poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 17714 .



Codul Sufletului: Harta traseului personalitatii voastre
eseu [ ]
extras Carmen Harra

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Carmen_Harra ]

2008-06-20  |     |  Înscris în bibliotecă de Radu Herinean



Purtați înscris în voi codul vieții, sau codul destinului vostru - cine sunteți cu adevărat și de ce vă aflați aici. Parte din acest cod este înscris în ADN-ul corpului vostru.
Dar cealaltă parte, înțelegerea pe care ați făcut-o - să vă aflați aici, pe Pământ - vă este codificată în suflet și a fost scrisă înainte să vă nașteți. Calea pe care o ia viața voastră depinde de modul în care interacționați - cu corpul și cu sufletul - cu propriul vostru destin.
Momentul transformării totale este momentul nașterii. În acel moment, ați pășit printr-o ușă în timp, într-o altă realitate -realitatea vieții umane.
Ziua nașterii este momentul în care, în viața voastră, se ridică cortina. în acel moment, sunteți o persoană, cu un caracter la fel de unic ca și ADN-ul vostru, gata să începeți un spectacol - spectacolul propriei voastre vieți.
Aveți libertatea totală de a face ce alegeți cu viața voastră: să îi îndepliniți potențialul complet, sau să creați versiuni mai mici ale voastre, sau șinele vostru neîmplinit, care își împlinește dharma doar parțial. Luați decizia de a împlini, în orice măsura doriți, potențialul de viață care există în voi.
Codul vieții vă dă o imagine generală a oportunităților, a provocărilor și a lecțiilor cu care vă veți întâlni în această viață.
Codul este calea pe care călătoriți.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!