poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 5318 .



Ateliere Artistice în Casa Eliad
comunităţi [ poezie.ro ]
a treia ediție

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [raduh ]

2004-07-14  |     | 



La ediția a doua a atelierelor artistice, de vinerea trecută, am avut plăcuta supriză de a nu avea suficiente scaune pentru toți cei care au fost interesați de evenimentul organizat de noi. Cronica acelui eveniment o puteți citi (frumos ilustrată de Irina Iacovescu) pe site, însă cel mai simplu cred că v-ar fi să ne însoțiți la următorul eveniment, care se va întâmpla vinerea aceasta, în aceeași locație.
De această dată am profitat într-un mod mai deosebit de oferta revistei Șapte Seri de a găzdui o nouă machetă iar rezultatul îl puteți vedea pe acest articol.

La evenimentul de vineri vom încerca pentru prima dată o rubrică fixă nouă în programul acestor evenimente, o rubrică derivată din "forfecările" lui Bogdan Geană și destul de asemănătoare: "La cuțite cu Bogdan Geană". Practic, oricare dintre voi se poate prezenta cu minim trei maxim cinci texte proprii de maxim o pagină, pe care le va recita în fața publiculului prezent și pe care Bogdan va încerca să le toace mărunt împreună cu autorul și (la cererea lui Bogdan) cu participarea mea, într-un rol tampon de pseudo-mediator. Cei care doresc să fie implicați în acest experiment sunt rugați să aducă poeziile care vor fi subiectul discuției în dublu exemplar, astfel încât Bogdan să aibă o referință scrisă pentru discuție.

Dacă aveți invitați deosebiți sau care se vor implica în program vă rog să îi anunțați printr-un comentariu. Din partea mea pot să vă spun că sper să beneficiem de prezența unui pianist care a promis ca de data aceasta să își facă apariția.

Sper să ne onoreze cu prezența și cei care ne obișnuiseră cu lecturi în locațiile în care ne întâlneam înainte de Casa Eliad.
Voi mai reveni și eu cu amănunte.


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!