poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1237 .



1 Mai *munca gratuita?
personale [ Gânduri ]
faza 3 in toata europa!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Viespea ]

2011-04-29  |     | 



1 Mai *munca gratuita?

faza 3 in toata europa!



eu intodeauna sint cu zimbetul pe buze si o scinteie de bucurie imi umple ochi
acesta stare vine de la o multumire sufleteasca cu care am fost priveligiata din nastere
spontana simpla si sincera,deci iatama aci la atelier cu voiosie unde nu am cuvinte de multumire colegilor si editorilor dar sa flu ca dinsi lucreaza pe gratuit (voluntar) chiar ca mia pierit cheful.
ca uneori actionez ca o tampita este un joc de societate.trebuie sa til insusesti daca vrei sa supravietuiesti.mai ales ca exilat.(deci nu ma lua nici de buna nici de nebuna)
chiar sint pofticioasa de jocuri incit maninc tot ce este cu patru picioare inafara de sacune.
posedind mai multe harururii dumnezeiesti printre altele cele cu simturi si emaptie iertarea,facerea de bine puninduma in situatia celui asuprit.
atunci aud sunindumi zumzetul viespilor,sau al albinelor ,cum vreti.
zile trecute vroiam sai trimit sarbatori fericite si sai multumesc ori de cite ori am ocazia ”necromancerei” d-na carmen harra.care mia recomandat acest sit agonia ro. cu multi ani in urma prin inter-mediul TV.finta pe care o simtit ca pe o sora de suflet cu multe deceni in urma.si sint sigura ca mai am multe surori de suflet in lumea mare pe care nici nu leam vazut inca.
dar ce mie dat sa citesc ca contemporana noastra prietena de suflet este arestata si condamnata la 4 ani de inchisoare in america pentru ca nu a prezis cutremurul din japonia.unde este acuzata de tainuire si pierdere de multe vieti omenesti.am ramas perplex de necrezut cu toate argumentele advocatilor ca si ea are viata ei intima de femeie care se indreapta spre menopauza si nu este acesibila mintal nonstop minunilor strafundurilor nimeni nu a iertato
o fi america asa de cruda imi zic o fi adevarat.dar de unde si pina unde atita munca voluntara de la o babuta uzata care se indreapta spre mintea si virsta celor slabi de inger imi zic
da ce au dat japonia la fier vechi aparatele de detectie seismologica?
cu toate aceste noutati infricosatoare.dau peste regulile citet si mai putin citet ale agoniei.cum ca si dumnealor toti editori de la sectia engleza si romana muncesc pe munca voluntara.la domnul proprietar radu herineanu.
ca membru am unele obligatii de comportament sau teste de credibilitate.dar si dreptul dea intreba cum vine aceasta la o companie de peste 20 de milioane de dolarii cel putin asa am vazut pe internet anul trecut sa se lucreze pe voluntar?
eu nu am nimic personal cu doamna valeanu sau eugenia dar vad in ultimul timp nu se simt bine doamnele ca li se face nedreptate.cit priveste despre membri sitului neam homogenizat la toate niveluriele.bineteles ca ne spune starea si ideea uni la alti dar cred ca ar trebui sa o facem si mai uniti si organizati. dece editori nostri sint pusi in starea de inferioritate.sa suporte atitea magari si insulte.de la imbecili si de la celebri cu ifose!si pedeasupra sa munceasca mai prejos ca salahori in numele literaturi romane;de necrezut o fi semanind d-nu radu cu pol newman,dar eu credeam ca este o compilatie de forum onu.
Chiar va iubesc pe toti de 1 Mai!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!