poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3221 .



Suflete prapăstioase
eseu [ ]
Neantul din cuvinte

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [TheWatcher ]

2004-04-07  |     | 



In primul rând sunt speriat groaznic de "ATENÞIE! Aceasta nu este limba pe care ai declarat-o la înscriere.
Riști să fi BANAT pe această limbă dacă publici gunoi sau chiar texte cu greșeli!" eu care credeam că de multe ori contează esenta si nu aparenta si in legatura cu acest avertisment promit solemn că voi face cursuri de dactilografiere pentru că săracul de mine nu am ajuns incă la performanta de a scrie si a privi in monitor in acelasi timp!!!!!
Imi mărturisesc ignoranta si in legatură cu "inscrierile cu typos" despre care nu am in momentul de fată nici cea mai vagă idee dar tin să precizez ca nu sunt scriitor si sper să remediez aceste goluri in cunostintele mele in materie.Sper că primul meu eseu să nu fie banat nu că ati pierde un tânar talent in devenire si ati rupe aripile unui suflet transfigurat de ideea de a transcede spre un plan spiritual superior.
Nu vreau să imi depasesc conditia si nu sunt animat de acel foc interior de multe ori distructiv care se numeste creatie...Nu sunt bântuit de ingeri negri,ploi de cenusa,nu sunt un suflet ascuns in intuneric care plange cu lacrimi inefabile....nu.
Mărturisesc ca sunt mai mult atras de proză si imi place să mă incadrez intre limite ale concretului cred eu,destul de bine conturate.As vrea tare mult să văd pe acest site mai multă satiră mai mult umor si mai putine tanguiri, agonii si stări abisale...Mă refer aici strict la sectiunea proză.Sunt nou aici si nu cunosc nici o regulă, nu vă purtati urat cu mine si dacă gresesc iertati-mă pentru ca nu vă cunosc inca.
Aceasta este o incercare de a trezi ceva reactii de la voi de a vă cunoaste mai bine.Poate cândva voi scrie ceva special pentru voi pentru că imi place să analizez oameni, situatii ,stări ,din pacate intr-o maniera brută pentru că nu imi plac cuvintele in plus si infloririle scriitoricesti.
Dragii mei renunt ,e mult prea greu sa corectez un text scris direct aici si ma pierd in multitudinea de ș-uri , ț-uri.E mult prea greu pentru mine.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!