poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2147 .



Bursă în Marea Britanie pentru manageri culturali români
presa [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Marina ]

2010-08-01  |     | 





Fundația Gabriela Tudor din București, în parteneriat cu Fundația Rațiu din Marea Britanie, lansează concursul pentru Bursa ‘Gabriela Tudor’ în Management Cultural pentru anul 2011.
Bursa, în valoare de 2500 de lire sterline, se acordă anual și constă într-un stagiu de patru săptămâni în Marea Britanie.

Valoarea bursei acopera costul biletului de avion București-Londra-București, al transportului local în Marea Britanie, cazarea pe perioada stagiului, diurna bursierului, și un buget pentru bilete la spectacole, filme, intrări la muzee și expoziții. Pe perioada stagiului bursierul va beneficia de asemenea și de sprijinul mentorului britanic Ghislaine Boddington.

Bursa ‘Gabriela Tudor’ își propune să păstreze vie memoria unuia dintre puținii manageri culturali vizionari din România. Dispărută prea curând, în ianuarie 2009, Gabriela Tudor a contribuit în mod semnificativ la dezvoltarea scenei artistice românești prin inițiativele și proiectele realizate și prin sprijinul direct acordat artiștilor și organizațiilor culturale.

Lansată în 2009, Bursa ‘Gabriela Tudor’ ofera posibilități de pregătire profesională la nivel european și contribuie la perfecționarea și motivarea managerilor culturali din România, aflați la început de drum.

Câștigătorul primei Burse ‘Gabriela Tudor’ în Management Cultural a fost Corina Bucea, manager al Fabricii de Pensule din Cluj Napoca. Vizita Corinei în Marea Britanie a avut loc în perioada iunie-iulie 2010.

Următoarea Bursă ‘Gabriela Tudor’ se va derula în Marea Britanie în perioada iunie – iulie 2011. Data limită pentru depunerea dosarelor de candidatură: 30 octombrie 2010.
În 2011, pe lângă bursa de patru săptămâni în Marea Britanie, în valoare de 2500 de lire sterline, Fundația Ratiu va acorda cinci burse speciale care vor consta într-o vizita profesională de o săptămână la Londra.

Bursele vor fi acordate pe baza selecției de dosare, realizate de către o comisie formată din: Irina Cios (manager cultural și curator Centrul Internațional pentru Artă Contemporană), Petra Bischof (manager cultural, Programul Cultural Elvețian), Ghislaine Boddington (Creative Director, body>data>space), Corina Bucea (bursier Gabriela Tudor 2010), Ramona Mitrică (director Fundația Rațiu din Marea Britanie), Cosmin Manolescu (director executiv al Fundației Gabriela Tudor). Domeniile de prioritate pentru anul 2011 sunt managementul artelor contemporane, sectorul cultural privat și politicile culturale.

Pentru detalii și obținerea formularelor de candidatură, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] , persoana de contact Cosmin Manolescu, sau să consultați paginile de internet www.gabrielatudor.ro și www.ratiufamilyfoundation.com

Bursa ‘Gabriela Tudor’ este oferită de către Fundația Ratiu din Marea Britanie și
Fundația Gabriela Tudor / United Experts, cu sprijinul financiar al Programului Cultural Elvețian în România.

Cu sprijinul Green Hours Jazz Cafe.

Sponsor internet IDILIS.




sursa:www.gabrielatudor.ro

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!