poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2979 .



invidie
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [notquiteso ]

2003-10-06  |     | 



Sunt atat de invidioasa!!! De unde au alti oameni atatea aripi, atatea plutiri, atatea lacrimi, de nu se consuma indiferent de cate ori ar scrie despre ele? Eu n-am atatea, si de-asta ma simt invidioasa. As vrea sa pot scrie si eu exact despre aceeasi aripa din 1000 de alte unghiuri, numai ca la mine dupa ce folosesc odata cuvintele pentru a povesti un gand, ele se destrama, se uzeaza, si parca nu-mi vine sa mai scriu despre acelasi gand iar si iar. Mai ales ca la mine gandurile vin si pleaca dupa cum vor ele, intra si ies ca dintr-un saloon plin de fum, cu fete cu jartiere rosii servind la mese si cu ingerashi de ipsos dati cu bronz pe la colturi.
Si ma enerveaza lipsa asta de cuvinte, dom'le. Pai de ce sa descriu toate starile care implica imponderabilitatea zambetului meu interior ca "plutire". De exemplu pot spune:" Ete ca plutesc, na!" si asta sa insemne ca privindu-te am ramas o clipa suspendata, am simtit cum trupul meu nu mai are greutate, ca sarutandu-te m-a trecut un fior pana in varful degetului mic de la picior, si ca atunci cand sunt langa tine fiecare celula de-a mea se ridica desenand spirale roz.
De-aia sunt invidioasa, ca eu nu stiu sa scriu asa frumos ca altii, cu aliniat ( era sa zic alienat), cu rima la sfarsit, sau fara rima la sfarsit dar cu aripa si plutire si petale scuturate peste suflet.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!