poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 791 .



Trei priviri
personale [ ]
J

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Invio Nevis ]

2020-04-29  |     | 



Am avut acest vis care mă scoate din regret. Prin paharul de vin alb aș fi vrut să nu mai văd lumea așa de obosit. Capul, oboseala și dorința se împleteau prin vița lui Bahus. Aș fi făcut mai mult? Aș fi făcut mai puțin? Poate nimic nu s-a întâmplat în realitate și a fost doar un vis al meu. Un vis umed și plăcut cu persoana iubită. Să fii cu iubita, să faci dragoste nebună, să o privești în ochi și să simți emoție când ești îmbrăcat cu haine, e ceva superb. E emoția aceea, tensiunea care vrea să privească ochii ei superbi pentru o veșnicie, și nu știi cum să faci păstrezi momentul agățat din ochii tăi în ochii ei. Dar să fii cu persoana iubită, să te afunzi în ochii ei când o pătrunzi, când ești în interiorul ei cu interiorul tău, și să o privești în continuare cu aceeași ochi sinceri, cu aceeași emoție ținută la mal ca de un baraj, din dorința de a o face să aibă o altă fericire mai mare, aceea este emoția supremă! Pe lângă cele două emoții, pe care dacă le trăiești te poți considera norocos că ai trăit pe acest pământ și ajungi să crezi că restul nu mai contează, mai există o emoție… emoția experimentului. Îmi doream să experimentez și am avut norocul ca persoana iubită să îmi dea acea fericire pentru o clipă. Nu am știut ce să fac cu ea, nu știu dacă aș știi și acum ce să fac cu aceleași emoții și evenimente, dacă s-ar repeta, dar știu că le-am trăit cu persoana iubită. Poate aș face mai mult, dar simplul vis pe jumătate împlinit m-a făcut să visez, să doresc, să trăiesc destul.
Era o oră târzie, deși îmi dorisem să dorm, să fiu odihnit, dar, niciodată nu sunt odihnit. Ea îmi scrie ceva în mesaj, ceva banal, ca o reîntâlnire cu trecutul, dar atât de ancorat în prezent. Mintea mea se aprinde încet la gândul că o pot vedea, o pot avea în brațele mele, pot face dragoste cu ea, sau sex, sau oricum s-ar numi acea unire caldă și perfectă a trupurilor noastre.
Tot timpul când mă gândeam la ea, la pătrunderea mea în ea, la plăcerea aceea, sângele îmi pulsa greu și rapid în cap și în corp, și o mâncărime plăcută îmi creștea între picioare. Era ciudat și frumos în același timp. Scenariul începuse să ia naștere, se aprindeau idei, se deschideau uși. Am început să vorbesc din ce în ce mai mult, să o întreb unde este, ce face. Noaptea creștea. Am înțeles că dorea și ea să mă vadă. Era împreună cu alte două fete. Una dintre ele era o prietenă care cunoștea secretul nostru,și, îl ajuta să crească. Noaptea creștea și mă simțeam obosit. Am invitat-o să vină la mine, deși o parte din mine regreta deja oboseala de a doua zi. Nu mai știam ce îmi doresc. Tensiunea și plăcerea puneau stăpânire pe minte și pe mine. A spus că vine… dar când? Când va termina întâlnirea… și așteptarea creștea. Emoții se scurgeau din cap în pantaloni și apoi prin piept. Adrenalină amestecată cu dulcele vis al fericirii cu ea mă făceau morocănos. Îmi aduceam aminte cât de frumoasă era atunci când am văzut-o pentru ultima dată și îmi doream atât de mult să îi sărut sânii și să aud oftatul ei născut din acel sărut.
Noaptea creștea și eu încercam să adorm o jumătate de oră. Mă șimțeam ca atunci când aștepți cu nerăbdare să pleci a doua zi devreme în mult dorita excursie la mare sau în altă țară, și nu poți să dormi de prea mare bucurie.
A ajuns la mine, în final. Noaptea nu părea că ar fi crescut atât de mare. Purta o rochie atât de sexy și de cum am văzut-o mi-aș fi dorit să o pângăresc cu buzele. Era cu prietena care pastra și ascundea secretul nostru. Prietena era mai deschisă la nou decât ea, era mai dornică să vadă și să cunoască plăceri noi. Ea ne păzea în camera de lângă, până ce noi făceam scurta noastră poveste de dragoste, fără sunete și fără excentricități. Știa tot, știa sentimentul, știa plăcerea, știa atingerile.
