poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 8431 .



Caricaturiști din toate țările...
comunităţi [ poezie.ro ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [raduh ]

2004-01-23  |     | 



Pentru a mai înviora un pic atmosfera din prima pagină a site-ului și pentru a beneficia de un modul pe care l-am făcut și nu l-am folosit încă, îi invit pe toți cei care au talent la desen să își ascută creioanele și să se înscrie în concursul de caricatură, desene și benzi desenate, pe care îl inițiez acum, prin acest anunț.
Având în vedere caracterul artistic implicit al acestui gen de creație, sunt acceptate caricaturi pe orice temă posibilă, respectând aceleași reguli care se aplică și textelor înscrise în site.
Sunt sigur că interesul pentru o rubrică permanentă de caricatură este foarte mare, rămâne să vedem dacă există și creatori care să satisfacă această cerere. Dacă aveți prieteni sau cunoștințe talentate la desen, aveți acum ocazia să îi provocați la concurs.
În cazul în care vreți să participați dar nu puteți realiza creațiile direct în calculator și nici nu le puteți scana de pe hârtie vă rog să îmi spuneți acest lucru printr-un comentariu ca să găsim o metodă alternativă de participare.
Concursul nu are o finalitate precisă sau un premiu, cu excepția faptului că aceia care se dovedesc pricepuți vor avea ocazia să își expună lucrările într-o rubrică permanentă pe prima pagină a site-ului.
Pentru comunicare puteți folosi rubrica de comentarii sau adresa de email disponibilă pe site.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!