poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1516 .



Gânduri pentru ani mulți și buni(18).
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Constantin ]

2006-11-26  |     | 



Îmi spunea cineva, acum câteva zile, că i se pare nefiresc ca pe această lume oamenilor buni să li se întâmple mai multe nenorociri decât celor răi. Atunci noi ne-am dat seama că este fantastic de greu de răspuns acestei întrebări, pentru că nu știm care sunt oamenii buni sau răi, sau ce fac ei, sau ce știu să facă și ce nu știu să facă. Ajung iar la vorba mea, noi nici nu știm ce trebuie să știm. Aș dori nespus de mult să găsim soluție pentru un răspuns logic și cu aplicabilitate în viața asta învălmășită de nimicuri și dezastre care par să ne omoare bucuriile trecătoare.
Pentru că am spus că este fantastic de greu, am să încerc un răspuns pe care mulți îl vor considera o nebunie, dar am să-l spun.
Om bun este acela care se descurcă în viață așa încât să mulțumească pe cel care i-a dat viața și își folosește viața pentru ce a primit-o, adică să își păstreze sănătatea proprie, să se bucure de sâmburele de divinitate care îl menține în viață și să facă mult bine celor din jur pentru ca rugăciunea lui către Dumnezeu să fie mai puternică prin gândurile bune ale celor care îl iubesc și care îl amintesc în rugăciune mereu cu gânduri bune. Aș menționa că omul bun trebuie să știe să folosească în primul rând energia din duhul său primit la naștere pentru sănătatea lui și știe să se încarce mereu cu energii noi divine.( încărcarea cu energii noi este mai ușor de făcut atunci când ai dat celui de lângă tine o parte din energia ta, dar din păcate nu conștientizăm acest lucru și nici nu-l prea facem)
Omul rău este acela care pentru interesul său strict material sau spiritual are în primul rând gândul de a-și realiza cu orice preț dorințele și în acest caz va folosi din energia divină care îl ține în viață pentru a lovi, pentru a face rău, pentru a obține neapărat ce-i dorește sufletul lui. În acest caz corpul lui fizic și emoțional va suferi o pierdere energetică care poate să-i provoace leziuni de sănătate, sau dacă are mai mult sau mai puțin capacitatea de a intra în rezonanță cu alte câmpuri energetice ale celor din jur va folosi energiile acestora pentru nevoile proprii.
În această lume noi prin aproprierile cu semenii noștri, vrem nu vrem, avem un schimb de energii (eu cred că nu este cuvânt care să definească ceea ce eu numesc energia divină care ne este dată) cu cei din jurul nostru. Rezonanța aceasta din păcate unii nu vor să audă de ea, alții nu o înțeleg, unora nu le pasă pentru că trăiesc ca să trăiască nu ca să-și folosească darul divin primit la naștere, iar dintre cei care sunt de acord cu spusele mele unii nu știu ce și cum să facă, sau nu reușesc să aibă rezultate bune pentru sănătatea lor.
Deci ce ar trebui să facă oamenii buni? Ar trebui să cunoască modul de folosire a energiilor proprii în primul rând pentru menținerea unei stări de tinerețe a corpului fizic și emoțional. Din ce au să ofere celor din jur prin iubire pe cale emoțională și material pentru corpul fizic, dar trebuie să știe că pentru ei rugăciunea este solicitarea de la Dumnezeu a unor noi energii, pe care ar fi bine să le dovedească că au fost împrumutate celor din jurul lor. Totodată este bine să cunoască metodele de izolare a corpurilor sale energetice și subtile pentru a nu li se fura energiile de către oamenii răi. O metodă foarte bună este ca atunci când suntem în anturajul unora care ne-ar putea fura energii să ne închipuim un tub în jurul nostru care să ne izoleze de eventualele rezonanțe, sau să ne zidim un perete mental între noi și cel care ne poate afecta. Din păcate oamenii buni pierd din vedere necesitățile de folosire pentru ei a energiilor proprii, spunând chiar că ei fac orice pentru cei de lângă ei, așa și este numai că nu își pot păstra sănătatea și le apar suferințele pe care nu le merită, dar care pe undeva și le fac singuri. Aici închei cu gânduri bune pentru oamenii buni, pe care îi iubesc și aș dori să vină cât mai repede ziua când cei răi nu vor putea să se înfrupte din energia celor buni și atunci sau vin pe calea bună sau …
Dacă ați avut răbdarea de a citi rândurile mele sunt convins că așteptați să vă spun despre cei răi. Da, le iese de cele mai multe ori și cred că pașii noștri către apocalipsă sunt chiar pentru că li se dă această șansă chiar de către cei buni fără să știe, nici unii, nici alții. Vor fi unii care vor zâmbi spre a arăta capacitatea celor răi de a avea de toate. Da, dar spuneam despre energiile pe care le fură oamenii răi, aceste energii pot fi de la un oricine, dar pot fi și de la cei dragi lui, (pe care poate nu-i are de dragi dar îi are) copii lui , mama lui, eventual chiar soția lui, sau amanta. Uitați-vă în jur și vedeți câți puternici au copii morți de cancer la cincisprezece ani, sau soții paralizate, etc. Unde s-au dus energiile acestora și pentru ce, la ce-i mai folosesc acestei energii celui care nu a dat nimic din iubirea sa primită la naștere.
În final aș arăta că sunt sigur că va veni vremea când vom ști să ne facem toți buni și așa cum Iisus Hristos și-a dat viața pentru a ne lăsa pe pământ energiile divine pe care le-a cerut de la Tatăl său pentru toți pământeni tot așa și noi ne vom folosi energiile date la naștere pentru a face bine pe pământ.



.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!