poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 732 .



Walkiriile - Epilog
personale [ Proverbe si Citate ]
Cuvinte alese

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [NuMaCunosti ]

2011-04-07  |     | 



...sa credem ca Universul nu se sfasie intre peretii camerei noastre, sa acceptam semnele, sa ne urmam visele si inima.
Suntem responsabili pentru tot ce se intampla in aceasta lume. Suntem Razboinicii Luminii. Cu forta dragostei noastre, a vointei, ne putem schimba destinul, pe al nostru si pe al altora.
Va veni o zi in care problema foametei va putea fi rezolvata prin minunea inmultirii painilor. Va veni o zi cand dragostea va fi primita de toate inimile, iar cea mai groaznica experienta umana - singuratatea, care este mai rea decat foamea - va fi alungata de pe fata Pamantului. Va veni ziua cand cei carora bat la poarta li se va deschide; cei care cer vor primi; iar cei care plang se vor mangaia.
Pentru planeta noastra, ziua aceasta este inca foarte departe. Dar pentru fiecare dintre noi ziua aceasta poate fi maine. E de ajuns sa accepti un singur lucru: dragostea - de Dumnezeu si de aproapele tau - si asta ne va arata drumul. Nu conteaza defectele noastre, periculoasele noastre abisuri, ura noastra inabusita, lungile noastre momente de slabiciune si disperare: daca vom dori mai intai sa ne corectam si apoi sa pornim in cautarea viselor noastre, nu vom ajunge niciodata in Paradis. Dar daca acceptam tot ce este gresit in noi si cu toate astea intelegem ca meritam o viata vesele si fericita, vom deschide o fereastra imensa lasand Dragostea sa intre. Curand, defectele vor disparea de la sine, fiindca cine e fericit reuseste sa priveasca lumea numai cu Dragoste - forta care regenereaza tot ce exista in Univers.


----------------------------------------------------------


Nu suntem singuri. Lumea se trasforma, iar noi suntem o parte din aceasta trasformare. Ingerii ne calauzesc si ne apara. In ciuda tuturor nedreptatilor, in ciuda faptului ca ni se intampla lucruri pe care nu le meritam, in ciuda faptului ca ne simtim incapabili sa schimbam ce este gresit la oameni si in lume, in ciuda stralucitelor argumente ale Marelui Inchizator - Dragostea este mai puternica si ne va ajuta sa crestem. Si doar atunci vom fi in stare sa intelegem stelele, ingerii si miracolele.


----------------------------------------------------------

Cuvinte alese ->
Paulo Coelho - Walkiriile
[Epilog]

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!