poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2324 .



Pagină neprintată de jurnaliștii
personale [ ]
– în virtutea deplinului drept la replică, și mai multe nu! –

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [adrian_nairda ]

2010-01-14  |     | 



Așa cum v-am mai spus, de nenumărate ori pe parcursul emisiunilor mele de până acum, eu nu-mi permit să mă uit la Antena 1, 2, ș.a.m.d. din două motive: n-am eu atâtea degete la mâini și la picioare, câte Antene sunt; apoi, acolo, în Antene, sunt numai persoane cu doctorate, profesori universitari și eminențe mediatice al căror discurs și nivel de pregătire depășesc cu mult media mea de înțelegere – ar fi o ofensă adusă acestora să mă uit la dumnealor, eu, un gură cască!, fără să mă pot alege cu ceva din prestația domniilor lor, asta din neputința mea, nu din vina dumnealor.

Pe Realitatea nimeresc din întâmplare, când sunt neatent, în timp ce citesc pe display ziarele (atât pe alea care nu mai apar pe print, cât și pe alea care mai apar) și apăs din greșeală pe butonul care-mi deschide știrile Realității, că am și așa ceva pe PC – întâmplarea a făcut ca azi să nimeresc acolo în realitate și, ca să nu mint, exact la începutul știrilor de la ora 1 p.m. Nu mi-au trebuit mai mult de 13-14 minute ca să fiu complet edificat și, în aceeași măsură, să pot cădea pe gânduri înainte s-apuce să-mi bage Realitatea publicitatea pe gât.
Eram eu siderat dinainte, anume de faptul că autoritățile noastre l-au scăpat printre degete pe domnul Vântu, care deși are interdicție să părăsescă domiciliul și țara, aflu că se află-n Republica Moldova și că-și tratează acolo niște afaceri de media.
Măi să fie!? nici n-am terminat bine cu Hayssam și cu jurnaliștii lui răpiți, că ne trezim acum cu o întreagă Realitate media răpită și scoasă din țară. După părerea mea, sunt puține șanse ca moldovenii să ne extrădeze nouă “vântu” – vă dați seama cum ar suna să cerem pe căi diplomatice să ne extrădeze o țară vecină... vântu. Unde naiba s-a mai pomenit așa ceva?

Eh, dar chiar dacă n-am eu laptop, tot am aflat – din PC, din iarbă verde! – că:
1. Întrunit în reuniune de urgență – în sfârșit! după atâtea luni de abstinență plenară impusă dinafară în ceea ce privește exercitarea funcțiunilor sale – Guvernul luă o măsură istorică: instituirea a două autorități în materie, pentru buna desfășurare a contactului cu media și cu opinia publică.
2. Cele două instituții sunt: Grupul Divertis și Cronica Cârcotașilor.
3. Funcționarea celor două instituții se face prin asumarea răspunderii Guvernului și se aplică fără publicarea deciziei în Monitorul Oficial.
4. Bugetarea se face prin chetă, nu prin alocarea din sau/și prin grevarea Bugetului de stat.
5. Grupul Divertis va găsi cele mai nimerite soluții pentru a îmbunătăți conținutul și transmiterea mesajelor executivului către populație, iar Cronica Cârcotașilor va emite amendamentele de rigoare, în număr cât mai mare și la timp.


P.S.:
să nu vă uitați la Avatar, că se zice că provoacă sinucidere – eu am apucat să-l văd pe la sfârșitul anului trecut, într-o versiune piratată de alții, însă am AVG și d-aia cred că nu am contactat sinuciderea.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!