Am luat iubita în întuneric și am sorbit buzele ei. Rochia era superbă și înflorată. A cerul să sting lumina. În întuneric trupul ei se acomoda cu ochii mei, ochii ei se acomodau cu săruturile mele, trupul ei se acomoda cu trupul meu care o pătrundea adânc, umed. Am încercat să stau, să rămân așa în ea, să nu termin iubirea,să nu o împrăștii repede peste pielea ei, dar nimic din ce făceam nu avea sorți de izbândă. Am încercat, dar căldura ei m-a adus repede în pragul eliberării. Am rezistat, totuși, să termine ea primul “pahar”. Făcea acel lucru care o ajuta repede să fie fericită. Se punea pe șaua caldă a mea, și, în timp ce îi sugeam cu poftă sânii, se dezlănțuia nesătulă și rapid ajungea la final. O adoram pentru că știa cum să își ia porția de fericire, și, o adoram mai ales că știa că dacă este fericită măcar o dată, eu eram și mai fericit.
Eram dezamăgit că am stat atât de puțin cu trupurile unite, dar se pare că așteptarea și căldura corpului ei m-a dus repede pe culmi. Ochii îi străluceau de fericire. Am mutat discuția în bucătărie, să nu o facem pe prietena ei să se simtă mai ciudat decât se simțea până atunci, și am început să bem ceva. Alcoolul era transparent și nu era tare. Discuția a mers greu, ea ar fi dorit să stea mai mult, eu aș fi dorit să nu mai fiu atât de obosit. A venit să stea în brațele mele, dincolo de prietena ei care ne privea. Am realizat că fusta lasă liber tot ce este sub, că orice parte din chiloțeii ei se pot da la o parte, că prietena nici nu poate vedea ce se întâmplă. Am scos trupul din pantaloni și am început să îl strecor pe lângă chiloții ei. Am simțit cum cresc, cum ea mă acceptă. Stăteam așa în fața prietenei ei și îi spuneam că noi, acum, în fața ei, facem dragoste. Ea nu credea deloc. Iubita mea era mai timidă, nu se simțea în largul ei, nu ar fi vrut să accepte, dar cred că si ea era foarte excitată. Acum era cu picioarele în jurul meu, cu mine în ea, și rochia acoperea totul. M-am ridicat obraznic și amețit, cu mâinile pe fundul ei, pe ambele rotunjimi, deschizandu-le mai mult, și i-am arătat prietenei ce se întâmplă. Poate că gândul meu își dorea să o facem așa ca în filme, în trei...dar eram prea obosit să pot dori asta. În schimb, ea era iubita mea… nu puteam face asta cu ea. Prietena ei era frumoasă, cu sâni voluptoși, și, așa cum am mai spus, deschisă la experiențe noi. A încercat să dea sfaturi, ce să facem, cum să facem, poziții. Eu am luat trupul iubitei și l-am pus pe masă, de față cu prietena iei, și am început să forez încet în adâncurile plăcerii ei. Eram amândoi excitați pentru că suntem priviți. Încercam o senzație nouă. Aș fi vrut să o chem atunci pe prietenă lângă noi, și, în timp ce mă mișcam cu acea animalică dorință de împerechere, să o privim amândoi în ochi, să o atingă pe sâni si pe mine pe fund, să ne ia în brațe și să îi simțim sânii lipiți de noi… dar asta nu s-a întâmplat. Aș fi vrut să le aliniez și să le pătrund pe rând, ca un nebun într-un film deocheat, dar erau sentimentele prezente pentru iubita mea.
Am mers afară pe balcon și am pus-o pe scaun, pe spate, să îi polenizez floarea dintre picioare cu bondarul buzelor mele. Prietena ei a venit după noi. A dat ceva instrucțiuni, s-a mișcat pe lângă noi, dar nu a atins nimic. Îmi doream să fie de acord cu ce făceam, să o convingă și pe iubită că fac bine, că este normal un astfel de sărut… că ar trebui să mă sărute și ea pe mine la fel. Am rămas la pătrunderea mea în deschiderea ei. Era atât de plăcut, era atât de excitant să știi că ochii unei alte persoane te privesc, că mai există cineva care este excitat de impletitura corpurilor noastre.
Am terminat obosit și fericit. Am mai căutat de câteva ori privirea prietenei. Să văd că se uită, să văd că simte ce simt eu. Era o senzație atât de plăcută să fac dragoste cu trupul iubit și să privesc în ochii altei persoane. Mă făcea să mă simt puternic și împlinit, excitat și dornic, mândru și încordat.
Noaptea crescuse. Se făcuse târziu. Am observat prietena că se duce la baie, iar eu căutam ceva în camera de lângă. Am auzit un sunet și un oftat. Am realizat că prietena ei a fost atât de excitată, încât o simplă autoatingere la baie a dus-o la orgasm. Eram plăcut surprins că a simțit și ea tot ce am simțit noi.
Fiecare experiență te unește. Îi mulțumesc iubitei pentru experiența acestui vis, acestor senzații, acestor plăceri peste plăcerea normală a unui muritor. Sentimentul trăit a fost dincolo de iubire, dincolo de fericire, dincolo de adorare… a fost experiența trupului real afundat în visul legăturii de iubire. Și totuși nimic nu s-a întâmplat.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!