poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3622 .



Acatiste online
personale [ Gânduri ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [OBISMAR ]

2009-08-12  |     | 



Datorită creșterii demografice, a înghesuielii și îmbulzelii din biserică, a cozilor interminabile de la spovedanie și nu în ultimul rând datorită evoluției rapide a omului, mai marii bisericilor creștine de pretutindeni s-au gândit să lanseze un program pilot online cu diverse secțiuni și oferte pentru mântuirea sufletului și propovăduirea credinței.
Puteți găsi cu ușurință tot acest program, cât mai detaliat pe site-ul: [email protected]
Acest program pilot va avea ca sponsor principal Ministerul Turismului, care prin viziunea ministrului său, vrea să se implice, având ca motiv principal aducerea a zeci de mii de turiști străini pentru a vizita frumoasele lăcașe de cult și mânăstiri din România.
Programul pilot va consta într-o primă fază, din formarea unui departament IT din tineri călugări și măicuțe, care vor trebui să întrețină site-ul cu diverse “update-uri” la ofertele religioase și a celor de mântuire a sufletului.
Ofertele acestui program pilot se vor prezenta pe site-ul credincioșilor cu următoarele secțiuni:
1. Acatiste, paraclise și rugăciuni către Sfinți și Cel de Sus.
De la deschiderea acestui serviciu online, va exista următoarea posibilitate:
acatistele și rugăciunile către Cel de Sus să fie trimise pe mail sub formă de text sau document scanat și nu în ultimul rând vor putea fi expediate și pe fax la următorul număr: 022.22.22.22
Cu mențiunea, că pentru a putea beneficia de acest serviciu va trebui să plătiți un abonament lunar de numai 50 RON
2. Spovedanie online
Cu rugămintea ca păcatele să fie trimise prin mail cu cel puțin 24 de ore mai înainte, pentru a fi analizate și a se stabili numărul de rugăciuni și de Ave Maria.
Vă adresăm această rugăminte, pentru a înlesni munca preoților și ai ajuta astfel să știe din timp care va fi numărul mai exact de rugăciuni ce trebuie date păcătosului în cauză.
Cu mențiunea, ca cei cu păcate foarte multe și politicienii, să ni le trimită prin fax la numărul: 021.21.21.21 pentru a se evita blocarea serverului, datorită fișierelor care mai mult ca sigur vor avea câțiva zeci de MegaBytes.
Menționăm că acest serviciu costă numai 100 RON / lună
3. Catering cu produse de post
Va fi prezentată o ofertă cât mai variată cu mâncăruri de post, ce vor putea fi livrate la domiciliu sau prin diverse firme de curierat rapid, în zilele de miercuri și vineri ale fiecărei săptămâni din an, cât și în toate perioadele de post.
4. Cântece religioase
Pentru acest serviciu va trebui să achitați un abonament lunar de numai 10 RON/lună și fiecare cântec, melodie, rugăciune sau psalm, va putea fi descărcat numai la extraordinarul preț de numai 1 RON.
5. Măicuțe pentru serviciu de bonă pentru copii sau pentru îngrijirea bătrânilor.
Ce recomandare mai bună puteți avea, decât de la Cel de Sus înșuși.
Datorită evenimentelor mai recente, în care acea bonă îi bătea pe copilașii de care ar fi trebuit să aibă grijă, biserica creștină s-a gândit să vină în ajutorul dumneavoastră prin intermediul acestei oferte.
Costul acestui serviciu va fi de numai 15 RON / oră.
6. Agroturism religios prin intermediul mânăstirilor din România
O noapte de cazare, cu 3 mese incluse pe zi, va costa numai 120 RON de persoană.
La o săptămână de cazare cu pensiune completă, oferim și un generos discount de 15 %
7. Slujbe religioase online
În cazul în care sunteți niște persoane foarte ocupate, ce nu veți reuși să ajungeți la slujba de duminică dimineață, puteți viziona online această slujbă religioasă, de la biserica dumneavoastră favorită, ținută de preotul dumneavoastră, prin intermediul unei simple camere web.
Pentru aceasta va trebui să vă instalați un program (software) care va permite vizualizarea slujbei dumneavoastră favorite. Acest program îl puteți achiziționa de la orice biserică, la un preț modic de numai 200 RON, iar abonamentul lunar al acestui serviciu, va costa numai 50 RON.
8. Botezuri, nunți și înmormântări online
Această secțiune din site, se adresează tuturor celor care prin anumite împrejurări sau datorită faptului că sunt plecați din țară, la muncă, cu afaceri sau definitiv și sunt situate în acele momente, peste mări și țări, datorită acestui motiv nu pot fi martori ai evenimentului respectiv, noi ne-am gândit să le dăm o mână de ajutor, prin ai apropia măcar vizual și sufletește, de persoanele lângă care ar fi dorit să fie în acele clipe.
Acest serviciu costă numai 30 RON / oră
9. Lumânări online
Aceste lumânări vor putea fi utilizate doar intrând pe site-ul mai sus menționat și realizând plata în format electronic, în valoare de 0,5 RON / lumânare și după aceea tastând tasta Ctrl + Lv pentru persoanele vii și Ctrl + Lm pentru persoanele decedate, puteți aprinde lumânările pentru care ați plătit în prealabil.

Þinem să vă precizăm ca avem și o super ofertă la numai 500 RON / lună, prin care veți beneficia de toate ofertele menționate mai sus, cu specificarea că veți putea descărca nelimitat melodii, cântece, rugăciuni religioase, psalmi biblici și stih-uri bisericești.
De asemenea avem mențiunea că toate prețurile de mai sus nu vor fi cu T.V.A, statul scutindu-ne de această taxă pe valoarea adăugată.

Vă mulțumim și vă așteptăm să ne vizitați site-ul, unde puteți accesa ofertele noastre actuale și eventual acele oferte ce vor apărea în cel mai scurt timp, în viitorul apropiat.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!