poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 176 .



Salvaţi fiinţele chinuite
personale [ ]
Pace şi omenie, bunătate şi milă pentru fiinţe suferinde

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [maxinminin ]

2021-05-08  |     | 



Ordon conducătorilor ţărilor şi României să dispară din srr, massmedia şi instituţii, organizaţii toţi cei despre care am cerut în textele mele de la poezie.ro să dispară sau să fie concediaţi sau expulzaţi din Europa sau altele asemenea. Să dispară la fel din srr, instituţii, tvr, organizaţii, massmedia redactorii muzicali şi cei care pun muzica la Radio România Cultural şi Radio România Actualităţi şi cei care pun muzică Jazz la Radio România Muzical.
Nu vor fi concediaţi din srr şi din alte locuri cei care au pus doar muzică electronică, populară, corală, simfonică, contemporană, uşoară, muzică nouă şi care nu au pus alte feluri de muzică fie că sunt redactori muzicali sau nu. Să dispară din srr, tvr prezentatori incompetenţi sau toxici precum Eugen Rusu, Cornel Moraru, Arabela Ionescu, Andra sau Anda Petrariu, Daniela Mihai, Dan Mihalache, Georgeta Drăghici, Luiza Rosetti, Anca Ioan Andriescu, Mihaela Platon, Sorina Goia şi să dispară şi cei care i-au angajat în srr şi în aceste instituţii pe ei şi pe cei despre care am spus să dispară, să fie concediaţi. Să dispară din Srr şi din aceste instituţii şi de oriunde cei care au întârziat să-i concedieze din funcţii, să-i facă să dispară după ce am cerut asta, precum directorul srr şi alţii din Srr şi de oriunde.
Angajarea lucrătorilor în Srr, Tvr, massmedia va fi făcută doar de conducătorii acestor instituţii pe care eu i-am ales, precum Stelian, Tănase, Cătălin Cârnu, Andreea Marin şi alţii, care sunt capabili să deosebească proştii inculţi de deştepţii educaţi.
Prezentatorii şi lucrătorii buni din srr precum Pavel Ionescu, Dan Georgescu, Răzvan Dolea, Răzvan Apostolescu, Sorin Croitorescu, Cătălin Purcaru, Alexandru Beleavski vor fi şi ei numiţi conducători ai Srr, Tvr şi ai instituţiilor massmedia din România alături de ceilalţi conducători pe care i-am ales, printre care erau şi Cătălin Cârnu care va fi şeful tuturor şefilor în massmedia României, srr şi tvr, alături de Stelian Tănase şi Andreea Marin, prezentatoarea de la Radio România Actualităţi.
Televiziunea Română Tvr şi Srr să fie dotate cu cea mai înaltă tehnologie în toate posturile, canalele, studiourile, birourile lor urgent şi oricât ar costa. Deci televiziune română să fie televiziune digitală pentru televizoare cu rezoluţie 8k sau mai bună iar srr să aibe sunet surround la radio care poate fi audiat de ascultători în setul de boxe surround, fiind sunetul ideal pentru aceste boxe.
Acesta a fost ordinul meu.
Vă reamintesc că textele mele de la poezie.ro şi ordinul meu pentru massmedia, pădure şi forţele de ordine este pentru evitarea războiului nuclear.
Iată o nouă carte a mea:
Sărmanii şi fiinţele sărmane
Cât de prietenoasă şi cuminte vine o veveriţă drăgălaşă, o muscă, o albină, o furnică, un iepure, o pasăre, o fiinţă necuvântătoare, un şoarece, un peşte jucăuş să se joace cu noi,să se aşeze pe noi şi să se plimbe cu noi.
Îmi amintesc de veveriţa care s-a urcat pe mine când mă odihneam, de câinii şi pisicile care se gudură lângă mine încercând să comunice cu lăbuţele, de câinii care mor luptând să ne apere, de animalele isteţe şi comice şi jucăuşe din videoclipurile cu „funny animals” de pe youtube, de papagalul care vorbea isteţ ca un om pe youtube, de animalele isteţe din cartea „Covrigi, covrigi proaspeţi” de Aziz Nesin.
Îmi amintesc de iepuraşul care juca fotbal pe youtube, de câinele şi maimuţa care pedalau pe bicicletă, de câinele care se ducea cu coşuleţul în dinţi la cumpărături la magazin, de delfinul care râdea la glumele lui Mathew Mc Conaughty în finalul filmului artistic, de pisica ce şi-găsit stăpânii plecaţi în altă localitate după o căutare şi un marş de 1000 de kilometri pe care un om nu le-ar fi putut face. Pisica nu ştia adresa stăpânilor ce o părăsiseră, nici azi nu ştim cum i-a găsit.
