poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1509 .



Alerta. Chisinau. Codul Galben. Poezia in strada
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [andreigamart ]

2007-10-09  |     | 



Alerta. Chisinau. Codul Galben. Poezia in strada


Alerta maxima !

Noi declaram saptamana aceasta - SAPTAMANA POEZIEI LA CHISINAU (8-14 octombrie 2007)

oricine se poate implica, oricine are libertatea de a face & promova poezia IN PUBLIC

e o sansa frumoasa sa iesiti in strada sa cititi, sa scrieti, sa declamati, sa impuneti, sa aparati …. poezia


Planul de actiuni> (un posibil program)

1. Poezia in locuri publice

Ce inseamna asta? Luati o coala de hartie (format A4) pe care scrieti ori printati in mai multe exemplare o poezie proprie sau o poezie care va place f mult. Semnati-o. va inarmati cu niste clei si iesiti afara. gasiti un loc unde sa o incleiati. asta poate fi> in ograda pe usa blocului, pe stalpi, langa statii sau chiar la statii, pe zidurile caselor, pe garduri, in subterane. mai puteti intra intr-un supermarket, sau in oricare magazin sau loc public aglomerat si sa lasati poezia voastra unde gasiti, pe rafturi, in carucioare s.a. ( cu asta ne vom ocupa toata saptamana, ca orasul nostru sa fie inundat de poezie)

2. Cercul de poezie

joi, 11 octombrie 2007, ora 15.00. facem un flashmob pe bulevardul Stefan cel Mare intre str. Puskin si Vlaicu Parcalab, vizavi de primarie. NE adunam cu jumatate de ora inainte in scuarul liceului Gh. Asachi, deci pe la 14:30, unde punel la punct toate detaliile actiunii.

Ce vom face> fiecare aduce cu sine o poezie si o bucata de creta. Daca nu aveti creta, eu am sa aduc mai multa. dupa care ne indreptam spre bulevard. Fiecare isi gaseste un loc pentru a citi in glas poezia aleasa, deseneaza un cerc pe asfalt, intra inauntru si citeste. Actiunea dureaza 5 min. dupa care ne imprastiem care incotro ca sa ne adunam intrun loc stabilit, iarasi scuarul G. Asachi. Actiunea este neautorizata dar foarte interesanta. deci ne teleportam joi pe Stefan cel Mare.

3. Recital de poezie

Sambata, 13 octombrie, ora 13 - 14 /in scuarul Liceului Gh.Asachi va fi un recital de poezie, unde isi vor citi creatiile autorii de poezie din Chisinau. Va invitam deci sa participati activ la acest rcital, este o sansa sa va vada si sa va asculte lumea.

Duminica, 14 octombrie, ora 13 - 14 /tot acolo, alt recital de poezie unde vom citi poeziile care ne plac ( o conditie esentiala - poezia pe care nu am scris-o noi).

Alte miscari pe cont propriu> ce facem in afara programului> fiecare este liber sa iasa in strada si sa recite un text poetic, la orice ora, in orice spatiu. fie transportul public, piata centrala, magazine, parcuri s.a. dar si alte activitati poetice spontane, de grup sau individuale.

O precizare f importanta> totul este neautorizat.

Poezia in strada este o poezie vie.

felicitari dragii mei si curaj.

drag a.


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!