poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1417 .



Gânduri pentru ani mulți și buni.(26)
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Constantin ]

2008-07-13  |     | 




Ce a trecut se pare că nu mai are interes în zilele noastre. Vacarmul ce se dezvoltă în viața de pe pământ este din ce în ce mai favorizant pentru a nu învăța, pentru a considera că fiecare posedă perfecțiunea, dialogul moare încet tocmai ca o dovadă a lipsei de interes pentru a acumula eventuale informații noi care ar putea fi utile. Dacă se adună mai mult de trei oameni toți încearcă să-și expună părerile fără a observa că și cel de lângă el dezvoltă același tip de monolog fără a asculta nimic.Ne dorim bestial de mult bani, averi, fără a ne da seama că lumea a fost creată pornind de la spirit, iar materia s-a creat din acest spirit având o singură cale: iubirea.
Din întuneric s-a creat lumina, prin cunoaștere și iubire. Dumnezeu nu ni se dezvăluie în totalitate deoarece dorește să căutăm calea spre divinitate, să încercăm să găsim adevăratul adevăr, să înțelegem că noi de fapt nici nu știm ce trebuie să știm, apoi după ce am găsit modul de acces la energia divină, să o folosim meritat pentru a ne face o sănătate spirituală și materială care să ne conducă spre o viață lungă și frumoasă. Viața noastră este un ghem de ațe încâlcit, care l-am primit la naștere pentru a-i găsi capătul prin răbdare, învățare și iubire. Din acest ghem folosim atât cât reușim să derulăm.
Corpul nostru este doar un motor biologic care ne asigură existența pe acest pământ. Evoluția spirituală este o necunoscută pentru corp și atunci devine strict necesară calea de învățare a modului de dezvoltare a spiritului.
Iubirea divină și pământeană ar trebui să o cunoaștem, să-i știm căile de acces la ea, să fie îmbinate cele două ramuri și armonizate către perfecțiune.Asta înseamnă de fapt a fi un luptător în viață, să realizezi numai ce trebuie, în așa fel încât prezența noastră pe pământ să aibă sens și căutare atât din partea forțelor divine cât și a celor din jurul nostru de pe pământ. Iubirea a născut lumina și iubirea naște lumina. Aceste cuvinte spun foarte mult și sunt convins că numai înțelegerea acestui adevăr va conduce la oprirea drumului către dezastre.
Pentru fiecare dintre noi iubirea ne asigură lumina spirituală. Trebuie să ne iubim inima și tot ce ținem sub piele, să ne încărcăm cu energia divină care să ne aducă sănătatea sub toate aspectele și frumusețile ei, pentru ca apoi să putem iubi pe cei din jurul nostru și prin iubire să-i mulțumim lui Dumnezeu. Atunci când apare întunericul, trebuie să fim luptători, trebuie să avem vibrația divină a corpului spiritual pentru a găsi și a folosi calea de urmat care să ducă la trecerea peste obstacole prin sprijin divin. Dacă nu realizăm acest mod de abordare a luptei cu necazurile vieții pierdem mult din sănătatea fizică și spirituală. Doar atunci vom avea satisfacția mare dată de lumina adusă de iubire.
Dumnezeu ne dă numai ce este bun, dacă cerem ce nu este bun și legat de iubire nu avem cum să obținem.
Cunoașterea căilor de accces la energiile divine, modul de comunicare continuu cu Dumnezeu se realizează în primul rând atunci când trecem prin luptă corectă prin greutățile vieții. Apoi prin învățătură și comunicare cu cei din jur, renunțarea la monologul permanent, dar trebuie să înțelegem că avem de luptat numai cu ce ne poate ajuta puterea noastră și ajutorul divin, restul să lăsăm să rezolve Dumnezeu.
Iubirea celor din jur conduce la creșterea nivelului energetic spiritual. Aș menționa numai cazurile când o mamă spune că fiul sau fiica s-a vindecat doar pentru că ea s-a rugat la Dumnezeu.
Nu am amintit deloc ura, am dorit să o evit atunci când se vorbește despre iubire, dar sunt convins că ura scade mult energia corpului și mai mult de atât, cel care manifestă ura pierde multă energie, care poate să se transfere celui asupra căruia se dorește răul. Așa că pentru aceștia să ne rugăm și să spunem: Doamne iartă-i că nu știu ce fac.




.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!