poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 200 .



Răspunsul autorității la sesizarea privind alocarea discriminatorie a femeilor
personale [ ]
despre stringuri și alte întrebări

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Parkside ]

2023-08-16  |     | 



Idiotule,

Dumnezeu, pe persoană fizică, nu se mai bagă în chestii de alcov. Ultima dată când a făcut-o, punându-i coarne lui Iosif, a fost foarte aproape de un dezastru. Risca deconspirarea, făcând inutil Universul. Se poate vedea clar dimensiunea acestei erori pe blogul lui Ioan, 14.9,-Cine M-a văzut pe Mine, L-a văzut pe Tatăl…

Având în vedere timpul relativ scurt al speciei, sarcinile de serviciu și ambiguitatea rugăciunii tale, solicit să fixezi clar tipologia femeii, pentru a te îndruma către alte servicii independente autorizate.

Pare că tu ți-ai fi dorit o femeie tautologie. Limită a propozițiilor cu sens. Wittgensteiniana. Fără condiții de adevăr. Lipsită de de semnificații. Fiind necondiționată, este dotată cu un sens ce nu corespunde realităților lumii.
Sau o femeie cale. Tao. Căreia îi lipsește noțiunea timpului linear. Cu mișcare circulară ce depășește opoziția dintre început și sfârșit.

Ai primit în schimb o femeie poem de care ne disociem prin toate mijloacele. Habar n-am de unde vine și ce face în condiții de imponderabilitate. Ai grijă, știind prin natura speciei că rătăcirea din urmă va fi mai a dracului decât cea dintâi, suntem exonerați de orice cataclism emoțional. Cu alte cuvinte, spală-te pe cap cu ea.

În cazul în care nu vrei să mai comunici cu mine și mă vei înjura, cum faci de obicei, îti comunic oficial că îți cunosc gusturile și voi transmite celor avizați cererea ta.

Și ai grijă. Nu lua decizii aiurea. E duminică. Oglinda aia ciobită a singurătății


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!