sa inchegam o discutie despre viitor si despre urmatorii pasi pe care www.poezie.ro ii va face in afara zonei de virtual.

Vă aștept vineri, in club A.

Mai multe amanunte despre acest eveniment veti gasi in comentariile (viitoare) la acest text.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!