poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1469 .



Gânduri pentru ani mulți și buni.(22).
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Constantin ]

2007-05-29  |     | 




Distanța față de divinitate nu se măsoară în kilometri. Poate sunt câteva măsuri pentru această distanță, ar fi fantastic să le știm, să le înțelegem, dar suntem departe de a da din vârtejul nemilos al timpului învelit în bucurii trecătoare o secundă pentru a găsi un răspuns cât de cât la întrebarea: de ce nu suntem lângă Divinitate, cum să ajungem mai aproape de sursa de energie divină ca să avem mai multă sănătate, viață mai frumoasă și ani mulți?
Dacă acceptăm facerea lumii și apocalipsa atunci un răspuns la găsirea unității de măsură a distanței la Divinitate este timpul. De aici, dacă vrem să pornim pe această potecă de raționament, trebuie să acceptăm că pentru a fi mai aproape de energiile ce le căutăm, trebuie să facem timpul reversilbil, să ne întinerim prin a nu lăsa timpul să treacă atât de repede cum ar vrea el. Nu cunosc metoda de a face această minune în viața noastră, dar mi-aduc aminte de un dascăl mare al meu care mă învăța să fiu mereu tânăr, să nu număr anii din certificatul de naștere ci numai din inimă, să văd secunda ca pe o oră și să cred că Dumnezeu îmi dă o forță pentru această credință. Pornind de la acest raționament, s-ar părea că oamenii sunt din ce în ce mai răi, timpul îi îndepărtează de la sursele de energie puternice și atunci am putea să spunem că nu mai are rost să ne luptăm, să acceptăm totul așa cum ne este dat și să ne trăim clipa prezentă, restul fiind vorbe fără rost și o prostie fără margini. Odată mi-a spus cineva că de nu m-ar cunoște, citind gândurile mele, ar crede că mi s-au terminat toate preocupările de viață și am luat-o razna.
Nu caut răspunsuri ideilor care nu merg spre bine. Zilele trecute m-am întâlnit cu un vechi prieten din copilărie, care era cu o domnișoară, nu cu soția, amicul părea sfâșiat de boală și mi-a spus că are un cancer la plămâni și la stomac. Era convins că nu va muri pentru că are bani mulți, spunea că a furat foarte mult și se scaldă în bani, le dă medicilor, are medicamente foarte scumpe care i-au fost recomandate. Spunea că pe copii i-a rezolvat și nu-l mai interesează decât amanta lui care îl iubește foarte mult, ea a divorțat pentru a fi numai cu el și chiar soția lui știe toată povestea și nu-l mai interpelează cu nici o aluzie la modul în care el vede viața. L-am întrebat dacă se roagă la Dumnezeu și mi-a spus să-l las eu în pace cu prostiile mele, mi-a reproșat faptul că eu vorbesc aiurea, dacă eu cred în Dumnezeu atunci eu de ce nu am averi și el are. Nu știa câte case și câte hectare de teren are, dar când l-am întrebat dacă știe câte zile mai are de trăit, mi-a spus că are bani să cumpere sănătate, iar eu nu am.
Rândurile mele le aștern pentru cei care nu au bani să cumpere sănătate și încerc să găsesc lângă mine pe cei care vor căuta cu mine să facă timpul reversibil, să nu dea bani și să ajungă să ceară sursei divine calea de împlinire cu energii care să-i țină mai tineri decât timpul trecut.
Trebuie să conștientizăm faptul că în viața noastră avem un înger divin care ne supraveghează și ne ajută. Pentru contactarea acestui înger am găsit o metodă pe care o descriu în continuare.
Vă așezați pe un scaun, având fața orientată către nordul magnetic, cu spatele drept, tălpile pe sol, para-
le între ele, fără să se atingă, palmele pe genunchi. Închideți ochii, vă relaxați global, îndepărtați orice fel de gânduri și vă liniștiți cât mai mult. Împreunați apoi mâinile în fața pieptului, ca pentru rugăciune și cu multă sinceritate și iubire spuneți rugăciunea “Tatăl nostru” de trei ori, cu voce tare. După aceasta, rugați-L pe Dumnezeu să vă ajute să contactați telepatic lumea angelică prin imaginea pe care o aveți acum în față.
Deschideți ochii și priviți cu atenție imaginea îngerului. Nu neglijați nici un detaliu, admirați-i frumusețea și urmăriți să simtiți efluviile de energie benefică ce vă cuprind, gradat, întreaga ființă. Rostiți, totodată și ideea-forță ce caracterizează Îngerul respectiv și cu ajutorul căreia veți atrage grația respectivei ființe angelice asupra voastră.



.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!