poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1219 .



Gânduri pentru ani mulți și buni(2)
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Constantin ]

2005-01-17  |     | 




Omul în cursul istoriei a încercat să cunoască tot ceea ce îl încojoară, dar pot să afirm că de multe ori noi nici nu știm ce trebuie să știm. Ca să încerc să mă explic am să arăt doar faptul că nu ne cunoaștem aproape deloc interiorul nostru. Aici, sigur, un medic ar spune că vorbesc aiurea, dar câți dintre ei cred în existența centrilor energetici, câți știu să se încarce prin acești centrii? Mai mult de atât, cei care spun că știu totul, cu ce dovedesc?
Se susține că omul ar fi pregătit să trăiască 110 ani într-o viață pe pământ și tot ce pierde din acești ani se datorează faptului că nu are știința de a lupta cu influiențele externe care îl îmbtrânesc. Medicina în ultimii zeci de ani a creat unele căi de eliminare a bolilor, dar totuși cât de departe suntem de 110 ani? Cum să facem? Medicii încearcă să facă pentru noi, oare noi pentru noi ce facem?
Cu ani în urmă am cunoscut un prieten care într-o fază de metastază a fost dus acasă, îl îndopau cu medicamente, el aștepta vindecarea care nu mai venea, slăbise circa treizeci de kilograme. Într-o zi a văzut lacrimile în ochii soției și a înțeles sfârșitul care i se prevedea. Atunci a spus ,, nu am să mor, trebuie să mă fac bine” și după doi ani s-a ridicat din pat.(cuvintele dintre ghilimele sunt chiar așa cum le-a spus el). Acest om trăiește după treizeci de ani de la întâmplarea de mai sus.
Am subliniat cuvintele de mai sus pentru a arăta că rugăciunea omului, găsită de el, spusă de el, ascultată de Dumnezeu care l-a înțeles și l-a ajutat a fost completarea divină a medicamentelor aduse din farmacii.
Cine vrea să ajungă la o vârstă înaintată trebuie să acorde atenție irigației sangvine a creierului , cât și a tuturor organelor interne, să-și mențină o sănătate mintală cu un perfect echilibru psihologic, să se alimenteze tot timpul cu energiile din natură și de la sursele divine și să mențină un echilibru energetic total în corpul său fizic cât și în corpurile subtile.
Omul este o ființă care poate fi comparată cu un aparat de radio, care prin undele ce le recepționează își crează armonia propriului său corp. Acordul se face prin știința proprie și prin rugăciune. Insist mereu pe necesitatea rugăciunii pentru că noi știm foarte puțin din ce ar trebui să știm și doar divinitatea ne poate da tot ceea ce ne trebuie pentru sănătate.
Cum să facem? În primul rând să fim buni, să renunțăm la trei mari păcate: ura, invidia și setea de a domina alt om. Să facem mult bine în jurul nostru, dar acest bine trebuie să fie astfel încât atunci când vom ajunge să cerem energii strict necesare corpului nostru, la rugăciunea spusă să se adauge gândurile celor care cu fața la Dumnezeu vor spune ,, Ajută-l Doamne!”


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!