poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2396 .



Echilibrul Universal
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Seemis ]

2007-02-12  |     | 



In atentia dlui Prim Ministru C.P.Tariceanu

Starea de lucruri despre care va tot relatez a ajuns de nesuportat.

Cabinet gheorghe Sarbu Savant
Ploiesti ROMANIA

Ploiesti, 9 februarie 2007

Catre,
Politia comunitara Ploiesti


Stimata Dna Director Carmen Daniela Gheorghe,

mai jos, va trimit solicitarea ce am primit de a trimite lucrari de specialitate catre publicatiile stiintifice de pe mapamond, respectiv, catre oamenii de stiinta, dar cum, cita vreme proprietatea mea a devenit nelocuibila ; motivele va sunt cunoscute : muzica la volum maxim,tropaituri pe plafonul meu, tipete de voci tinere, obiecte contondente tirite, lovite, busituri, harmalaie, etc., produse de cei care locuiesc ap.68, situat deasupra locuintei mele proprietate, dotata cu termo-sistem si pereti placati cu polistiren.
Dvs. nu ati intreprins nimic pentru stoparea tratamentului caruia ii sunt supus, de mai bine de 25 de ani, si nici nu ati aplicat vreo sanctiune celor vinovati de starea de lucruri, care practic, face imposibila exercitarea profesiilor mele liberale : arta si stiinta.

Dear Scientist Sarbu,
W. is delighted to provide you with indispensable resources to help you keep abreast with the latest developments in the important field of stem cells research. Working at the forefront of research, our expert authors and editors enable you to get involved in the discussion – browse through some of our highlight titles below and benefit from our …
We hope this offer is of interest for you. Do not hesitate to contact us with any comments and suggestions, and feel free to forward this information to your colleagues.
For all the latest research in your area of research, visit our ….
With kind regards,

Stimate domnule savant Sarbu,
W. are placerea de a va oferi resursele indispensabile pentru a face fata celor mai recente dezvoltari in domeniul important al cercetarii legate de celulele-tulpina. Lucrand in avangarda cercetarii, autorii si editorii nostri specialisti va ofera ocazia de a participa la discutii - intrati la cateva din titlurile subliniate de noi si beneficiati de … !
Speram ca aceasta oferta va intereseaza. Nu ezitati sa ne contactati cu orice comentarii si sugestii, aveti libertatea de a transmite aceste informatii si colegilor Dvs.
Pentru ultimele cercetari in zona Dvs. de cercetare, intrati la ...
Cu consideratie,

Tot aici, va trimit si Dovezi, cum ca situatia se prezinta asa cum va relatez in petitiile mele, de mai bine de 1 (un) an.

In chintesenta, va rog sa luati urgent masuri si cu caracter definitiv, cu privire la toate ap., respectiv, 61, 68, 76, sc.D, respectiv, 43, 44, sc.C ai caror proprietari incalca Normele de convietuire la bloc, cind prin rotatie, cind impreuna, si care folosesc aceleasi metode incompatibile cu Legea linistii si ordinii publice.

Mentiune : un exemplar am trimis spre stiinta Academiei Romane
idem Asociatiei Oamenilor de Stiinte din Romania.

Total bulversat,

gheorghe Sarbu
poet, savant, filosof, pictor

Ploiești, 6 februarie 2007

Dovada
Subsemnatul Iordache Petre Frendi, domiciliat in Ploiești, str. Sos. Vestului nr. 16
, nr. , Bl. 103 , se. A, ap.28 , prin prezenta, va fac cunoscut următoarele :
In ziua de 6 februarie 2007, intre orele 9:30 si 11:45 AM am fost in vizita la dl gheorghe
Sarbu, timp in care, din apartamentul situat deasupra in continuu veneau zgomote gen :
tropăituri, tirit obiecte contondente pe podea, țipete voci tinere, zgomot de tevi cu apa
curgind - un huruit perpetuu, si muzica data la volum maxim, incit cu greu am putut
dialoga.
Dau aceasta mărturie scrisa dlui gheorghe Sarbu din proprie inițiativa. In condițiile
descrise mai sus, practic este imposibil de locuit apartamentul sau.
Semnatura
ss/ indescifrabil

Ploiești, 9 februarie 2007

Susținere plingere
Subsemnatei Cătălin Gheorghe, domiciliat in Ploiești, str. Maramureș, nr. 22, ap S, cod stradal 100029, posesor CI PH133389, prin prezenta va fac cunoscut următoarele:
In ziua de 9 februarie 2007, intre orele 8:30 si 11:25 AM am fost in vizita la dl. Gheorghe Sarbu, timp in care, din apartamentul situat deasupra in continuu veneau zgomote gen: tropăituri, tirit obiecte contondente pe podea, țipete voci tinere, zgomot de țevi cu apa curgind - un huruit perpetuu, si muzica data la volum maxim, incit cu greu am putut dialoga.
Dau aceasta mărturie scrisa dlui Gheorghe Sarbu din proprie inițiativa. In condițiile descrise mai sus, practic este imposibil de locuit in apartamentul dansului.
Am observat fapta! ca ii afectează foarte mult aceste zgomote. Dansul s-a mai plâns mie
de mai multe ori de aceasta stare de fapt De câteva ori, in vizita la dansul am băgat de
seama vacarmul de deasupra apartamentului. I-am recomandat sa ia toate masurile legale,
drept pentru care am scris cele de mai sus in speranța rezolvării situației intru-un mod
civilizat de către organele de politie in sarcina cărora este păstrarea si garantarea liniștii
publice.
Semnătura
ss/ indescifrabil
, .*