Îmi amintesc de veveriţa care lua o nucă din mâna unui copil în parc şi de şoricelul care lua un bob de grâu din mâna mea cu mânuţele din faţă, ca un om, stând în două picioare.
Iubesc tare mult copiii, animalele cuminţi, fiinţele bune,puii fiinţelor şi păsărilor şi animalelor şi peştilor şi oamenii buni, insectele bune.
Ajut câte o furnică să-şi care firmitura de pâine la muşuroi, îi mai pun nişte firmituri acolo să facă burtică, să ronţăie.
Eu ştiu şi simt cum simt, gândesc toate fiinţele şi de aceea ştiu că toate fiinţele simt ce simt oamenii, au sentimente, gândesc, unele gândesc la fel de isteţ ca oamenii, chiar şi insectele gândesc.
Iubesc mult pădurea, copacii, fiinţele bune cum părinţii îşi iubesc copiii.
În timp ce vă scriu toate astea milioane de fiinţe, animale, insecte, păsări, peşti sunt ucise sau torturate, bătute, legate, exploatate cu cruzime,sălbatic.
Haideţi să le salvăm, să le apărăm, cât le mai avem, până nu dispare specia lor.
Hai să eliberăm pasărea din colivie, animalul din ţarc şi din grajd şi din lanţ, fiinţele închise în clădiri sau legate, peştele din acvariu, omul din puşcărie ca să facă închisoare la domiciliu cu brăţară electronică, adică o pedeapsă mult mai uşoară.
Puşcăriaşii sunt bătuţi de gardieni şi violaţi frecvent de alţi puşcăriaşi, deşi unii au furat de foame, de nevoie şi nu din răutate un colţ de pâine iar alţii au fost obligaţi sau păcăliţi, prostiţi de cei răi să facă rele, adică nu prea sunt vinovaţi ci victime ale necazurilor, greutăţilor vieţii.
Hai să tratăm toate fiinţele, animale, peşti, păsări, vertebrate, nevertebrate ca şi cum ar fi oameni şi egale cu noi oamenii, să le lăsăm să meargă liber unde vor, să trăiască cum vor, să le eliberăm, să le lăsăm libere.
Cum v-aţi simţit voi negrii, evreii, românii, indienii, chinezii şi alţii când aţi fost sclavi, bătuţi, legaţi, închişi de alţi oameni şi alte popoare, când v-au furat teritoriile?
V-a fost dureros şi groaznic şi la fel se simt şi animalele,fiinţele ce nu sunt oameni când le chinuiţi, ucideţi, înrobiţi.
Însă universul şi microbii şi fiinţele simt cine sunt cei răi şi îi atacă din senin, nimicindu-i, deci cine chinuie animale şi fiinţe va fi ucis de pandemie, de Adevăr, de război, de încălzire globală.
A chinui,lovi,ucide o fiinţă necuvântătoare care nu e om nu e un fleac, e un rău foarte mare, e acelaşi lucru cu a chinui, lovi,ucide un om, e o dovadă de mare prostie şi mare nebunie, pe care le fac majoritatea oamenilor. Aceste răutăţi, crime, violenţe împotriva fiinţelor necuvântătoare trebuie pedepsite prin lege la fel cum sunt pedepsite când unii oameni le fac împotriva altor oameni. Deci uciderea, lovirea, chinuirea, închiderea, legarea fiinţelor necuvântătoare trebuie pedepsite prin lege cu aceleaşi pedepse date pentru uciderea, lovirea, chinuirea, legarea, închiderea omului de către alt om, doar aşa stopăm aceste crime, răutăţi şi le stopăm prin educaţie, omenie.
Dacă mănânci carne atunci încurajezi pe alţii să exploateze şi să ucidă animale, fiinţe pentru a le lua carnea ca să ţi-o ofere să o mănânci. Calul,boul,măgarul,asinul şi alte animale sunt foarte chinuite, exploatate,biciuite ca sclavi înhămaţi să tragă la căruţă.
Pentru răutatea, prostia şi nebunia, îngâmfarea voastră universul, adevărul v-au lovit cu pandemia, recesiune economică, războaie şi altele şi se pregătesc să ucidă omenirea cu război nuclear în 2026 sau până în 2100.
Deci nu mai chinuiţi fiinţe căci cine ridică sabia de sabie va pieri.
