poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 821 .



Visele mele
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Foll moon ]

2007-12-05  |     | 



E noapte, o noapte tristă, dar frumoasă iar luna și-a făcut apariția pe cer. Ce lună! E lângă mine, îi simt tristețea, îi simt singurătatea.
Aș vrea să îl ating, dar nu pot, visez cu ochii deschiși, dar aerul rece al nopții mă trezește la realitate! Mă simt goală, pustiită și rătăcită pe cărările moarte și sumbre ale vieții. Sunt singură, nimeni nu mă înțelege. Închid ochii, simt cum o lacrimă îmi curge pe obraz și ca o picătură de sânge se pierde în îngenuncherea inimii mele. Cu siguranță nu e singura, vor urma și altele. O, Doamne, dacă aș putea să transform lacrimile în cuvinte, oare ce ar putea rosti? Nu știu și cu siguranță nu voi afla niciodată. Cine ar putea avea răspunsurile lacrimilor mele triste, o interpretare a suferințelor și zbuciumului meu sufletesc? Cred că nimeni, nici măcar EU!
Plâng de singurătate, plâng pentru că mi-e dor să fiu EU...mi-e dor să fim iar împreună! În amintiri e singurul loc unde mai simt ceva. În prezent nu mai simt decât durere și un mare gol, lăsat de prea multă suferință. Știu, aștept, am răbdare, vei veni! A fi apt, de o pasiune și a nu o trăi, te face incomplet și limitat! Frumusețea lucrurilor există în sufletul celui care le admiră! Visele mele sunt fulgi de zăpadă, iar când ajung la realitate jos, se topesc! Visele mele sunt simple amintiri, deșertăciuni. Visele mele s-au pierdut în timp, printre atâtea dureri și suferințe. Visele mele, sunt flori ale durerilor. Realitatea însăși este un vis crud. Când omul încetează să mai viseze, atunci el încetează să mai trăiască, să mai fie OM.
Visele mele sunt amintiri, amintiri dulci, amintiri amare care poartă ca o povară amintirea grea și tristă a imaginii noastre. Acest vis a devenit obsedant. De ce? Pentru ce? Ciudate întrebări într-o lume în care întrebarea nu-și mai află rostul! Credeam că totul se poate controla, până și sentimentele, dar m-am înșelat, oricât aș încerca, nu voi reuși.
Dragostea este un mister pe care nimeni nu l-a explicat și nici nu va putea să o facă vreodată! EU însumi trăiesc...misterul vieții mele!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!