poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2288 .



Proiectul “Întoarcerea poetului risipitor”
multimedia [ ]
- poezie cu rimă -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Stefan Doru Dancus ]

2011-11-18  |     | 




Editura SINGUR anunță crearea unei serii de 50 de volume de poezie română CU RIMÃ, purtând genericul: “Întoarcerea poetului risipitor”.
Proiectul a fost demarat cu condiția expresă a eliminării oricărui tip de jurizare. Acesta nu ar fi fost posibil fără o finanțare de 2000 euro, acordată de o persoană al cărei nume va fi dat publicității odată cu încheierea acțiunii.

Condiții de participare:
1. Volumele vor apărea în 300 exemplare, format A5, 64 pagini, cu o copertă color unică și vor purta un număr de ordine acordat pe măsură ce ne parvin manuscrisele. Numărul paginilor rămâne fix, chiar dacă autorii au prefețe sau postfețe.
Autorii interesați vor trimite un manuscris ce va conține 60 de poezii (indiferent dacă au mai fost publicate sau nu) culese pe calculator, cu diacritice, font Times New Roman, corp literă 12, spațiere între rânduri de 1,5, format word.doc., pe mail: [email protected] sau poștal, pe suport electronic (CD sau DVD) pe adresa: Editura SINGUR, O.P. 8, C.P. 19, loc. Târgoviște, jud. Dâmbovița. Se vor atașa o fotografie scanată în format jpg și un scurt CV literar de 10 rânduri (acestea vor fi tipărite pe coperta 4).
Data limită de primire a manuscriselor: 15 ianuarie 2012. În cazul în care cele 50 de manuscrise ajung mai repede, alte manuscrise nu vor fi luate în considerare!
2. Acest proiect, precum și volumele apărute, vor fi mediatizate de Grupul Media SINGUR și Agenția literară SINGUR. Ele vor beneficia de o intensă campanie de mediatizare pe mai multe site-uri culturale din țară și din străinătate, în diverse publicații on line din țară și din străinătate și în diverse publicații tipărite. De asemenea, vor fi prezentate publicului cu ocazia unor întruniri culturale, cenacluri, tabere de creație etc. Autorii vor fi ținuți la curent în permanență cu stadiul mediatizării volumelor lor.
3. Săptămânal, Grupul Media SINGUR va face public numele autorilor ce se vor înscrie în acest proiect, titlurile volumelor și data apariției acestora, pe site-ul www.revistasingur.ro și personal, prin mail. Manuscrisele vor intra la tipar în ordinea sosirii lor.
4. Fiecare autor va primi 150 exemplare ale volumului, celelalte 150 fiind destinate expedierii către revistele literare din țară și străinătate, vor fi lansate cu ocazia mai multor evenimente culturale din mai multe orașe și vor fi semnalate în diverse puncte media partenere.

IMPORTANT! Toate bibliotecile municipale din România vor primi câte un exemplar al fiecărui volum editat!

5. Serviciile de prepress, corectura, taxele de expediție poștală către autori, reviste literare și biblioteci și resursele necesare mediatizării vor fi suportate integral de Editura SINGUR. Atenție! Nu putem suporta cheltuielile de expediere ale celor 150 de exemplare pentru autorii din străinătate, dar suntem deschiși la orice propunere venită din partea acestora în sensul găsirii unor variante optime.
6. Editura SINGUR va încheia câte un contract de editare cu fiecare autor, certificându-i dreptul de copyright asupra ediției apărute în cadrul proiectului.
7. Autorii incluși în proiectul “Întoarcerea poetului risipitor” vor fi invitați în TABÃRA REVISTEI SINGUR, ediția a II-a, ce va avea loc în toamna anului 2012 la Târgoviște, jud. Dâmbovița.
8. Aportul financiar al autorilor este de 1000 lei cu tot cu TVA, sumă destinată exclusiv operațiunilor de tipărire a volumelor. În cazul în care autorii au sponsori, Editura SINGUR le poate pune la dispoziție CONTRACTE DE SPONSORIZARE.

Datele firmei în contul căreia se virează ori se depun 1000 lei:
SC YEUDENI SRL
Banca Transilvania, Târgoviște, România
Cont IBAN (lei): RO10 BTRL 0160 1202 T 47115xx
Cont euro: RO82 BTRL 0160 4202 T 47115xx
C.U.I.: RO26372890
Nr. de Ord. în Reg. Com.: J15/3/2010
Loc. Târgoviște
Jud. Dâmbovița
Vă rugăm să păstrați chitanțele de la bănci sau oficii poștale de unde faceți această plată și să vă indicați adresa poștală exactă, pentru a primi factură pentru banii depuși. Anunțați efectuarea depunerii prin mail: [email protected]
sau telefon: 072-444.35.87.

Director Editura SINGUR,
Ștefan Doru Dăncuș

Director Grup Media SINGUR,
Grigore Timoceanu

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!