Răutatea, curvia şi violenţa omenirii sunt
atât de mari încât nu prea pot fi eliminate, iar asta face ca omenirea să piară inevitabil, se va autodistruge în război sau altfel. Orice rău piere singur, se autodistruge pentru că e o stricăciune care strică tot şi se strică pe sine, singură.
Universul e plin de pericole şi catastrofe cosmice şi ar fi greu să supravieţuim în el chiar dacă am fi buni şi corecţi, nu răi. În univers în fiecare secundă pier trilioane de civilizaţii extraterestre, distruse de răul din ele, răul distruge tot ce atinge.
Vă recomand videoclipul de pe youtube.com:
Bruce Lee – Train every part of your body
În acest videoclip vom învăţa cum putem transforma violenţa în umor şi prietenie, cum putem face din karate şi lupte o cale a păcii, o ştiinţă paşnică.
Astfel nu vom mai ataca oameni şi animale, fiinţe.
Un cîine ce a încercat de trei ori să salveze un copil de la cutremur, scoţând legănul cu copilul pe fereastră a fost bătut pentru asta de stăpân.
Apoi a venit cutremurul şi drept mulţumire că l-au bătut câinele i-a scos de sub dărâmături pe stăpâni şi pe copil.
Drept mulţumire pentru astea câinele a fost bătut şi rănit de vecin.
Tot drept mulţumire, vecinul a fost bătut de stăpânul câinelui care acum învăţase să iubească câinele, recunoscător că i-a salvat viaţa.
Drept mulţumire judecătorii l-au iertat pe stăpân că a bătut vecinul.
Povestirea aceasta e din cartea lui Aziz Nesin,
este expresia purtării noastre rele cu fiinţele.
Şi întreb: ce drept avem noi să chinuim fiinţele, dacă noi oamenii suntem mai răi decât ele şi facem aproape toate păcatele, pe care celelalte fiinţe necuvântătoare nu le fac niciodată.
De ce ne credem mai isteţi decât celelalte fiinţe necuvântătoare, tratându-le cu îngâmfare, cu părerea greşită că avem dreptul să le chinuim, pentru că ne credem mai isteţi.
Nu suntem mai isteţi decât fiinţele necuvântătoare, nici un om de pe glob nu poate ghici că peste câteva zile va fi cutremur sau nu cum a ghicit câinele. Nici un om de pe glob nu poate să găsească stăpânii aflaţi la 1000 de kilometri distanţă fără să întrebe pe nimeni care e adresa lor cum a făcut pisica din povestirea noastră scrisă tot de Aziz Nesin. Şi sunt multe asemenea exemple de isteţime a animalelor, fiinţelor necuvântătoare egală sau superioară isteţimii omului, sunt întâmplări reale, multe filmate chiar, le puteţi vedea şi pe youtube.
Deci nu aveţi dreptul să chinuiţi fiinţele necuvântătoare, dar minţiţi că îl aveţi.
Deci trebuie să considerăm fiinţele necuvântătoare la fel de isteţe ca omul, egale omului şi să le tratăm egal ca pe oameni, cu omenie.
Când spun fiinţe necuvântătoare mă refer la absolut toate fiinţele, în afară de oameni, mă refer şi la extratereştri, microbi, animale, păsări, peşti, microorganisme, plante, insecte, vertebrate, nevertebrate şi la toate fiinţele.
Acum voi continua scrierea cărţii "Fotbalistul" :
Vă recomand videoclipul de pe youtube.com:
Cristiano Ronaldo-20"He's Not Human" Moments
care pare postat pe canalul Teo CRi.
În acest videoclip, în fotografia de început îl vedeţi pe Ronaldo sărind la 5 metri înălţime, zburând cu tălpile la 1 metru deasupra capului celorlalţi jucători, ca şi campionii de karate.
Toate secvenţele, momentele, fazele de fotbal din acest videoclip, printre cele mai bune din viaţa lui Cristiano Ronaldo, cel mai bun jucător actual de fotbal de pe glob sunt create telepatic, miraculos de mine şi sunt printre cele mai bune momente de fotbal din viaţa lui Ronaldo.
Deci nu sunt invidios, l-am ajutat telepatic, de la distanţă de mii de kilometri pe Ronaldo să dribleze spectaculos, să facă acele jocuri de picioare rapide,fulgerătoare şi spectaculoase cu care plimbă mingea între picioare şi printre adversari, să dea gol cu şut din foarfecă pe spate că nu prea nimerea şuturile din foarfecă, să dea gol la vinclu şi de la distanţă cu şuturi spectaculoase, să dribleze în serie câţiva adversari, să joace isteţ, surprinzător şi cu păcăleli şi să facă multe altele, absolut toate lucrurile şi mişcările din acest videoclip.
