poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1439 .



Gânduri pentru ani mulți și buni(14)
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Constantin ]

2006-03-11  |     | 



Corpul energetic este cadoul cel mai sfânt care îl primim la naștere, iar pe tot parcursul zilelor noastre avem o legătură cu Dumnezeu,cel care ne-a dat la naștere corpul energetic și ne ajută să-l încărcăm cu noi energii pentru a avea sănătate și ani mulți și buni.
Orice ar spune oricine, este absolut evident că energia care ne asigură sănătatea trebuie să existe, trebuie folosită eficient și trebuie să o completăm, sau să o utilizăm într-un mod oarecare în cazul unor boli pentru a ne vindeca. Aici trebuie să mă refer chiar la cazurile de boli grave și să arăt că la boli cum ar fi cancerul, medicul oferă același tratament pentru două persoane și una dintre ele scapă cu viață, iar alta moare. Care poate fi cauza? Una singură este, cea care s-a vindecat a știut să ceară de la divinitate ceva care a știut cum să o folosească și asta a făcut din medicamentele medicului un mijloc eficient de vindecare.
Legătura cu divinitatea se face printr-un contact continuu care consider că este o prelungire a aurei corpului nostru din partea superioară a capului și putem să ne imaginăm ca un tub care ajunge undeva pe verticală până la sursa care ne asigură energia necesară.
Corpul nostru spiritual are o componentă conștientă și una subconștientă. Gradul de agresivitate a acestora constituie ghidul de acțiune în caz de dereglare a câmpului energetic și sănătatea noastră depinde chiar de acest grad. Aici am să dau un exemplu pe care l-am cam uitat, înainte cu mulți ani când nu erau medicamente se foloseau arta, muzica și rugăciunea ca mijloace de vindecare.
Nu am să mă refer la agresivitatea părții conștiente care o las pentru meditație celor care citesc aceste rânduri, dar vreau să subliniez că degradarea subconștientului conduce la murdăria din corpul spiritual, la trăiri negative nesesizate și la pierderea în unele zone ale corpului a energiilor strict necesare pentru o bună sănătate.
Odată cu trecerea anilor agresivitatea conștientă și subconștientă a cunoscut un nivel mare care a avut influiență asupra degradării corpului spiritual. Suntem ca niște handicapați cu găuri mari în câmpurile energetice și dacă nu avem calea de completare a acestor goluri boala este evidentă.
Ce este această degradare și de unde provine, cum apare creșterea agresivității? Răspunsul vine din înșirarea cauzelor acestor degradări energetice:
-lipsa de respect față de tatăl și mama noastră, suntem o prelungire energetică a acestora și ei ne asigură prin câmpul lor prelungirea zilelor noastre,
-răutatea care este un atac violent bioenergetic, conduce la pierderea controlului asupra unor părți a corpului nostru fizic,
-uciderea iubirii conduce la nenorociri mari, prin aceasta înțelegându-se în deosebi cazurile din viață în care am avut oameni în jurul nostru care ne-au iubit și am acceptat aceste iubiri cu minciună și urmărirea unor interese,
-crima afectează foarte grav câmpul energetic, aici fiind și cazul întreruperilor de sarcină.
Greșeli facem, păcate avem, conștientul și subconștientul ni-l degradăm, dar sunt și căi de evitare a efectelor grave asupra câmpului energetic. Necesitatea căinței, a rugăciunii de iertare, menținerea iubirii pentru tot ce ne înconjoară și menținerea unei legături continue cu divinitatea ele sunt căile pe care trebuie să le folosim continuu. Să căutăm metode de control a câmpului nostru energetic și de îmbunătățire a iubirii pentru interiorul nostru: inimă, plămâni, ficat, stomac, etc.
Am cunoscut în zilele trecute un bărbat care avea depistat un cancer pulmonar și spunea că nu are nici un fel de gând de vindecare pentru că el a fumat și nu mai sunt posibilități de vindecare, a refuzat chiar și consultarea unui oncolog. Atunci am încercat să-i arăt că dacă avem de dus în spate un sac greu, primul lucru spunem ,,Doamne ajută’’ apoi luăm sacul în spate, eventual rugăm pe cineva să ne ajute și facem tot posibilul ca să ducem sacul unde trebuie. După aceea mai spunem odată: Doamne ție îți mulțumesc!




.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!