poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 693 .



Zăvoiul, loc de …amintiri!
personale [ ]
Un ramnic superb!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [asvl ]

2005-11-12  |     | 



Avem un parc frumos, trebuie să recunoaștem, iar când spun asta, mă refer la Parcul Zăvoi, care, chiar dacă este toamnă, este superb!
Miile de frunze căzute din pomi, ce au format un covor multicolor, sunt adunate de pe alei și strânse deoparte, invitându-te să simți „ gustul” frumos al toamnei, tăvălindu-te prin ele și simțind cu adevărat mirosul pur și fantastic al frunzelor de toamnă.
Și eu, ca și puștii mei, nu am rezistat tentației și am aruncat cu frunze unii în alții, într-un joc al copilăriei, de care mi-am amintit în momentul când fiul meu cel mare m-a împins în grămada mare de frunze, unde el și fratele lui „ înotau”.
Glasurile lor se auzeau în tot parcul, făcând ca trecătorii să se oprească în dreptul lor, zâmbind și încurajându-i. Doi bătrânei care stăteau pe o bancă îi admirau și băteau din palme, apoi, în momentul următor mâna bătrânei era în palmele soțului ei. Zâmbeau fericiți, parcă amintindu-și de clipele când și ei, ca și acești mici năzdrăvani se „hârjoneau” prin frunzele căzute din copaci sau poate chiar prin iarbă.
Acel gest, de a o lua de mână, cu siguranță a fost rezultatul unor frumoase amintiri, care acum le trăiau prin ochii copiilor pe care îi priveau.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!