poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2274 .



Gânduri pentru ani mulți și buni. (11)
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Constantin ]

2005-11-06  |     | 




Dorința de a avea o sănătate bună, de a trăi mult și cu bucurii la tot pasul este o caracteristică a fiecărui om din momentul apariției lui pe lume. Toți venim pe lume cu un destin, cu o capacitate bioenergetică și suntem o celulă în univers. Dacă privim de la univers spre noi, atunci trebuie să ne încadrăm în programul lumesc, dacă privim de la noi spre lume, atunci trebuie să dorim lumii întregi să fie bună și să ne accepte sufletul bun prin care vrem binele nostru și pe cel universal.
Subconștientul nostru este cel care ne clădește sănătatea trupului și există un program care este influențat de acțiunile noastre. Dacă apare starea de ură și răutate atunci se produce automat o dereglare a câmpului bioenergetic și apar zone din corpul fizic scăpate de sub controlul câmpului bioenergetic și apare boala.
Boala este un semn care ni-l dă mintea pentru a fi atenți cu starea corpului nostru. Pentru început apare o atenționare asupra unor dereglări pe care le avem și nu le sesizăm. Apoi apar dereglări ale dezvoltării și funcționării normale ale corpului sau ale unor organe interne și dacă nici în aceste cazuri nu am făcut ceva ca să oprim dezastrul, atunci dereglările au un caracter ireversibil mergând până la boli incurabile și moarte.
Secretul vieții este iubirea, atât a propriei persoane , cât și a lumii care ne înconjoară. Din păcate mersul lumii este cel către apocalipsă și oricât aș fi de criticat, mersul lumii este acesta și atunci avem luptat să menținem cât mai mult iubirea la rang de lege, să facem ca scânteia de fericire personală și universală să țină cât mai mult. Cum?
Să nu ucidem iubirea. Orice răutate îndreptată asupra celor ce ne înconjoară duce la nenorociri și dereglarea programului propriu de sănătate. Din păcate, istoric iubirea moare.
Să iertăm greșiților noștri, celui care ne-a greșit trebuie să-i dorim mai multă sănătate decât unui prieten bun, pentru că cel rău prin câmpul său energetic ne provoacă dereglări și prin urmare boli. Să ne rugăm în fiecare zi pentru sănătatea celor apropiați nouă, dorindu-le sănătate multă și fericire. Să ne rugăm pentru cei care ne doresc tot răul din lume, pentru cei care ne urăsc și ne bârfesc. Numai rugăciunea noastră poate opri efectul câmpului lor asupra noastră.
Vorbele rele aduse sub diverse forme celor din jurul nostru sunt de fapt picături de sănătate din corpul nostru emoțional pentru cei care îi bârfim. Aici vor spune unii că sunt și oameni care nu au bârfit și totuși sunt foarte bolnavi. Da, așa este numai că unele boli sau destine le moștenim de la strămoșii noștri care nu au apucat să-și plătească în viață păcatele, dar în acest caz este mai clar că trebuie să luptăm mai mult pentru a trece peste destin și de a avea sănătatea pe care ne-o dorim și care Dumnezeu ne-o va da pentru modul în care am învelit zilele noastre în iubire.
Viața și iubirea nu avem voie să le risipim, le-am primit și trebuie să ne facem o armonie atât interioară cât și în jurul nostru. Destinul îl influențăm spre bine sau spre rău cu efecte mari asupra vieții noastre.
Închei cu : Doamne, Dumnezeul nostru iubit dă tuturor oamenilor din jurul meu și de pe pământ multă sănătate și ține-le aprinsă în suflet iubirea fericirii universale. Amin.


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!