poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1441 .



Gânduri pentru anii buni și mulți.
personale [ ]
azi este o zi sfântă

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Constantin ]

2005-01-06  |     | 



Am depășit bucuria trecerii într-un nou an alături de veșnicul meu calcul: am adăugat un an la cei dinainte și am pierdut un an din cei care mi-au mai rămas de trăit în viața asta. Nu vreau să mă considerați un pesimist, eu aș dori nespus de mult să văd comorile pe care le avem pe acest Pământ învelite într-un zâmbet universal care să nu cunoască durerea de nici un fel.
Parcursul meu în viață și căutările de a găsi o rezolvare dorinței mele din rândurile de mai sus mi-au dat câteva sugestii pe care am să încerc să le mărturisesc așa cum le cred eu; nu am să fac demonstrații, am să mă bazez doar pe concluzii.
Cine sau ce ne face să trăim și să fim sănătoși? Răspunsul este fără echivoc: Dumnezeu și duhul sfânt pe care îl primim cadou la naștere. Acest duh îl folosim pe parcursul zilelor noastre, iar modul în care îl ocrotim rămâne rezultatul sănătății noastre.
Pe lângă corpul material pe care ni-l afișăm zilnic, mai avem niște corpuri subtile pe care nu le cunoaștem toți, din păcate, dar aceste corpuri contribuie la realizarea legăturilor cu Divinitatea, cu energiile care le avem în jurul nostru și prin calitatea acestor legături avem împlinirile de sănătate ale trupului și ale minții.
Cum se obține încărcarea duhului ? Dintre multele teorii existente, consider teoria câmpurilor și a obținerii rezonanței cu acestea una dintre cele mai practice teorii cu privire la legăturile extrasenzoriale.
Prin comparare cu energia câmpului unei surse electromagnetice și obținerea unei interacțiuni ale unor forțe în acest câmp, dacă se atinge o frecvență egală de către cele două forțe, tot așa și energiile noastre proprii pot realiza contactul cu forțele divine care ne încarcă duhul nostru.
Suntem creați din pământ, deci primii oameni au avut frecvența câmpului magnetic propriu egală cu cea a pământului, prin urmare o parte a necesităților energetice ale corpului erau asigurate din energia câmpului magnetic al pământului. Consider că pilda biblică prin care Adam și Eva au trăit nouă sute de ani poate fi un argument pentru cele de mai sus.
În timp oamenii au plecat mai mult sau mai puțin de la această frevență și s-a ajuns până la dublarea ei, în această situație încărcările energetice ale corpului nu se mai fac în condiții optime dar pot să fie și surse de încărcare altele decât cele destinate la geneza omului.
Încărcarea duhului nostru în condițiile cele mai bune s-ar face dacă am fi la frecvențele câmpului magnetic al pământului, dacă am ști prin rugăciune să solicităm de la Dumnezeu ce să cerem, iar ceea ce am primit să știm să folosim numai pentru sănătatea noastră.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!