poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 6634 .



Penultima vineri de poezie.
articol [ Evenimente ]
înainte de vacanța de vară

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [raduh ]

2003-11-02  |     | 




Imi face placere sa va anunt un eveniment cu totul special pentru aceasta vineri de poezie.
Pe 16 Mai, in Club A la ora 18:00 ne vom intalni pentru a-i ura bun-venit in tara lui Nexus. Tocmai am fost anuntat de Anton ca va participa si el la aceasta intalnire.
Tema anuntata in revista sapte-seri este "Poezii propuse pentru prima antologie tiparita a www.poezie.ro". In afara de cele mai bune poezii postate in site de-a lungul timpului, sunteti invitati sa aduceti poezii noi care credeti ca trebuie sa faca parte din aceasta antologie.
In afara de aceasta activitate "regulata" vreau sa va mai propun un happening mai neobisnuit.
Incepand cu ora 19:00 vom organiza un concurs de "interpretare de poezie". Vor fi necesari 8 temerari care sa concureze cu poezii proprii in fata publicului si a unui juriu ales din public. Acest juriu va evalua si rasplati atat calitatea literara cat si calitatea interpretarii cu note. In prima faza, de calificare, toti cei prezenti vor putea recita o poezie. Juriul va selecta cele mai bune 8 interpretari. In a doua etapa, cei 8 selectati vor interpreta o noua poezie, urmand ca din ei sa ramana 4, apoi 2 si apoi, in urma bataliei finale, vom afla cine este primul castigator al primei initiative de acest gen din Romania, cel putin dupa cunostinta mea.
Trebuie sa va mai spun ca acest gen de eveniment are o traditie destul de veche in multe tari europene si in statele unite. In cazul unui eveniment reusit, am putea permanentiza acest gen de competitie si am putea oferi un premiu substantial pe viitor.
Cu voia acestor autori, castigatorul acestei prime editii va primi un volum cu dedicatie semnat de Liviu Nanu si un volum cu dedicatie semnat Matei Ghigiu.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!