poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3241 .



Omonime înșirate… (3)
personale [ ]
(teme de-actualitate) Colecţia: Texte umoristice

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [rodean ]

2009-11-23  |     | 



- Mai țineți minte nebunia din decembrie 1989? Pe multe canale din străinătate se dădeau la televizor informații, obținute pe diverse canale, cum că, în subteranele Capitalei noastre sunt tot felul de canale care adăpostesc „teroriști” periculoși.
- Ni se explică faptul că în anii secetoși, atunci când curentul apelor curgătoare este mai slab și scade debitul acestora, este normal ca prețul la curent să fie în mod curent majorat și aceasta se va întâmpla chiar și în anul curent; numai să nu devină majorarea prețurilor un curent!
- Nu ai demonstrat că ai coloană dacă ți-ai manifestat protestul doar sub protecția anonimatului și ai demonstrat în coloană.
- Nu cred că este bine pentru imaginea Poliției Române ca, pentru orice contravenție sau infracțiune măruntă mediatizată la televizor, să apară în cadru câte un cadru de poliție, care, în cadrul discuției, să repete niște banalități spuse anterior de reporter.
- Mare greșeală mai fac unii părinți, care, preocupați de grija ca odraslele lor să absolve cu bine școala, fac totul ca să îi absolve de orice alte sarcini gospodărești.
- Nu știu de ce s-a acreditat ideea că orice diplomat al marilor puteri din America de Nord și din Europa Occidentală acreditat în România, are dreptul să ne învețe democrația, să ne monitorizeze și chiar să ne „tragă de urechi”.
- O mai spun și acum, chiar dacă pentru această afirmație un distins coleg mă critică des: analizând numele autorilor și cărțile din ultimii ani scrise în acest domeniu, ajungem ușor la concluzia că, în literatura română, în critică situația este critică.
- Un tip, care până de curând vindea articole de pescuit, a devenit ziarist. I-am citit ieri un articol, în care erau multe greșeli în folosirea articolului nehotărât; eu cred că ar trebui aprobat un articol de lege, ca jurnaliștii care nu știu limba română să nu poată practica această meserie.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!