Acest videoclip e poate cel mai bun din istoria fotbalului şi în el vedeţi cele mai bune faze de fotbal din istoria fotbalului.
Toate detaliile videoclipului, secundă cu secundă şi mişcare cu mişcare sunt create de mine, eu am creat fiecare gest, fiecare mişcare, fiecare dribling, fiecare şut, fiecare gol ale lui Ronaldo din acest videoclip. Tot eu am creat la fel, telepatic, prin puterea gândului multe altele din golurile şi fazele spectaculoase ale lui Ronaldo.
Acum aţi priceput că eu şi Ronaldo suntem doi lei rapizi, dezlănţuiţi.
Dar în acest videoclip mă vedeţi jucând fotbal pe mine, nu pe Ronaldo pentru că eu creez fazele şi golurile lui Ronaldo cum vreau.
Aşa arată un fotbalist adevărat, o maşină de luptă fulgerătoare care trece ca buldozerul, ca avionul supersonic prin adversari, aşa sunt eu.
Şi deci sunt mai bun ca Ronaldo Cristiano la fotbal, iar Ronaldo în acest videoclip l-a egalat sau depăşit pe Nicolae Dobrin, devenind al doilea cel mai bun fotbalist din toate timpurile, eu fiind primul.
Dar merită să priviţi toate videoclipurile cu Cristiano Ronaldo de pe youtube, el pare a fi şi sportivul cu cea mai bună condiţie fizică dintre toţi fotbaliştii, iar aici mă depăşeşte mult, ca forţă, viteză, salturi înalte şi altele.
Lecţia din acest videoclip este că poţi deveni de 10 ori mai bun în sport şi fotbal dacă ai condiţie fizică, pe care o obţii cu ciclism, haltere, alergări, gimnastică, sprint, acrobaţie, înot, exerciţii de elasticitate şi flexii diverse, alergări cu greutăţi prinse de corp. Aşa devii un leu ca Ronaldo.
Imediat ce mă vindec încep antrenamentele pentru condiţia fizică de campion mondial, foarte dure, grele şi îndelungate, trebuie să depăşesc calităţile sportive ale lui Ronaldo.
E competiţie.
Ştiu doar un singur om cu condiţie fizică mai bună decât Ronaldo, actorul indian Ajay Devgan, celebru star de la Bollywood.
Ne vedem pe stadion, ori noi românii câştigăm Campionatul Mondial de Fotbal cu mine jucător în naţionala de fotbal a României, ori mă fac scriitor.

Păi dacă eu câştig Campionate Mondiale de Fotbal telepatic, miraculos, doar cât le privesc, ce se întâmplă dacă joc pe teren eu însumi, nu-mi pot imagina, dar e jale de adversari.
Iată un alt videoclip pe youtube.com cu cele mai bune driblinguri ale lui Cristiano Ronaldo, pe care tot eu le-am creat telepatic, miraculos, ca în basme:
These Cristiano Ronaldo Skills Should Be Illegal
Videoclipul pare postat pe canalul
Ronnie7M
În acest videoclip îl vedeţi pe Ronaldo driblând isteţ cu călcâiul, cu mingea printre picioarele adversarilor, cu fente care aruncă pe jos adversarii, cu jocuri de picioare foarte rapide şi complexe, aşa l-am învăţat eu telepatic să dribleze.
Acest fel de dribling cere un joc rapid de picioare care se obţine prin ciclism, dans rapid sau exerciţiul de joc de picioare rapid în toate felurile şi direcţiile, cu mişcări scurte, efectuat într-un pătrat cu latura de un metru sau mai mic fără a ieşi din pătrat. Al treilea cel mai important exerciţiu în fotbal este jonglarea mingii pe perete sau pe bară verticală, lovind cu mingea mereu în acelaşi punct desenat pe perete sau pe bară, ore în şir, fără a lăsa mingea să cadă jos niciodată.
Acest exerciţiu vă ajută să şutaţi şi să pasaţi la punct fix, foarte precis, să dai gol la vinclu de la jumătatea terenului ca Hagi Gheorghe.
