poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2485 .



fragment de coespondenta I
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [celsius ]

2005-09-02  |     | 



Traim intr-o lume ciudata si uneori ostila in care suntem nevoiti sa incercam sa ne descurcam mai mult sau mai putin singuri.Tu spui ca nu esti perfecta dar incerci sa fii. Si cauti sa te mantuiesti.
Eu cred ca pornind in cautarea mantuirii descoperi ca esti din ce in ce mai imperfect. De aceea te-am si intrebat ce defecte ai. O intrebare cam grea, recunosc, poate fi insa o tema de meditatie.
Si eu am multe defecte - unele pe care pare ca le constientizez si as incerca sa scap de ele, dar si altele mai greu de dibuit, care poate ca fac parte din straturile mai profunde ale personalitatii mele, si de care despartirea presupune eforturi mari si suferinta. Totul este sa ajungi in fata unui om care, ca o oglinda, sa-ti arate ce e urat in sufletul tau, si sa te faca sa-ti doresti sa te schimbi. Este rolul omului de langa tine, de aceea este important langa cine stai, sau mai bine zis, langa cine calatoresti, caci viata in sine este o calatorie.
Deci vorbeam de lumea in care traim, care presupune si acest tip de « cunostiinte » care ti le faci scriind prin reviste sau trimitand anunturi pe internet. In general ele pot ascunde diverse surprize, placute sau neplacute, pot genera sperante false, si deziluzii. De accea cred ca sinceritatea totala este de preferat.
Pe curand.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!