poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 670 .



Publicitatea, bat-o vina!
personale [ ]
Publicității....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [asvl ]

2005-09-15  |     | 





Nu de multe ori ne enervăm când filmul nostru preferat este întrerupt de un clip publicitar, când emisiunea noastră preferată se întrerupe tot din aceași cauză, dar sunt și situații când abia așteptăm o pauză, pentru a fuma o țigară și, am ajuns să fim deja relaxați în fața unor reclame.
Unele, deja învățate, altele noi, ne atrag atenția! O reclamă prezentată, dar aceluiași produs, nu ne mai plictisește și, o urmărim cu atenție pentru a vedea ingeniozitatea celor care au realizat-o cu atâta măiestrie.
Consumatorii de publicitate suntem noi, oamenii de rând și, ne place sau nu, o urmărim!
Avem nevoie de ea și, putem spune că este „ un rău necesar”, un „bine” care ne face să fim informați, să știm ce oferte sunt pe piată și, să le alegem pe cele mai bune.
De aici, apare concurența, acea aviditate după primele locuri pe piață și, constatăm cu uimire că, de cele mai multe ori, publicitatea, cea de care fugim atât, ne-a adus reușită în afaceri.
Unii dintre dumneavoastră veți spune: „ da, am facut ceva publicitate, dar nu a avut nici un impact pe piață!”. „Ceva timp?” Dar oare acel „ ceva”, nu cumva a fost prea scurt pentru a va face cunoscută oferta? Cum credeți că veți promova afacerea făcând câteva săptămâni de publicitate, dacă nu dați încredere cumpărătorului că, încă existați pe piață, că încă aveți cele mai bune oferte, că sunteți cel mai bun? Credeți că: „cu o floare se face primăvară”? Am vrea noi!
Publicitatea este cel mai bun mod de a ne face cunoscuți și a arăta tuturor că merităm încredere. Nu vi se pare curios faptul că, sunt zeci de firme cunoscute la nivel internațional, dar tot apelează la publicitate?
Apare un produs nou, îl fac cunoscut, lansează concursuri, fac sponsorizări și, toate astea pentru promovarea pe piață.
Nu te miri că TU, cel care schimbi programul de la televizor când e un clip publicitar, când dai pagina unui ziar când vezi reclame și, pentru ați face cunoscută afacerea, apelezi la publicitate?
Nu e rău! E un început bun, chiar de mâine, urmărește cu atenție toate reclamele pentru ați veni o idee mai bună, despre modul cum ai putea să-ți faci o reclamă profesionistă și, să renunți la cea veche sau chiar a lansa un concurs cu produsele pe care le comercializezi! Nu degeaba se spune : „reclama e sufletul comerțului!”.




.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!