Jonglarea cu efecte, adică efectele sunt rotaţia mingii pe care o imprimăm lovind mingea cu piciorul sau jonglând mingea. Efectele dau traiectorii curbe mingii, modifică traiectoria mingii, te ajută astfel să controlezi mişcarea mingii, iar în final poţi prin efecte să mişti mingea cu piciorul cum vrei, cum ai ţine-o în mână strâns şi ai mişca-o în aer cum vrei.
Adică nu o mişti doar în linie dreaptă, ci poţi mişca mingea în traiectorii de forma sferei, literei 8, triunghiului şi altele dificile.
Acum, dacă vrei să devii campion mondial de fotbal ştii ce ai de făcut, iar jonglarea mingii de fotbal cu efecte sau a mingii de tenis de câmp cu efecte pe picior şi pe corp, pe cap este cel mai important lucru şi exerciţiu din fotbal.
Pentru antrenament şi jonglări în fotbal jonglarea cu efecte a mingii de tenis de câmp e mult mai bună decât jonglarea mingii de fotbal. E mai dificil să jonglezi mingea de tenis de câmp decât mingea de fotbal şi asta te face mai capabil, mai desăvârşit şi mai precis, mai îndemânatic în fotbal.
Al patrulea exerciţiu, mai dificil este să jonglezi cu efecte mingea din alergare, alergând cu viteză maximă. De exemplu alergi o sută de metri sau oricât cu viteză maximă jonglând continuu mingea pe cap, corp, genunchi picior, umeri şi chiar pe mână, fără să prinzi mingea în mână. Astfel poţi dribla mult mai uşor chiar şi 100 de jucători.
În etapa următoare alergarea cu viteză maximă se face pe sârmă întinsă bine în aer, jonglând cu efecte mingea de tenis de câmp. Acesta e nivelul lui Cristiano Ronaldo, e pe sârmă.
Să recapitulăm, cele mai importante lucruri în fotbal sunt jonglarea pe corp a mingii de tenis de câmp, apoi pe locul doi e jonglarea pe bară la punct fix a mingii de tenis de câmp efectuată doar cu corpul şi fără rachetă de tenis.
Pe locul trei este exerciţiul de joc de picioare efectuat în un metru pătrat în un cerc de un metru trasat pe sol, efectuat cât mai rapid şi mai complex, mereu altfel.
Pe locul patru e exerciţiul de jonglare a mingii alergând cu viteză maximă, parcurgând suta de metri în 9 secunde sau mai rapid, alergând doar pe sârmă.
Acum ştiţi bine că nici un fotbalist, antrenor de pe glob nu ştia aceste exerciţii şi învăţături sportive, iar dacă le veţi practica veţi observa singuri că veţi depăşi rapid campionii mondiali de fotbal, aşa cum fac campionii de karate care controlează mult mai bine mingea, obiectele,armele decât fotbaliştii.
Iată un alt videoclip de pe youtube.com cu goluri şi driblinguri şi faze de fotbal ale lui Cristiano Ronaldo create toate telepatic de mine. Sunt comedian, e un videclip comic în care dau cu Ronaldo mingea printre picioarele tuturor adversarilor lui Ronaldo mereu şi dau şi un gol din foarfecă cu Ronaldo.
Iată videoclipul:
Cristiano Ronaldo Moments of Magic
Videoclipul pare postat pe canalul Legasus.
Alt videoclip cu driblinguri ale lui Ronaldo create telepatic de mine este acesta:
Cristiano Ronaldo Can't Be Stopped!
Videoclipul pare postat pe canalul AshStudio7
În driblingurile lui Ronaldo observaţi că sunt făcute din o singură mişcare deşi doar aparent sunt compuse din mai multe mişcări.
Adică preia mingea pe un picior, apoi o aruncă pe celălalt picior apoi o aruncă dincolo de adversar sau în spate efectuând driblingul sau o aruncă înapoi spre primul picior într-un joc complex, rapid, derutant.
Însă cele trei până la şapte sau zece mişcări pe care le face Ronaldo în dribling sunt făcute în o singură mişcare, un singur impuls ceea ce le face foarte rapide şi imposibil de oprit, pentru că sunt 10 mişcări efectuate prescurtat într-o singură mişcare. Uneori Ronaldo sare sus, efectuând toate mişcările în zbor, cu picioarele libere, fără a atinge pământul. Asta face şi mai rapide mişcările. Aşa l-am învăţat eu pe Ronaldo şi la fel i-am învăţat telepatic dansul, jocul de picioare în filme, în dans pe dansatorii de la Bollywood, în cele mai renumite filme indiene.
Astea am învăţat-o telepatic şi pe Aishwarya Rai în dansuri, în filme.

Succes.



.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!