poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1895 .



Bătut pentru merite
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Seemis ]

2008-07-13  |     | 



Ploiesti,10 iulie 2008


Stimate Dle Comandant,

subsemnatul gheorghe Sârbu, poet, savant, filosof, pictor, domiciliat in Ploiești, str. Cosminele, nr.17, bl.181B, sc.D, ap.62, cod 100256;

prin prezenta, revin asupra memoriului expediat Secției 3 Politie Ploiești, cu rec. nr.327/ 24 iunie 2008, prin care relatam faptul că, în repetate rânduri, se încearca să se intre în cabinetul meu prin efracție.
Până la data prezentului memoriu, nu s-a luat nicio măsură, dar absolut nicio măsură, interval de timp în care puteam să fim ulcele, soția și cu mine.

Astăzi, data susinscrisă, ora 4:00 PM, un domn al cărui nume nu-l cunosc și nu locuiește pe sc.D -nepot al dnei Teodorescu Alexandrina am ințeles - din timpul in care mă batea- dar eu cred ca a fost chemat de Iordache Simona, mi-au dat jos sigla și steagul Romaniei, arborat lingă sigla și mi le-au pus in fața ușii, unde le-a găsit echipajul politie de la Secția 3 Ploiești. Inseamnă că și celalalt steag ce mi-a fost furat, este tot opera celor 3 persoane.
Am ieșit din casă pentru a-mi cumpăra pâine, și văzând ce se intimplă, am scos telefonul pentru a suna la Secția 3 Poliție Ploiești, moment in care persoana de sex masculin m-a lovit, mi-a luat telefonul și l-a strivit cu piciorul - telefon de 1.000 Ron – Nokia 8280 – de față erau : Iordache Simona, ap.63, sc.D, Teodorescu Alexandrina, ap.66, sc.D, administrator as. de propr.

Domnii din echipaj mi-au spus că trebuie sa fac reclamație la proximitate, dânăii neputând să ia masuri; dupa ce m-au legitimat, s-au intors pe călcâie, și duși au fost. In acest caz, ce rost mai au aceste echipaje de poliție? Dacă persoana care m-a bătut și mi-a sfărâmat telefonul, m-ar fi omorât, tot așa ar fi procedat lucrătorii de poliție?

La ora 7:20 PM, veneam de la Orange cu telefonul nou, am intrat pe casa scării, și surpriza : numitul Necula Vasile, alias Vivi, ap.74, sc.D, m-a luat de gât și intentiona să mă bată, dar văzând că în casă la mine mai exista o persoană, a renunțat.
Ceea ce, totuși, nu l-a impiedicat să mă amenințe, citez : « lasă că te intilnesc eu « , « o să vezi nebătut tot n-o să scapi « și « o să te omor cu bătaia « .

Pentru asigurarea liniștii si securitatii soției și a subsemnatului, Institutia Prefectului jud. Prahova a emis adresă către Secția 3 Poliție Ploiești. In cabinetul meu studiez, cercetez și mă ocup de bolnavii care apelează la sistemul de terapii oxiopatia, descoperirea mea. Nu mică mi-a fost uimirea când, lucrătorii de poliție, chemați tocmai pentru că în spate bloc era un vacarm de nedescris, ceea ce mă sustrăgea de la cercetare, le-au spus celor care produceau vacarmul că au voie să facă acolo în spate tot ce vor, deoarece este domeniu public, deși i-am informat despre adresa la care ma refer, ba pot chema toti copiii din cvartal cu părinți cu tot, se pot juca și pe bloc, dacă doresc, că tot domeniu public este.
Aceastea toate le spuneau politiștii tocmai lui Vivi, care a vrut să mă bată, dar nicio vorbă despre faptul ca a intenționat să mă bată sau de ce a vrut să mă bată sau că dacă, mai incearcă să mă bată, constituie caz penal, etc. Că doar pentru aceasta am solicitat să vina echipaj de poliție la fața locului, cât și pentru vacarmul din spatele blocului, care a durat pâna după ora 10 :00 PM.

In aceste condiții, ne este frică să mai stăm în casă, soției, cât și mie –noaptea se incearcă să ni se spargă ușa intrare locuință- ne este frică să ieșim din casă pentru a ne plăti facturile, pentru a ne cumpăra pâine, etc., deoarece putem fi bătuti și chiar omoriți.

Avind in vedere gravitatea faptelor, rog intocmire de dosar penal celui care m-a bătut și mi-a spart telefonul, cât și celui care nu m-a bătut, doar pentru că exista un martor, cât și numitelor Iordache Simona și Teodorescu Alexandrina, care au organizat totul, dar și aplicarea adresei emisă de Instituția Prefectului cu privire la asigurarea liniștii si securitații soției, cât și a subsemnatului.

Nepotul, adică persoana care m-a bătut, a ieșit din ap. 63, sc.D, impreună cu Iordache Simona –proprietarul acestuia- și Teodorescu Alexandrina, ceea ce inseamnă că acolo, in ap.63, sc.D, s-a pus la cale toată acțiunea denigratoare, dar și periculoasă, față de Statutul meu social, cât și față de viața mea.

De asemenea, obligat cel care mi-a spart telefonul, strivindu-l cu piciorul, să-mi dea 1.870 Ron, astfel: telefonul stricat = 1.000 Ron + 700 Ron noul tefefon + 170 sigla cabinetului, pe care in mod intenționat a deteriorat-o, impreună cu Iordache Simona și Teodorescu Alexandrina.
Daca intre 4 :00 si 7 :20 PM, 10 iulie 2008 s-a vorbit pe telefonul strivit –nu am găsit cartela in telefon- mi-a fost sustrasă, de aceleași personaje, să suporte c/val.

De asemenea, obligați să-mi pună la loc sigla cabinetului, cât și steagul României.

Anexez: fax către Primaria Ploiești, adresa Direție Urbanism PH, Proces-Verbal/ 07.02.06, CD audio – video, poză cu sigla, și steagul și scrisoare Printul Albert de Monaco, plus telefonul stricat, plus sigla cabinetului deteriorată.

Mentiune: dacă Sectia 3 Poliție Ploiești ar fi luat măsurile cuvenite la vremea respectivă – mă refer la faptul semnalat Poliției despre numitul Florescu Adrian, care asemenea lui Vivi, a intenționat să mă bată, să-mi spargă ușa, și tot tacâmul - a se vedea memoriile mele in privința, nu ar mai fi avut loc cele relatate mai sus.

Cu stima,

Savant gheorghe Sarbu





Catre,
Dl Comandant Sectia de Poliție 3 Ploiești

II

Cabinet DE Palais de Monaco,
S.A.S.L.E. PRINCE DE MONACO Le 3 juillet 2007


Monsieur,
Son Altesse Serenissime le Prince m'a charge de vous remercier bien vivement de votre ouvrage « Cardinalul Alb » que vous Lui avez dedicace et fait parvenir recemment.
Je vous prie d'agreer, Monsieur, l'assurance de ma consideration distinguee.
Le Chef de Cabinet,
/) -I. ,
' yi i
L
Georges Lisimachio.


M. Savant Gheorghe Sarbu
Str. Cosminele, 17
Loc. 181B, Sc D, Ap 62 parter
COD 100256
PLOIESTI
ROUMANIE


.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!