poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3431 .



despre Femeia din vis
personale [ Gânduri ]
.....sau ce iluzii bantuie in marele vis despre mi

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [APSARAS ]

2002-02-21  |     | 



Am hotarat,intr-o slaba secunda de ratacire printre vitorul iubirilor mele,am indraznit sa hotarasc :ce sa fac....sa neg existenta nefirescului in banalitatea zilelor noastre sau sa mor,incet,pronuntand cu mii de greseli un nume ...stiut sau poate nestiut de launtrica bataie a ceasului...in neasemuit de frumoasa lume a indragostitilor?!
Speram pana mai ieri ca profilul meu sa semene cu dorintele de foc ale unui EL,venit din negura timpului,inaltandu-se din nepasarea unei lumi prea satula de dulce,de stele si de albastru.si tot ce fiinta mea cere,ar fi ,rezumandu-ma la trairile din trairi si la visul din vis...care e cel mai albastru dintre luceferii fanteziilor mele,un neasemuit pacat .Neasemuit si venit de dincolo de imaginatia ta,a lui,plin de durerile renuntariIla EL,...si la amgirile pe care ti le ofera cu gratitudine un lung si inselator drum dincolo de perceptiile...aproape obisnuite ,doar fericite,doar indragostite,...doar rare.
Si toate gandurile mele isi cer dreptul la replica,depasind exigentele patetice ale cuplului perfect,incovoiate si dureros de incolacite in jurul unei interogatii:unde vei fi fost atunci cand te voi fi dorit,unde esti,cand vei mai fi?!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!