- II -

Cabinet gheorghe Sarbu Savant
Ploiesti ROMANIA

Ploiesti, 18 febr.2007

Catre,
Politia comunitara Ploiesti

Stimata dna Director C. D. Gheorghe,

ap.62 proprietatea mea, de multa vreme nu mai poate fi locuit, in conditiile reglementate de legile in vigoare. am si antifonat ap., tocmai pentru a avea linistea necesara si conforma cu reglementarile in privinta. dar, in zadar: munca in zadar, bani cheltuiti in zadar.
dupa cum se prezinta starea de lucruri acum, aceasta a scapat de sub orice control: marturie anexata.
va rog, imperios va rog, sa luati masuri.

al Dvs.,

gheorghe Sarbu

str. Cosminele, nr.17
bl.181B, sc.D, ap.62, parter
cod 100256 Ploiesti

Ploiești, 17 febr.2007

Constatare de fapte reprobabile

Subsemnatul Marin Liviu, domiciliat in Ploiești, str. Chilia nr. 1.
Astăzi, 17 februarie 2007, gasindu-ma la dl Sarbu intre orele 9 :35 si 0 :15 PM, am constatat ca apartamentul sau proprietate si antifonat, este greu de locuit datorita zgomotelor ce vin din ap.43 sc. C, respectiv, ap.61 si 68 sc.D, astfel: din ap.43 sc.C, răcnete combinate cu lovituri înfundate de scinduri lovite intre ele ; de la ap.61, sc.D, bufnituri de usi trintite ; de la ap. 68, sc.D, huruit de țevi prin care curge apa, care aduce cu zgomotul pe care il face un motor de tractor vechi in funcțiune, tropăituri pe plafonul ap.62, bile metalice tirite pe plafonul ap.62, de frecvente diferite. L-am găsit pe dl Sarbu si pe soția lui folosind dopuri pentru urechi, si cind am plecat aveau in miini dopuri pentru urechi pentru a le folosi; altfel, in acest apartament nici nu se poate sta. Cu greu am reușit sa purtam un minim de dialog in intervalul de timp susinscris. Modul cum se succed zgomotele lasă impresia ca persoanele care locuiesc apartamentele cu pricina sunt intelese intre ele.
Am lăsat familia Sarbu in mijlocul unor zgomotele greu de descris, dar si mai greu de imaginat.
Dau acest inscris fam. Sarbu pentru a-i folosi la Politia comunitara Ploiești, Instituție de Stat care trebuie sa asigure Legea liniștii si ordinii publice, dar sa si asigure aplicarea Constituției României, prin care proprietatea este garantata.
Semnătura,
ss/ indescifrabil

- III -

CONSILIUL LOCAL PLOIEȘTI POLIÞIA COMUNITARÃ
PLOIEȘTI, B-dul Independentei, nr.21, Tel.-Fax: 513255;
Cod Fiscal: 17493612; Cont IBAN: RO13TREZ5215010XXX004085, Trezoreria Ploiești, Oficiul Poștal nr. 14, Căsuța Poștală nr.39,

Nr. 610,674 / 14. 02 .2007

CÃTRE,
Domnul Gheorghe Sarbu
Ploiești, Str.Cosminele nr.17, bl.181B, ap.62

Ca urmare a inaintarii celor doua anexe sub titulatura "Către Asociația de Proprietari, str. Cosminele bl.l81B, sc.D" , va comunicam următoarele:
S-a luat la cunoștința de conținutul acestora, iar pentru o rezolvare favorabila cele doua exemplare au fost inaintate asociației având in vedere statutul juridic de organizare si reprezentare a intereselor comune ale proprietarilor, recomandandu-le a organiza o ședința cu toți membrii asociației pe baza de convocator printr-o anunțare prealabila de 15 zile , iar conform statutului au obligația de a participa si dezbate solicitările dumneavostra.
Cat privesc celelalte petiții inregistrate sub nr. 610/2.02.2007 si 674/6.02.2007 cat si petițiile inregistrate anterior anilor 2005, 2006 prin care am răspuns, va comunicam ca ne menținem punctul de vedere si vom aplica masurile corespunzătoare.
Cu stima,


DIRECTOR EXECUTIV
Carmen Daniela Gheorghe
ss/ indescifrabil

CC/IM 2 EX 12.02.2007

SEF SERVICIU ORDINE PUBLICA
Emil Draganescu ,
ss/ indescifrabil

Nota: un exemplar la u.e.


Cabinet gheorghe Sarbu Savant
Ploiesti ROMANIA

Ploiesti, 27 februarie 2007


In atentia dlui Prim Ministru


Catre,
Politia comunitara Ploiesti

Stimata dna Director Executiv C. D. Gheorghe,

ref: adresa dvs. nr. 610, 674 / 14. 02. 2007

am primit adresa Dvs. susinscrisa, pentru care va multumesc.

Ce folos, cita vreme starea de lucruri care au generat-o se prezinta la fel, cu toate ca, in ultimele mele interventii am venit cu declaratii ale unor terte persoane.

Reiese, asadar : ori ca politia comunitara Ploiesti nu vrea sa rezolve cazul meu, ori, din motive de ordin politic, sustine, alimenteaza si intretine starea conflictuala pe care vecinii mei, incalcind legile statului, o propaga.

Aduc in sprijinul demersului prezent si aspectele : mass-media nu se implica, ministerul administratiei si internelor nu ia masuri in vederea aplicarii legilor : a) linistii si ordinii publice, si b) constitutia.

Prin neluarea de masuri adecvate cazului meu, consider ca sunt persecutat politic.
In privinta, fapt pentru care imi declin orice raspundere.

Cu speranta,

gheorghe Sarbu

str. Cosminele nr. 17
bl.181B, sc.D, ap.62 parter
cod 100256 Ploiesti



.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!